Dnevni horoskop za soboto 20. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sobota 20. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan odlična odskočna deska za poletne dni, ki prihajajo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes se lahko zgodi, da boste preveč srčni in zato bolj popustljivi in lahkoverni. Bodite skromni, uživajte v majhnih stvareh in poiščite odgovore na svoja vprašanja v sebi.

Sonce danes, 20. junija ob 21.44 preide v znamenje raka. S tem se začenja tudi poletni čas. Prihaja Poletni solsticij, ki je bil v preteklosti v mnogih kulturah povezan z žrtvovanjem.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčka

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali.

Danes praznuje Nicole Kidman: Astro profil

S Soncem v znamenju dvojčkov je prijetna, simpatična in svobodnega duha, včasih celo preveč, tako da njenega tempa in odločitev marsikdo ne razume. Luna se nahaja v znamenju strelca, kar nakazuje, da je oseba, ki se z globinami in pretiranimi čustvi ne obremenjuje, ampak samozavestno sledi svojim sanjam, dokler jih ne doseže, kljub temu, da se mora zaradi tega marsičemu odreči. Venera v levu ji podarja ego, ki je lahko za mnoge moške uničujoč. Težko se znajde v podrejenih položajih in ko nekaj ni tako, kot si je zamislila, je sposobna narediti dramo, ne glede na posledice.

Življenje se prične na drugi strani obupa.

Jean Paul Sartre

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Kurt Scwitters, nemški slikar, pesnik, pisatelj
Errol Leslie Thompson Flynn, avstralski filmski igralec
Chet Atkins, ameriški country kitarist
Ulf Dietrich Merbold, nemški fizik, astronavt
Lionel Richie, ameriški glasbenik, pevec

Na današnji dan je umrl Marjan Kozina, slovenski skladatelj. Prav tako Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog. Ustanovljena je bila organizacija Wikimedia Foundation Inc.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za soboto 20. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski boste zopet naveličani monotonosti, ki jo imate v življenju. Samski stan je lahko zelo čudovit, zato le izkoristite njegove prednosti. Vezani se boste z veseljem podali v prijeten objem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste kljub Sončevemu mrku popolnoma prepričani vase in v svoj prav, kar lahko nekoga v vaši okolici zmoti, oziroma pripelje do tega, da bo na vas gledal popolnoma drugače.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navduševali boste s samozavestjo, toda previdno, nikar ne zavajajte ljudi, saj bodo zaradi Mrka malce nestrpni. Posledice zaradi pretiranega optimizma že poznate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dovolite si danes, ko se vas bo dotaknil vpliv Mrka čas zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost ni najboljša izbira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste z luno v raku poiskali način, kako se izogniti rutini. Prijetno vam bo, posebno v družbi samozavestnih. Končno bo rešeno nekaj, kar vaju je z nekom dolgo obremenjevalo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 20. junija 2020

Obremenile vplive Sončevega mrka boste najlažje izkoristili na osebnem področju. Vaša pričakovanja so zelo velika, vendar bodite pripravljeni tudi na nepričakovane spremembe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni boste danes zaradi nežne energij lune v raku zadovoljni, čeprav ste se bili pripravljeni vdati, posebno če gre tudi za osebo, ki se je zaradi tega znova oddaljila. Izgovori se umikajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Srečevali se boste s starimi težavami, ki vas lahko obremenijo in prisilijo v to, da se z nekom končno odkrito pogovorite o vsem, kar vas muči v zadnjem času. Energija Mrka ne bo enostavna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izogibajte se alkoholnim pijačam, saj bi te le škodovale vašemu fizičnemu in psihičnemu stanju. Zvečer se sprostite ob dobrem filmu. Samski boste vedno bolj iskali mir in čas zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razveselile vas bodo novice o določeni osebi. Pogrešate več zabave in vse skupaj se bo zavrtelo precej nepričakovano, ko se vas bo spomnil nekdo, ki je še vedno pogosto v vaših mislih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaželeli si boste spremembo, seveda se da potovati tudi s filmom, knjigo in domišljijo, kar vas bo tokrat celo razveselilo in napolnilo s pozitivno energijo. Premagali boste utrujenost, ki jo prinaša Mrk.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stvari se zelo nepredvidljivo spreminjajo in prilagajanje bo v današnjem dnevu zato neogibno. Energije boste imeli dovolj, vendar vam bo primanjkovalo volje in motivacije.