Dnevni horoskop za sredo 17. junija 2020

Dnevni horoskop za sredo
Dnevni horoskop za sredo

Dnevni horoskop za danes, sreda 17. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan po vašem okusu. Horoskop ljubezen, denarni horoskop, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Želeli boste več ljubezni in razumevanja, zato poskusite z globokimi pogovori, katere načrtujete že dlje časa, pa nekako niste zbrali dovolj poguma in energije, da jih udejanjite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Ko se luna nahaja v znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko.

Umetnost in narava vas bosta danes napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo danes še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd.

Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi moč, da jih uresničiš.

Richard Bach

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Slavko Osterc, slovenski skladatelj
Vida Juvan, slovenska gledališka igralka
Franc Šturm, slovenski skladatelj
Dean Martin, ameriški filmski igralec, pevec italijanskega rodu
Paulina Rubio, mehiška igralka in pevka
Iztok Čop, slovenski veslač

Na današnji dan se je rodila ameriška teniška igralka Venus Williams. Prav tako, se je rodil Charles Ormond Eames, ameriški oblikovalec in arhitekt. Umrl je italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferre.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za sredo 17. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrudite se in ne pretiravajte ter se enostavno prepustite toku poslovnega navdiha. Zaradi preobremenjenosti kljub ugodni luni v biku danes ne boste našli dovolj časa zase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ekstremna zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljanih težav. Vse skupaj boste opazovali in storili na pravi način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi usmerjena energija lune v znamenju bika bo za vas danes nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne, povsem konkretne rezultate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vezani raki boste danes hrepeneli po partnerjevi pozornosti. Kljub temu, da preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj že meji na ljubosumje, kar pa za razmerje ni zdravo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju bika bo skozi dan poudarja ponavljanje napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. To je vsekakor lahko dvorezni meč, predvsem zato, ker ste utrujeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 17. junija 2020

Energija današnjega dne vam bo pisana na kožo. Življenje se bo vrtelo razigrano, opazili boste nekaj prijetnih točk, ki vam bodo vlile voljo za lepšo prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu, da vas privlači nekdo, ki je vezan, se raje zadržite. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave, zato ostanite previdni, še posebej zvečer, ko luna preide v znamenje dvojčkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju odnosa iz preteklosti in da vas vse skupaj potiska nazaj. Vezani škorpijoni partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar ga odbija.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne tvegajte preveč, saj danes, ko se bo čez dan luna nahajala v biku ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali pred kratkim.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu boste odgovorili izredno ostro. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da včasih pretiravate s svojo nepotrpežljivostjo in pretiranim delovnim zagonom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste skozi dan optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si omislili. Popoldne se lahko znova dogovorite okoli določenih nakupov ali tudi večjih poslov, po katerih hrepenite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Največ nevšečnosti se vam danes obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno vznemirilo. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti s sabo.