Dnevni horoskop za soboto 20. februarja 2021

horoskop dnevni horoskop
Današnji dnevni horoskop za soboto 20. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 20. februarja 2021

Dnevni horoskop za soboto 20. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaše življenje bo vedno bolj obrnjeno v duhovno smer, opažati boste začeli stvari, ki jih prej niste zaznavali.

Nasvet za današnji dan: Morda se boste znašli v konfliktih, da boste dosegli to, kar si boste zastavili, vendar zaradi tega ne spreminjajte svojih odločitev.

horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu.

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

William Wordworth

Kaj pravi horoskop za soboto 20. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Krstnik Mayr, slovenski tiskar
  • Viktor Parma, slovenski pravnik, skladatelj, dirigent
  • Jože Pahor, slovenski pisatelj
  • Ana Srebrnič, slovenska šahistka
  • Princesa Leonora, vojvodinja Gotlandska

Na današnji dan se Švica na referendumu odloči, da bo ves tranzitni tovorni promet preusmerila na železnico. V Ljubljani je bila ustanovljena prva delegatska skupščina Kulturne skupnosti Slovenije. Rodil se je Carl Czerny, avstrijski pianist, skladatelj in Ludwig Edward Boltzmann, avstrijski fizik, filozof. Rodil se je tudi ameriški grunge glasbenik in član kultne zasedbe Nirvana Kurt Donald Cobain in ameriška manekenka in igralka Cindy Crawford. Umrl je Percy Grainger, avstralski pianist, saksofonist, skladatelj in Henri Moissan, francoski kemik, nobelovec.

Preberite tudi: SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA RIBI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prevelik poudarek namenjate nečemu, kar ne bo imelo večjih posledic.

K sreči se boste vsega zavedali že dovolj zgodaj in prestavili nekaj, kar vas je obremenjevalo. Morda vam bo potem veliko lažje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Realnost ni takšna, kot so vam pred kratkim predstavili, zato stvari vzemite v svoje roke in sami presodite situacijo. Podrobno analizirajte vse dejavnike, da boste lahko ustvarili kar se da resnično sliko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V nekoliko nenavadni situaciji boste v današnjem dnevu z luno v vašem znamenju neverjetno spretni. Poigrali se boste z besedami. Povežite se z nekom, ki vam odpira nova obzorja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem področju zaradi lune v dvojčkih ne bo vse potekalo po načrtih. Še kar ne razumete, da je ljubezen svobodna in se ne pusti nadzorovati. Prav tako ne morete nadzorovati čustev drugih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v dvojčkih bo povzročila, da časa za razmišljanje ne bo na pretek. Na delu ne cenijo dovolj vaših prizadevanj. Povežite se le s tistimi, ki jim lahko dejansko zaupate. Nove ljubezenske zgodbe še ne bo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite strpnejši do družinskega člana, ki vam je večkrat dokazal, da nimate prav. Morda vam niso všeč njegove metode, toda tokrat bi morali malce popustiti in se prilagoditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan bo kljub razigrani luni v dvojčkih nadvse ugoden za resno in zbrano umsko delo, zato se posvetite učenju ali drugemu izobraževanju. Primeren bo tudi za dolgoročno načrtovanje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Polni boste ustvarjalne energije in nikar ne dovolite, da bi jo zapravili. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede področja kariere, večjega nakupa ali situacije, ki vam povzroča zmedo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite zaradi določenih zadev. Novo spoznanje bo odločilno. Vse bo jasno tudi brez dolgega pojasnjevanja. Vsaj na finančnem področju ni razlogov za skrbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne spuščajte se v prepire z nezanesljivimi osebami, čeprav ste prepričani, da ste jim kos. Nazadnje bi se znašli utrujeni in brez rezultatov. Držite se svojih prvotnih načrtov in vztrajajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo precej pozornosti od vas zahtevalo partnersko področje. Nastale bodo težave, ki jih čim prej poskusite odpraviti na ustrezen način. Ker se luna nahaja v dvojčkih, ne bo hujših posledic.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč se boste zatopili v pogovor o pomembni zadevi. Ljubezenski odnosi bodo malce v ozadju, saj preprosto ne razumete partnerjevih pobud. Začnite s tem, da boste bolj pozorno poslušali.

Vas zanima: OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU RIB