Dnevni horoskop za soboto 7. avgusta 2021

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 7. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 7. avgusta 2021

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 7. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne prepričujte drugih, saj vidite, da padejo v obrambno držo in potem nasprotujejo. Poudarite prednosti tistega, o čemer govorite, vsak naj se sam odloči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ogromno fizične in psihične energije se bo kopičilo v vas, zato bi jo bilo smotrno sprostiti s športnimi dejavnostmi.

horoskop.si
Današnji lunin vpliv

Danes ob 09:31 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, prireditve in športne dejavnosti.

Vsi imamo ogenj v srcu. Naš cilj je, da ga najdemo in vzdržimo prižganega.

Mary Lou Retton
Horoskop.si

Danes praznuje Saša Landero: Astro profil

Ker se je Sonce ob njenem rojstvu nahajalo v Levu je zelo energična, vitalna, optimistična, prešerna, zabavna, mladostna in radodarna oseba. Odlikujejo jo dostojanstvenost in plemenitost, samozavest in samozaupanje. Status, videz in ugled so zanjo ključnega pomena. Če ni uspešna, težko v življenju funkcionira. Je oseba, ki si rada privošči najboljše, zato zna vedno dobro poskrbeti zase in za tiste, ki so ji zelo blizu.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Škorpijonu. Njena notranja narava hrepeni po svobodi in pustolovščinah. Najbolj je zadovoljna kadar sledi svoji lastni presoji v katerikoli situaciji nasprotij. Običajno verjame svojim instinktom, kar ji večkrat olajša odločitve. Občutek varnosti ji zbujajo močna pozitivna čustva, zato hrepeni po brezpogojnem partnerstvu, ki temelji na iskrenosti, intimi in medsebojnem zaupanju.

Sledi tistemu, kar je v tvojem srcu, in vesolje te bo spodbujalo.

Rich Roll

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

 • Mata Hari, nizozemska plesalka, vohunka
 • Slavko Jan, slovenski gledališki režiser
 • David Duchovny, ameriški filmski igralec
 • Charlize Theron, južnoafriška filmska igralka
 • Maj Ti Ngujenkim, nemška novinarka

Na današnji dan je bil na vrhu Triglava postavljen Aljažev stolp, odprtje je bilo 22. avgusta 1895. V Benetkah prvič odprt bienale. Viking 2 se vtiri v orbito okoli Marsa. Ameriški Kongres sprejme tonkinško resolucijo, ki ZDA dovoli vmešavanje v vietnamski konflikt. Heyerdahlov splav Kon-Tiki se po plovbi čez Tihi ocean raztrešči poleg otoka Raroia in tako dokaže, da je bila takšna plovba mogoča že v prazgodovini. Odprt Most miru čez Niagaro med mestoma Fort Erie in Buffalo. Rodil se je John August Anderson, ameriški astronom in Emil Nolde, nemški slikar. Umrl je Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj in Rabindranath Tagore, indijski pesnik, filozof.

Kakšne energije se bodo prepletale v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje da je energija leva najboljša kombinacija za odlično delovanje in zmago.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj navdušena?

V današnjem dnevu bodo najbolj navdušeni rojeni v ognjenih znamenjih, še posebej levi.

