Dnevni horoskop za soboto 27. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 27. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan gledališča. Ne ustrašite se konkurence, saj boste imeli dovolj energije da se z njo spoprimete in na koncu vi izberete zmagovalno kombinacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu si lahko izborite kakšno boljšo opcijo in končno zadihate brez strahov in blokad.

horoskop
Luna v znamenju device

Luna je v znamenju device

Pozorno se boste posvečali svojemu telesu, tudi postu, ki ga prečiščuje. Tokrat ga boste prenašali lažje, ker vam stroga disciplina preprečuje, da bi ob naporih prenehali, a kljub temu bodite previdni. Deluje hladni razum, zato vas ne bo zanimalo, ali ste osamljeni, zaupali boste le trdnim, oprijemljivim dejstvom, ki jih lahko vsak trenutek tudi dokažete.

Ne pozabite pa tudi na intenzivne pogovore, ki lahko v tem času prinesejo tehtne zaključke.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta.

Nobena zapuščina ni tako bogata kot poštenost.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Franc Rozman – Stane, slovenski partizanski komandant
  • Žarko Petan, slovenski pisatelj, gledališki režiser
  • Quentin Jerome Tarantino, ameriški režiser, producent
  • Jan Plestenjak, slovenski glasbenik
  • Mariah Carey, ameriška pevka

Na današnji dan je mednarodni gledališki inštitut razglasil 27. marec za svetovni dan gledališča. Zgodil se zadnji upor slovenskih kmetov proti tedanji zemljiški gospodi. Primož Ulaga je zmagal leta 1983 na tekmi za svetovni pokal na veliki skakalnici v Planici. Rodil se je Heinrich Mann, nemški pisatelj in Ludwig Mies van der Rohe, nemško-ameriški arhitekt. Rodil se je tudi škotski dirkač David Coulthard in francoska filmska igralka Maria Schneider. Umrl je Stanisław Lem, poljski pisatelj in Jurij Aleksejevič Gagarin, ruski kozmonavt.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč analizirala in komplicirala?

Danes boste preveč analizirali in komplicirali rojeni v znamenju bika, tehtnice in vodnarja.

Kaj je priporočljivo početi danes, ko je prisotna energija device?

Današnji dnevni horoskop napoveduje, da je danes pravi čas za samoizpopolnjevanje, izbiro bolj zdrave hrane in urejanje garderobe.

Preberite tudi: KATERI MOŠKI JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan z vplivom lune v devici bo prinesel nekaj novega in še boljšega, kar bo godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka dočaka.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bo zaradi vpliva lune v devici objela naglica in imeli boste občutek, da ne morete vsega postoriti. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zlahka boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Najbolj presenetljivo je to, da ste že zaslutili, kaj se bo zgodilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija današnjega dne bo kljub luni v devici bolj čutna kot sicer. Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Družina bo zaplenila vso pozornost in ne bo vam žal, saj vas bodo nasmejali. Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste sprostili določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa. To vam bo vzelo precej energije zato boste čez dan utrujeni. Mislite predvsem nase, saj ste zadnje čase zelo prestrašeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naj se vam ne mudi s spremembami na kariernem področju. Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte. V čustvih se bo konkretno zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se boste neprestano ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj v čase, ki so že minili in se ne morejo več povrniti. Če lahko, kakšno stvar popravite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obstaja veliko razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila. Samski, poiščite na spletu novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez pomislekov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja. Poskusite se jim približati lahkotno, vendar ne dovolite, da bi se vam umaknile.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste nemirni in nezadovoljni s svojim krogom poznanstev. Ne bo pravih priložnosti, da bi ga razširili. Torej bodite potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kar bo v vas, boste oddajali tudi navzven in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči. Optimezem je tokrat na vaši strani.

Vas zanima: 4 ZNAMENJA, KI SO ODPORNA NA KRITIKO