Dnevni horoskop za soboto 30. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 30. maja 2020
Dnevni horoskop za soboto 30. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 30. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 30. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje prisluhnili temu, kar je za vas resnično pomembno. Horoskop smernica za vsa znamenja: Predali se boste globlji ljubezni in modrosti, ki čaka na izraz v vaši duhovni notranjosti.

Dnevni horoskop sobota
Dnevni horoskop sobota

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Ob 5.30 nastopi Prvi krajec.

Luna – Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Bistvo drugega človeka začutimo z dušo, ne z umom in niti s srcem.

Henry Miller

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Anton Ažbe, slovenski slikar
Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj, politik
Aleksej Arhipovič Leonov, ruski kozmonavt
George Zweig, ameriški fizik
Dragan Džajić, srbski nogometaš
Steven Gerrard, angleški nogometaš

Danes praznuje Rašo Nesterović. Na današnji dan se je v Ljubljani rodila Prešernova neuslišana ljubezen, Julija Primic. Rodil se je tudi Zdravko Čolić in mehiška pesnica Guadalupe “Pita” Amor.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.

Dnevni horoskop za današnji dan, sobota 30. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte nekaj sporov, ki vas bodo malce razjezili. To naj vas izuči, da bi se naslednjič morali obnašati drugače, morda manj spraševali in naredili tako, kot čutite da je prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembno zadevo popolnoma obvladate. Ostane vam še nekaj podrobnosti, a tudi to boste kmalu končali, saj ste z luno v devici odlično pripravljeni in motivirani. Vse bo potekalo brez zavlačevanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji Prvi krajec zahteva več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znali se boste toplo in sočutno povezovati z vsemi v vaši okolici. Poudarek bo na odnosih in na sposobnosti prisluhniti. Uživali boste v dobri hrani in v urejanju svojega doma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se bo zgodilo nekaj, o čemer boste še dolgo razmišljali. Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 30. maja 2020

Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, prihaja z vplivom lune v vašem znamenju v pravem trenutku. Tudi v ljubezni je trenutek za nekaj več pobude, saj ste pripravljeni na poglobitev zgodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na vašem obrazu je zarisana odločnost, ki je nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo z luno v devici veliko bolj jasno, dodelili vam bodo vodilno vlogo, kar vas bo razveselilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počasi lahko s pomočjo Prvega krajca izboljšate svoj položaj. Ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov in se nikar ne smilite sami sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pričakujte danes, ko je luna v devici več resnosti in pristop, obarvan z odlično organizacijo. Nikar se ne skrivajte v ozadju, ampak končno stopite tudi vi korak naprej.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izvirnost ni vedno edina pot, danes, ko bo luna v devici se je treba držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje bi vam le škodilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas ocenjuje povsem napačno, kar vas jezi iz trenutka v trenutek. Del krivde je tudi vaš, saj ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno in se konkretno potegnili zase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Videli boste nekoga, ki vam še vedno ogreva srce in ga niste pozabili. Pogovor se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste upali. V družini boste končno dokazali svoj prav.