Dnevni horoskop za sredo 16. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 16. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 16. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 16. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razdražljivost in napetost se bosta prepletali v odnosih, še posebej s tistimi, ki so povezani tudi s kariero.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nenadoma boste želeli urediti vse kar je neurejeno, vendar je bolj priporočljivo, da si najprej naredite dober plan.

horoskop
Luna je v znamenju device

Danes ob 5:02 uri preide luna v devico

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko.

Več kot odličen dan za pričetek diete.

Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni.

Danes praznuje Boštjan Bračič: Astro profil

Z Merkurjem v 9. Hiši ga vodi želja po znanju in modrosti ter neizmerna potreba po širitvi meja. Za svojo funkcioniranje ne potrebuje podpore. Z veseljem pomaga dobrodelno. Je dinamičen, toda včasih tudi nepotrpežljiv. Komaj čaka, da začne delati na projektu, in je na začetku poln navdušenja in vizije. Vendar se hitro prenagli, ne da bi običajno prej dobro razmislil o stvari, tudi natančnost ni ravno njegova vrlina.

Mars ima v 11. Hiši device, zato se trudi doseči dobre rezultate pri skupinskih prizadevanjih. Pogosto gre za prizadevanja, ki zadevajo družbo in ne le za ozka zanimanja posameznikov. Išče družbo drugih ljudi, predvsem družbo prijateljev in znancev. Ima izjemno intuicijo, na katero se običajno lahko zanese in sprejme odločitve le z njeno pomočjo. Ima veliko energije, zato zastavljene cilje v največji možni meri doseže. Njegov Jupiter se nahaja v 9. Hiši raka, zato je zelo bistra oseba, ki nenehno sega proti novim mejam in novim spoznanjem. Pogosto se osredotoča na razmišljanje o filozofiji in verskih vprašanjih. Odprt je za vse nove zamisli, tuje dežele, tuje navade, tuje predmete in tuje ljudi.

Sedanji trenutek je napolnjen z radostjo in veseljem. Če ste pozorni, ju lahko vidite.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Tone Lapajne, slovenski slikar, kipar
  • Nace Junkar, slovenski pevec
  • Zoran Predin, slovenski glasbenik, pevec
  • Erik Brecelj, slovenski kirurg
  • Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper

Na današnji dan se na Brdu pri Kranju se srečata ameriški predsednik George Walker Bush in ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin. Leonid Iljič Brežnjev postane predsednik prezidija Vrhovnega sovjeta Sovjetske zveze. Ustanovljeno podjetje Ford Motor Company. Josip Tičar, Josip Demšar in Josip Stojc so v Kranjski Gori ustanovili prvo gorsko reševalno službo v Sloveniji. Rodil se je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj in Vladimir Aleksandrovič Albicki, ruski astronom. Rodil se je tudi češki atlet Jan Železny. Umrl je Helmut Kohl, nemški politik, kancler in Ivo Štandeker, slovenski novinar, fotograf.

Resničnost je napačna. Sanje so resnične.

Tupac Amaru Shakur
Kaj je tisto, kar vam bo danes zagotovo uspelo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes zagotovo uspešni na področju dela in denarja.

Katera astro znamenja boste danes iskala napake in kritizirala?

V današnjem dnevu boste iskali napake in kritizirali rojeni v znamenju ovna, leva in kozoroga.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali RESNIČNE ŽELJE VAS VODIJO K SREČI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi lune v devici nekoliko slabše volje. Zdelo se vam bo, da vam stvari niso pisane na kožo, zato boste verjetno eksplodirali takrat, ko bodo to bližnji od vas najmanj pričakovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu se bo s pomočjo lune v devici na področju dela sprostilo nekaj odvečne napetosti. Glede marsičesa ste namreč preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali počakati na druge, da se odločijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najbolj boste danes, ko je luna v devici uživali v tem, da je vaš čas ustrezno izkoriščen. Pogrešate pa več razvajanja in hitreje kot doslej boste odprto pokazali kaj si želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poglobiti se boste morali v delovne projekte s katerimi ste odlašali in za pomoč zaprositi sodelavce. Ljubezen prinaša kljub temu, da se luna nahaja v devici čarobno energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sredi dneva boste sicer nekoliko utrujeni, toda potrebujete le malo, da bi se odpočili. V ljubezni počasi prihaja v vaše naročje nekaj prijetne igrivosti, ki vas bo prebudila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes bo zaradi lune v vašem znamenju okrepljena sposobnost razumeti zadeve in poskrbeti za druge. Končno se boste sposobni usmeriti v bolj konkretne rešitve, ki vodijo v uspeh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zelo radi bi se odločili po lastnem občutku, vendar vam to danes žal ne bo omogočeno. Ob pogovoru boste izvedeli še več glede zanimive zgodbe, ki vas bo presenetila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poslovnem področju se ne trudite dovolj, da bi dosegli to kar ste si zastavili. Prav je, da premislite o tem, koliko truda ste pripravljeni vložiti v določeno pomembno zadevo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ni razlogov, da se razdajate in pomagate vsem, ki se pojavljajo. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj si kdo misli o vas, ko rečete, da nečesa ne boste naredili, temveč se postavite zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obdani boste z osebami, ki vam bodo vzpodbujale negativne občutke in nervozo. Kljub temu se pogumno posvetite delu, saj bo današnji dan eden napornejših, tudi zaradi lune v devici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste začutili nekaj več negotovosti. Morda ste le nekoliko utrujeni in posledično brez motivacije. Najprej bi se morali dobro spočiti in potem počasi obrniti nov list.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne dovolite si zahajati v brezglave odločitve za katere vam bo kasneje žal. Vse nejasnosti v povezavi z ljubezenskim področjem se vam bodo razkrile že v večernih urah.

Vas zanima: PODZAVEST, ZAVEST IN ŠESTI ČUT