Dnevni horoskop za soboto 9. oktobra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za soboto 9. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 9. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan pošte. Nagnjeni boste k praktični strani življenja, ter zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem navdušeni pri vsem kar počnete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Primanjkovalo vam bo taktnosti, da bi se zadržali, zato lahko pričakujete manjše čustvene izbruhe.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 17:24 uri preide Luna v znamenje Strelca

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Skozi dan boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni. Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti.

Popoldan, ko luna preide v znamenje strelca, boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Danes praznuje Primož Pirnat: Astro profil

Druženje je zaradi Sonca v tehtnici Primožev osnovni moto, saj težko krmari skozi življenje popolnoma sam. Vedno hrepeni po tem, da je del nečesa. Je rojen mediator, ki redko zaide v konflikte, spoštuje pravico in zakone. Sposoben je voditi in usmerjati, na prefinjen in diplomatski način. Umetnost in ustvarjalnost pa se pri njem rokujeta iz dneva v dan.

Osebnost predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Njegovo razpoloženje se spreminja s svetlobno hitrostjo. Zelo dobro razume različne poglede in se zato pogosto težko opredeli ali odloči, tudi ko se mora. V življenju Primož vedno skrbi za harmonično vzdušje. Kot prijatelj je izredno priljubljen, saj ponuja obilo šarma, ljubeznivosti in iskrenega spoštovanja vsega, kar je v ljudeh dobrega ter sijajno podporo. Brez ljubezni preprosto ne morete živeti.

Vse kar potrebuješ, je ljubezen.

John Lennon

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Ivo Andrić, srbski pisatelj
  • John Lennon, angleški glasbenik
  • sir Peter Mansfield, angleški zdravnik
  • Miran Zupanič, slovenski scenarist, režiser
  • Urška Žolnir, slovenska judoistka

Na današnji dan je bila ustanovitev Krajinskega parka Goričko, krajinski park treh dežel: Slovenije, Avstrije in Madžarske. Voda zaradi plazu preplavi jez Vajont v severovzhodni Italiji. Začetek moskovske konference. Zrušitev pronemškega režima v Panami. Oliver Cromwell izda navigacijske akte, ki privilegirajo angleško trgovsko mornarico. V ozvezdju Kačenosca opazijo supernovo SN 1604. Rodil se je tudi Ivo Vojnović, hrvaški književnik in Jožef Košič, slovenski porabski pisatelj, pesnik. Umrl je Oskar Schindler, nemški industrialec in Che Guevara, argentinski zdravnik, revolucionar.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde
Kako boste danes delovali s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje da dnevni planetarni vpliv prebuja površnost in zaletavost.

Katera astro znamenja boste imela danes jasne in bistre ideje?

V današnjem dnevu boste razmišljali najbolj jasno in bistro rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali KAKŠEN JE VAŠ ODZIV NA FINANČNE TEŽAVE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Napeti boste, saj so bili vaši načrti čisto drugačni, padli pa ste na zelo realna tla. Tokrat se ne razburjajte preveč, saj bodo zadeve stekle naprej takrat, ko boste zadovoljni s sabo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu se poste podali v opravke, ki vas polnijo z energijo. Za delo in obveznosti vam bo popolnoma vseeno, saj imate za vse skupaj še več kot dovolj časa.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločitve se bodo pojavile same od sebe, predvsem pa jih morate čutiti z vsem srcem, saj bi jih drugače kasneje obžalovali. V večernih urah boste z vplivom lune v strelcu prišli do pomembnih zaključkov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne obremenjujte se s financami in z drugimi zadevami, ki vas omejujejo že nekaj časa. Verjemite v vase in doživeli boste lepe spremembe, ki vas bodo ponovno dodatno navdihnile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Verjemite v pozitivne misli, saj sestavljajo vašo usodo v prihodnosti. Popoldne, ko luna preide v strelca vam bo ustrezala družba prijateljev, ki imajo popolnoma drugačen značaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu, da se vam zdi, da v tem trenutku nimate urejenega ljubezenskega področja se nehajte pritoževati. Vse se bo rešilo samo od sebe, vi le zaupajte v dober razplet.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zbranost bo zmanjšana, saj se preveč ozirate na marsikaj, kar se dogaja v vaši okolici, čeprav se vas direktno ne dotika. Postopoma boste z noto poguma in moči dosegli vse kar si želite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je nekaj nepredvidljivih, vendar pomembnih opravkov, saj boste morali sprejeti prelomne odločitve. Zaradi pritiska in raznih skrbi boste komaj čakali, da bodo za vami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dokler se ne boste odločili, kaj si pravzaprav želite, bo neodločnost še naprej intenzivno dušila vaše načrte. Ko pa si boste enkrat jasno zastavili cilje, bo vse skupaj lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sprejmite odločitev, ki je na vidiku in se ne obremenjujte s stvarmi, ki vas bodo pripeljale do notranjih dvomov. Le prehitevati ne boste smeli, saj bo štela vsaka drobna malenkost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepustite se in počakajte, da vam nekdo sam pove kaj misli, oziroma naredi korak v vaši smeri. Na splošno boste precej umirjeni, zato boste odlična družba za prijatelje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Za vami so številne nenavadne situacije, zato lahko končno pričakujete več harmonije, še posebej v medsebojnih odnosih. Če vas bo nekaj jezilo, najprej zadihajte ter preštejte do tri.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021 ali POLONA SE JE ZAPLETLA V AVANTURO S SODELAVCEM