MOŠKA REPREZENTANCA ZA OI V TOKIU – HOROSKOP ZNAMENJA

 • 5. LUKA RUPNIK, ZNAMENJE BIK 20. 05. 1993, organizator igre, Cedevita Olimpija
 • 6. ALEKSEJ NIKOLIĆ, ZNAMENJE RIBI, 21. 02. 1995, organizator igre, Gravelines
 • 7. KLEMEN PREPELIČ, ZNAMENJE TEHTNICA, 20. 10. 1992, branilec, Valencia
 • 8. EDO MURIĆ, ZNAMENJE STRELEC, 27. 11. 1991, krilo, Cedevita Olimpija
 • 10. MIKE TOBEY, ZNAMENJE TEHTNICA, 18. 10. 1994, center, Valencia
 • 11. JAKA BLAŽIČ, ZNAMENJE RAK, 30. 06. 1990, branilec Cedevita Olimpija
 • 15. GREGOR HROVAT, ZNAMENJE LEV, 18. 08. 1994, branilec / krilo Cholet
 • 27. ŽIGA DIMEC, ZNAMENJE RIBI, 20. 02. 1993, center, Cedevita Olimpija
 • 30. ZORAN DRAGIĆ, ZNAMENJE RAK, 22. 06. 1989, branilec / krilo, Saski Baskonia
 • 31. VLATKO ČANČAR, ZNAMENJE OVEN, 10. 04. 1997, krilni center, Denver Nuggets
 • 55. JAKOB ČEBAŠEK, ZNAMENJE BIK, 28. 04. 1991, branilec / krilo, Dinamo Bukarešta
 • 77. LUKA DONČIĆ, ZNAMENJE RIBI, 28. 02. 1999, organizator igre, Dallas Mavericks

Aleksander Sekulić, selektor, Dalibor Damjanović, pomočnik selektorja, Jernej Valentinčič, pomočnik selektorja, Dragiša Drobnjak, pomočnik selektorja, Anže Maček, trener za telesno pripravo, asist. Marko Macura, dr. med, zdravnik, asist. prim. Branko Cvetičanin, dr. med, zdravnik, Martin Klešnik, fizioterapevt, Luka Mirnik, fizioterapevt, Marko Milić, vodja delegacije, Matej Likar, direktor reprezentance, Andrej Rauh, tehnični vodja in Grega Brezovec, predstavnik za odnose z javnostmi.

 1. JANJA GARNBRET, ZNAMENJE RIBI, 12.03.1999. Iskrene čestitke za vse Slovenske športnike!

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali PSIHIČNE TEŽAVE IN DUŠEVNE MOTNJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sedaj je čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno pa bo počutje v večernih urah. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva lune v levu prihaja občutek, da morate pokazati še nekaj več, tisto, kar od vas ne pričakujejo. Lahko nadaljujete nekoliko bolj sproščeno. Pri pomembnih nalogah pa pokažite, da ne boste odnehali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, vendar boste preveč utrujeni, da bi se spopadli z obveznostmi. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vas nihče ne posluša.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če se boste sprostili, kar z luno v levu ne bo težko, boste deležni številnih priložnosti. Ideje bodo kar skakale iz vaših misli, zato jih nikar ne držite v ozadju. Jasno in odločno nastopite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečesa ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in dobijo pravo podobo, saj vas spremlja občutek nejasnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že dlje časa čakate na priložnost, da pokažete svojo pozitivno plat. Svojih 5 minut boste z luno v znamenju leva tudi dobili. Sicer boste morali sodelovati z nekom drugim, kar ne bo enostavno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan vam ne bo naklonjen, saj se boste ukvarjali z vam neljubimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas vodi v lažje soočanje z obremenitvami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo na trenutno dogajanje. Niste pripravljeni na težke teme. Vsaj v ljubezni bodite bolj iskreni, saj je jasno, da vam nekaj ne ustreza več.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če vas bo kdo razjezil, odidite na sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi in zoprnimi zadevami, ki vas na nek način bremenijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Drugi že nekaj časa resnično verjamejo, da vam lahko uspe, torej začnite tudi sami verjeti vase. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam lahko ob uspehu začel metati polena pod noge.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sprejmite tisti predlog, ki vam ga bo podal nekdo od domačih. Na koncu se bo z energijo lune v levu vse skupaj razbilo v zelo prijetno doživetje, ki ga ne boste kar tako pozabili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo želel bližino in nasvete. Približajte se na umirjen način. Pazite na področju financ, saj se vam lahko zgodi, da boste že kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP