Dnevni horoskop za soboto 17. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 17. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 17. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 17. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Marsom bo prekinila vaše sanjarjenje in vas usmerila v bolj tehtna in zanimiva izhodišča.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes vam lahko uspe speljati že dolgo načrtovane zadeve, saj boste polni motivacije, ki vam bo na osebnem področju še kako prišla prav.

vpliv planetov
Luna v znamenju raka

Zvečer ob 21.25 uri preide luna v znamenje Raka

Dopoldan prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas bo obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Zvečer ko se luna pomakne v znamenje raka se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje čustev.

Naložba v znanje vedno prinese najboljše obresti.

Benjamin Franklin

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rudolf Badjura, slovenski planinec, pisec
  • Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik
  • Mihael Gunzek, slovenski klarinetist in pedagog
  • Tomaž Petrovič, slovenski nogometni trener
  • Marija Šestak, slovenska atletinja

Na današnji dan je Kraljevina Jugoslavija kapitulira. Neuspešna invazija kubanskih emigrantov in CIE v Prašičjem zalivu. Rodil se je Giovanni Battista Riccioli, italijanski astronom, geograf in Anton Wildgans, avstrijski pesnik. Rodila se je tudi angleška pevka in nekoč članica dekliške skupine Spice Girls Victoria Adams. Umrl je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Gabriel García Márquez, kolumbijski pisatelj.

Katera astrološka znamenja bodo danes težko priznala, da so se zmotila?

Danes boste težko priznali svoje napake rojeni v znamenju raka, leva in škorpijona.

Za katere stvari današnji dan ni najbolj primeren?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za trdo delo, globoko poglabljanje in začetek diete.

Preberite tudi: OD NAJBOLJ MOČNEGA DO NAJBOLJ ŠIBKEGA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker boste skozi dan, ko bo luna še v dvojčkih prijetnega razpoloženja in dobrovoljni, je čas, da se v službi pokažete v najboljši luči in se povzpnete nekoliko višje, kar si že dolgo želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skrbi vas zdravje, saj se zavedate določenih težav, ki jih imate. Poslušajte svoje telo, kaj vam sporoča. V zadnjem času ste bili preobremenjeni z delom, zato je vaše počutje nihajoče.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi dan, ko bo luna v vašem znamenju vas zagotovo nič ne ustavi, nekaj boste opravili na najboljši možen način in zato se boste kmalu zadovoljno vsem nasmejali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se na to, da vas bodo razmere, v katerih se boste danes znašli, spravljale ob živce. Od vas pričakujejo eno, vi boste storili nasprotno, zato bo konflikt interesov težak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Hitrost dogajanja vas lahko skozi dan, ko bo luna v dvojčkih nekoliko zmede in vam prinese nepričakovane spremembe. V finančnih zadevah bodo ideje zanimive in dolgoročno tudi izvedljive.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, da nekaj končno uredite, po drugi pa nimate energije, ukvarjati se z zadevami, ki vam niso najbolj blizu. Nekdo vas bo navdušil in osvojil.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsak začetek je težek, zato bodite zvečer, ko luna preide v raka pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo. Skušajte se prilagoditi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nekom od domačih ne razmišljata enako in zato bo pot do dogovora zelo dolga in naporna. Z denarjem bodite bolj previdni, saj se vam določene zadeve komplicirajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Običajno ste diplomatski, toda skozi dan boste zaradi lune v dvojčkih nekoliko nepotrpežljivi. Počutite se utrujeno, razlog so nedorečenosti v ljubezenskem odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prisluhnite srcu in mu sledite, saj le tako ne boste obžalovali pomembne odločitve. Vezani ne boste razumeli partnerja, kar ga bo prizadelo. Zato se le potrudite in vzpodbudite pogovor.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrebujete nekaj odmika in počitka. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo. Zvečer boste s pomočjo lune, ki preide v raka dosegli umirjenost in boljše iztočnice.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami ter energije lune v dvojčkih boste danes podvomili v druge. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in nikar ne pretiravajte.

Vas zanima: BRALKA BISERKA IMA TEŽAVE S SINOM IN SNAHO