Dnevni horoskop za sredo 10. marca 2021

današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop za sredo 10. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 10. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 10. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, štirideset mučenikov. Strast in prodornost, ki jo prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom, boste znali spretno uporabiti v svoj prid.

Horoskop nasvet za današnji dan: Posebno občutljivi bodo odnosi z domačimi, saj boste odločno zagovarjali svoja stališča, kljub temu, da morda nimate popolnoma prav.

blank

Luna je v znamenju vodnarja

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti.

Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Danes praznuje Chuck Norris: Astro profil

Chuck Norris ima v osebnem horoskopu Sonce v znamenju Rib, kar pomeni, da je nekoliko labilna oseba in da okolje močno vpliva nanj. Luno ima v prvi dekadi Ovna, kar pomeni da je pogumen, iskren in da hitro sprejema nove ideje. Hitro menja svoje počutje in je zelo nestrpne narave. Središče neba v njegovem horoskopu se nahaja v prvi dekadi Tehtnice, zato je prijeten, blag, vljuden in za ženske pravi kavalir. Ima naraven dar za estetiko in umetniške sposobnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Ferdinand Seidl, slovenski naravoslovec
  • Jos Zalokar, slovenski TV voditelj, igralec
  • Sharon Stone, ameriška filmska igralka
  • Olivia Wilde, ameriška filmska, televizijska in gledališka igralka
  • Emily Osment, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka

Na današnji dan je Fran Levstik na Dunaju začel izdajati zabavljivo šaljiv list Pavliha. Astronomi odkrijejo Uranove prstane. Planeti našega osončja se poravnajo v vodoravno vrsto na eni strani Sonca. Rodila se je Marianne Rosenberg, nemška pevka, skladateljica in ameriški glasbenik Robin Thicke. Umrl je Tvrtko I. Kotromanić, prvi bosanski kralj in slovenski slikar in grafik Vladimir Lamut.

Katera astrološka znamenja bodo danes na području čustev doživljala intenzivne vzgibe?

Na čustvenem področju boste danes najbolj intenzivno delovali raki, strelci in vodnarji.

Za katera znamenja zodiaka dnevni horoskop napoveduje najbolj prijetno razpoloženje?

Dnevni horoskop napoveduje najbolj prijetno razpoloženje levom, devicam in škorpijonom.

Preberite tudi: KAJ VAM V RAZMERJIH GLEDE NA ZNAMENJE POVZROČA TEŽAVE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V dopoldanskih urah boste razpoloženi za delo.

Potem bo vaša zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju. Pri pomembnem pogovoru bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imejte več posluha za bližnje. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si mislijo. Zato ostanite mirni in zbrani, kar se vam obrestuje. Večerne energije bodo malce bolj zakomplicirane kot v preteklih dneh.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z vplivom lune v vodnarju boste danes manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do vsaj zasilne rešitve. Več časa preživite na zraku, gibajte se.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določena situacija vas bo usmerila v intenzivne procese na čustvenem področju. Če se odločate med dvema osebama, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati, da ne naredite usodne napake.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj prijaznih besed lahko danes povzroči odlično razpoloženje v krogu, kjer se gibate. Skušajte popoldne, delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določeno zadevo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste zaradi lune v vodnarju prijetnega razpoloženja, z mislimi v lepih sanjah. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste želeli priznati.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vznemirljiv življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamor koli se boste obrnili, ugotavljate, da ste dobro sprejeti. Z luno v vodnarju se prebuja vaša tekmovalnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prevzemajo vas nežne vibracije, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj kot boste komplicirali z malenkostmi, bolj boste uživali v nepričakovani razpoloženjski spremembi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vam planeti prinašajo ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij. Tudi zdravje bo v dobrem stanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se držite dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost ne bo dovolj dober izgovor, če boste tokrat zamočili nekaj, kar ste se že v preteklosti dogovorili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne vdajajte se danes nerealnim iluzijam. Čeprav ohranjate optimizem, se globoko v sebi zavedate, da so to rožnati ter malce nerealni upi. Počasi se bo potrebno postaviti zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vpliv današnjega dne bo ugoden, saj luna potuje v znamenju vodnarja. Določena situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati in zadovoljstvo. Dobra volja vas bo spremljala tudi na čustvenem področju.

Ne zamudite: TEDENSKI HOROSKOP