Dnevni horoskop za soboto 29. maja 2021

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za soboto 29. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 29. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 29. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težave boste sprejeli pozitivno in neobremenjujoče. Pozitivno boste rešili tudi finančne obveznosti in si privoščili nekaj lepega.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je, da se osvobodite napetosti ter težav in zaživite z nasmeškom na obrazu.

horoskop
Luna je v znamenju kozoroga

Luna je v znamenju kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni.

Danes se začne Merkur gibati retrogradno v znamenju dvojčkov

Merkur v znamenju dvojčkov se začne gibati v retrogradni smeri, kjer se bo nahajal do 22. junija, ko se začne gibati direktno. Ker je Merkur retrograden v svojem vladajočem znamenju dvojčka, si boste zaželeli svobode, da bi lahko neobremenjeno raziskovali svet okoli sebe, žal prihajajo tudi omejitve.

Iskrena prijaznost je pomembnejša od modrosti, in to spoznanje je začetek modrosti.

Theodore Isaac Rubin

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Trdina, slovenski pisatelj
  • John Fitzgerald Kennedy, ameriški predsednik
  • Kevin Conway, ameriški igralec
  • Melissa Etheridge, ameriška pevka
  • Noel Gallagher, angleški glasbenik

Na današnji dan Edmund Percival Hillary in šerpa Tenzing Norgay se kot prva človeka povzpneta na Mount Everest. Opazovanja zamaknjenega položaja zvezd ob Sončevem popolnem mrku v Sobralu v Braziliji in na Prinčevem otoku potrdijo napoved Einsteinove splošne teorije relativnosti. John Pemberton začne oglaševati Coca-colo. Rodil se je Isaac Albeniz, španski skladatelj in Oswald Spengler, nemški filozof, zgodovinar. Rodil se je tudi veliki italijanski pesnik Dante Alighieri in japonski arhitekt Sakakura Džunzo. Umrl je Milij Aleksejevič Balakirjev, ruski skladatelj, dirigent, pianist in Bartolomeu Dias, portugalski pomorščak.

Katera astro znamenja se boste danes težje popolnoma sprostila?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes najtežje popoloma sprostili ovni, dvojčki in device.

Kako se boste danes odzivali, glede na to, da se Merkur začne gibati retrogradno?

Z današnjim dnem stopate v obdobje nerodnih pripetljajev, nejasne komunikacije in površinskih zaznav.

Preberite tudi: LAMPIJONČEK ALI VOLČJE JABOLKO: VIR DOBREGA POČUTJA ali MITI IN DEJSTVA O DIETAH IN HUJŠANJU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste zaradi lune v kozorogu na trenutke polni dvomov, o katerih boste še dolgo razmišljali. Nekaj boste rešili, toda na koncu dneva boste že pošteno izčrpani, zato boste potrebovali več počitka.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolj ste energični, vendar tega nikakor ne znate izkoristiti na pravi način. Kljub temu nimate občutka, da bi držali prav vse v svojih rokah, zato se hitro ozrite okoli sebe in se posvetujte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne dovolite drugim, da bi preveč vplivali na vaše počutje, posebno če ste v nekoliko slabši koži. Nekaj, kar se je začelo z velikim čustvenim vprašanjem, bo nekoliko izpuhtelo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro vam gre, vaš šesti čut bo izostren in tudi v ljubezni se premikate višje, posebno če se vračate k osebi, ki jo že dobro poznate. Nikar preveč ne analizirajte, raje se z luno v kozorogu prepustite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uspeh boste dosegli s pomočjo energije lune v kozorogu, vendar bolj počasi in po ovinkih. V ljubezni ste lahko veliko bolj optimistični saj imate občutek, da ste nekomu všeč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kočljivih vprašanj se boste danes lotili pogumno in intenzivno, ampak odgovor nanje ne bo odvisen samo od vas, zato boste čas in energijo izgubljali v neplodnih pričkanjih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poprijeli boste za obveznosti, čeprav vam ne bo šlo zgolj za koristi. Med vsemi opravki se bo našel čas tudi za ljubezen, ki jo boste prepogosto drezali, namesto da bi samo uživali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izvedeli boste vse, kar vam lahko pomaga pri odločanju, toda ostane občutek, da nečesa še ne poznate dovolj dobro. Vsekakor se vam z luno v kozorogu ponuja več različnih možnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Intenzivno boste doživljali čustva, ničesar ne boste opravili površno. Morda je nastopil pravi čas, da zapustite preverjene poti in zaplujete v drugačne vode, ki prinašajo nova spoznanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Previdno glede vprašanj, ki vas notranje močno vznemirjajo. Odločite se za nekaj, kjer ne bo pretiranih stroškov in komplikacij. Kmalu se bo prikazala nova, boljša priložnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Črnogledost vas ne vodi nikamor, zato se zbudite, dokler je še čas. Luna v kozorogu vam bo stala ob strani in vas usmerjala v kreativnost in ustvarjalnost na področju dela.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije in motivacije bo danes dovolj, saj so vaši cilji jasno začrtani. Pozorni bodite na nekoga, ki bo nesramno zahteval svoje, vendar ohranite svojo diplomacijo in samozavest.

Vas zanima: ZAKAJ SE PRIVLAČIMO?