Dnevni horoskop za sredo 1. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 1. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 1. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 1. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najbolj priporočljivo je, da končno poskrbite za boljše razpoloženje, zdravje in kondicijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spoznali boste, da je bolje živeti pokončno in z mirno vestjo, kot pa se delati, da ste nekaj kar v resnici niste.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 7:26 uri preide Luna v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost.

Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Sreča je sanjati, ne da bi prespal življenje.

Liv Kortina

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Marko Župančič, slovenski arhitekt
  • Roy Jay Glauber, ameriški fizik
  • Carolyn Janice Cherry, ameriška pisateljica
  • Franck Lagorce, francoski avtomobilski dirkač
  • David Albelda, španski nogometaš

Na današnji dan Radio Ljubljana začne redno oddajati. Odprta je bila Hedžaška železnica med Damaskom in Medino. Začetek 1. tržaškega procesa. Avstralija, Nova Zelandija in ZDA ustanovijo pakt ANZUS. V Beogradu se prične prva konferenca gibanja neuvrščenih. Katar postane neodvisna država. Uzbekistan postane neodvisna država. Leta 1985, 73 let po nesreči veličastne čezoceanske ladje Titanik, našli njene ostanke na dnu oceana. Rodil se je Miha Kastelic, slovenski pesnik in Fran Petre, slovenski književni zgodovinar. Umrl je Jože Pahor, slovenski pisatelj in Gregor Gojmir Krek, slovenski skladatelj.

Katera astro znamenja ste komaj čakala, da se začne novo šolsko leto?

Dnevni horoskop napoveduje, da ste komaj čakali, da se začne novo šolsko leto rojeni v zemeljskem znamenje.

Kakšne energije se bodo kopičile v današnjem dnevu?

V današnjem dnevu prihajajo občutljive energije ter poglabljanje vase.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP SEPTEMBER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub občutljivosti, ki jo prinaša luna v raku, se boste sposobni objektivno soočiti z napakami. Sedaj ne boste več pod vplivom intenzivnih čustev. Trma nikakor ni priporočljiva rešitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Privoščili si boste več tehtnega premisleka. To je dobra poteza, ki vas lahko reši pred zagato. Predlog bo zaradi energije lune v raku naletel na nerazumevanje, kar vas bo razžalostilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremljala vas bo nenavadna delovna vnema. Pripravljeni boste podaljšati delovni čas, ter sprejeti dodatne naloge in obveznosti, ker boste želeli povečati stanje na računu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zavedali se boste, da veliko lažje delujete v skladu s svojo energijo, zato se boste ves čas umikali v svoj svet. Poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, da vam ne bo zdrsnila iz ust kakšna beseda, ki bi jo kasneje obžalovali. Notranja dogajanja bodo zaradi napete energije lune v raku za vas prevelik zalogaj, zato bodite previdni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Delovali boste popolnoma raztreseni. Najbrž preprosto potrebujete več počitka, ne prenesete več pritiskov, ki se odvijajo in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek. Ustavite se, preden bo prepozno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tokrat boste komunikativni in iznajdljivi, vendar se v trenutku lahko vse spremeni, zavladala bo težka energija in spet se boste po nepotrebnem vznemirjali in razburjali zaradi malenkosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste sreči bolj na široko odprli vrata svojega življenja, se bo morda usmerila na področje kariere in financ ter vaše načrte naravnala v novo, pozitivno smer. Poskusite razbremeniti misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan z luno v znamenju nežnega raka izkoristite za nekaj, kar zahteva popolno zbranost. Veliko simpatične energije se vam obeta tudi na ljubezenskem področju. Zagotovo boste povsod dobro sprejeti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Področje, kamor sodi tudi služba bo zelo obremenjeno. Tokrat boste morali na iznajdljiv način poiskati nove vire moči in energijo delovne izzive. Skrbelo vas bo področje denarja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, če ste zadnje čase preveč egoistični in samosvoji. Zgodi se vam lahko, da se vam bodo začeli izmikati. Skušajte poiskati zlato sredino, saj se čisto na dno niste sposobni spustiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakujte več obveznosti, toda vse skupaj ne bo pretežko, ker se zavedate, da se vsi koraki kasneje obrestujejo. Pohitite glede urejanja denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali TEDENSKI LUNIN VPLIV