Dnevni horoskop za sredo 15. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 15. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan naj bo namenjen tistim stvarem, s katerimi odlašate, saj bo vaša motivacija povečana.

Horoskop smernica za vsa znamenja: V luči svojega uspeha boste v današnjem dnevu precej kritični do drugih in občutno manj potrpežljivi kot znate biti običajno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Danes bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike. Umetnost in narava vas bosta napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Sedaj je pravi čas za počitek, branje, delo na sebi, nego telesa in obisk dobre gostilne. V današnjem dnevu boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih, še posebej na področju financ in posla.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Ivan Zajec, slovenski kipar
Walter Benjamin, nemški književni kritik, filozof judovskega rodu
Jacques Derrida, francoski filozof
Linda Ronstadt, ameriška pevka, glasbena producentka, igralka
Irène Marie Jacob, francosko-švicarska filmska igralka

Na današnji dan se je rodil Rembrandt, nizozemski slikar in Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, režiser, gledališki in filmski igralec. Umrl je Roberto Bolaño, čilski pesnik in pisatelj. V Beli krajini se konča snemanje filma Šelestenje.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN HOROSKOP

Dnevni horoskop: sreda 15. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite, da vam ne bo čez dan, ko boste z luno v biku malce sarkastični zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja dogajanja bodo danes za vas velik zalogaj, zato bodite previdni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Optimizem se umika in zaradi tega bo v današnjem dnevu, ki ga bo spremljala luna v vašem znamenju manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije, ki jo skušajte uporabiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, ker boste menili, da boste tako lahko povečali svoje prihodke. Večer z luno v biku bo nežen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Običajno obožujete mirne dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo. Poudarek pa bo v današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v biku na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vas čaka več dela, toda ne bo pretežko, ker se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja domačih in denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za sredo 15. julija 2020

Že nekaj časa ste popolnoma raztreseni. V današnjem dnevu preprosto potrebujete več počitka, ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Lahko se odzivate na podlagi tehtnega premisleka, vendar le do večera. To je dobra poteza, ki vas lahko zopet reši pred zagato. Predlog bo naletel na razumevanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste nekoga, ki bo, če boste odprli vrata svojega življenja, usmeril vaše načrte v novo, pozitivno smer. Poskusite zvečer razbremeniti svoje misli s kakšno dobro knjigo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan z vplivom lune v biku izkoristite za nekaj, kar zahteva popolno zbranost. Veliko pozitivne energije se vam obeta tudi na ljubezenskem področju, kjer boste pripravljeni na novosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaše področje vsakodnevnega življenja, kamor sodi tudi služba bo danes, ko se bo skozi dan luna nahajala v biku zelo obremenjeno. Poiskali boste nove vire moči in energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, posebno če imate opravka s tistimi, ki so egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se boste želeli sproščeno pogovoriti, sogovornik pa bo nervozen in zelo nesramen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskusite se objektivno soočiti z napakami, saj ste očitno preveč pod vplivom svojih čustev in skritih sanj. Trma ni najboljša spremljevalka za današnji dan. Izraziti bodo spodrsljaji z denarjem.

Preverite tudi SE ZNATE GLEDE NA ZNAMENJE OPRAVIČITI, KO STORITE NAPAKO?