Dnevni horoskop za sredo 15. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 15. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 15. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan vrnitve Primorske k matični domovini. Če svojo jezo preveč zadržujete, je nevarnost da nenadno eksplodirate in porušite zid pred sabo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaznavali boste neučakano in zaskrbljeno energijo, nenehno se bodo nizalo dvomi v lastna čustva in v ljubljeno osebo.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje.

Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

V samotnem življenju ni najhujši čas, ki ga preživljaš sam, temveč tisti, ki ga z nesprejetostjo preživljaš v množici.

Emilie Pine

Danes praznuje Tommy Lee Jones: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju Device v XI. Hiši in ga usmerja v podjetnost in iznajdljivost na več področjih. Je zelo organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer si večkrat sam zakomplicira zadeve.

Z luno v znamenju Bika je zelo družinski človek, ki vas čas hrepeni po tradiciji in urejenem družinskem življenju. Ascendent v znamenju Škorpijona mu podarja strast in prodornost. Hitro je užaljen in zelo težko sprejema razne vrste kritike. Mars v Tehtnici nakazuje na nežnost in zelo umirjeno komunikacijo, ki ga rešuje pred konflikti.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Marco Polo, beneški trgovec, raziskovalec
  • William Howard Taft, ameriški predsednik
  • Agatha Christie, angleška pisateljica
  • Miško Kranjec, slovenski pisatelj
  • Harry Valižanski, britanski princ

Na današnji dan leta 2017 NASA strmoglavi vesoljsko sondo Cassini-Huygens na Saturn in tako konča njeno 20. letno raziskovalno misijo. Propade 4. največja banka v ZDA, Lehman Brothers. Veljati začne mirovna pogodba z Italijo in 21 državami, med njimi tudi z Jugoslavijo, ki tako dobi velik del Primorske. Japonska in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o vzpostavitvi miru na mongolski-mandžurski meji. Rodil se je tudi Umberto II., zadnji italijanski kralj in Thomas Stangassinger, avstrijski alpski smučar. Umrl je Richard Wright, angleški klaviaturist pianist – Pink Floyd in Ivan Aleksandrovič Gončarov, ruski pisatelj.

Z arheologom sem se poročila zato, ker, starejša postajam, bolj me ceni.

Agatha Christie
Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila v službi?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najboljše počutili v službi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kaj je smotrno narediti danes?

Danes je smotrno poglobiti se v tisto kar počnete, ter si nanizati dolgoročne izvedljive cilje.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali NAUČITE SE OBVLADATI PANIČNE NAPADE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Delo vam bo kljub vplivu lune v kozorogu povzročalo preglavice, še posebej tistim, ki morate opraviti tudi z zaostalimi obveznostmi. Omislite si drugačen način delovanja, bolj ambiciozen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čustvena skladnost bo stkala ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali v komunikaciji, saj vas bodo mikale pikre, navihane pripombe, s katerimi bi lahko nekoga užalili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati, saj zelo močno verjamete vanje. Poslovni sestanek, ki vam najprej ne bo všeč vam lahko utre pot naprej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na naporen način se boste učili strpnosti do svojih sodelavcev. Prilagajati se morate tudi drugim in njihovim potrebam, ne le svojim željam. Kaj če bi stvari pogledali tudi z drugega zornega kota.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v kozorogu, je priporočljivo, da se osredotočite samo na nekaj stvari, ki vam bodo prinašale tako zadovoljstvo kot dobiček. Umirite se, a ostanite pozorni tudi na malenkosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretirano vztrajanje tokrat ne bo najboljša izbira, saj lahko medtem zamudite nekaj sladkega. Ljubezen bo obarvana z lepimi mislimi in prijetnimi dotiki, ki vas bodo čisto raznežili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne prepuščajte se brezdelju, saj boste imeli veliko priložnosti, ki vas vodijo pogumno naprej. Zamotite se z ne preveč zahtevnimi opravili, ki vključujejo zlaganje, preurejanje, načrtovanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaželeli si boste, da se dan odvija v prijateljskem duhu. To vas bo odvrnilo od notranje bolečine in raznih nejasnih napetosti, ki se nabirajo pod površjem. Razveselil vas bo nekdo od domačih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub luni v kozorogu, se boste srečali z nekaj težav pri delu, pomoči pa ne boste želeli poiskati. Raje se zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se v resnici napotili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih s pomočjo lune v vašem znamenju postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine, ujeti v prijetna kramljanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bojte se, vse zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju boste slabe volje, saj se boste prepirali zaradi svojih številnih obveznosti, zaradi katerih imate vse manj časa. Povrnili se vam bo občutek, ki sproža pogumna dejanja.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 14.9.-20.9.21