Dnevni horoskop za soboto 15. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 15. maja 2021, mednarodni dan družine

Dnevni horoskop za danes, soboto 15. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 15. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes je mednarodni dan družine in mednarodni dan podnebnih sprememb. Spontanost se bo danes umaknila, zato se boste morali v odnosih bolj truditi za pozornost in razumevanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne iščite nestrpno raznih bližnjic, ki ne prinašajo pravih rešitev in rezultatov.

horoskop
Luna je v znamenju raka

Danes ob 3.30 uri luna preide v znamenje raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Kdor si hoče ohraniti družinsko srečo, naj ne skopari z drobnimi pozornostmi in ljubeznivostmi. Brž ko se mu ponudi priložnost za kako prijazno dejanje, naj ga takoj tudi stori in naj ne čaka na jutri.

Dale Carnegie

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Pierre Curie, francoski fizik, nobelovec
  • Vatroslav Oblak, slovenski jezikoslovec
  • Mike Oldfield, angleški glasbenik
  • Anže Logar, slovenski politik
  • Janja Sluga, slovenska političarka

Na današnji dan je bil začetek kulturne revolucije na Kitajskem. Ustanovljen je bil McDonald’s. NASA izstreli Mercury 9, še zadnje vesoljsko plovilo iz projekta Mercury. Francis Baily v Inch Bonneyu, Roxburgshire med popolnim Sončevim mrkom opazuje pojav, znan kot Bailyjevi biseri. Rodil se je Claudio Monteverdi, italijanski skladatelj, violinist. Umrl je Kazimir Malevič, ruski slikar in Edward Hopper, ameriški slikar.

Zemlja ne pripada človeku. Človek pripada zemlji. To dobro vemo. Vse je povezano med seboj, tako kot družino druži kri. Vse je povezano. Človek ni stvarnik tkanja življenja, ampak samo vlakno v njem. Kar naredi s tkanjem, dela tudi s samim seboj.

Chief Seattle
Katera astro znamenja boste danes muhasta in občutljiva?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj muhasti in občutljivi biki, raki in škorpijoni.

Ali je današnji dan primeren za meditacijo in druge sprostitvene tehtnike?

Danes se boste lažje kot običajno poglobili vase, meditirali in se soočali sami s sabo.

Preberite tudi: HOROSKOP: DRUŽINA IN RAZUMEVANJE V LETU 2021 ali ŽENSKE, KI ŽIVITE ZA DOM IN DRUŽINO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan z vplivom lune v raku prinaša intenzivne ljubezenske vibracije, kar bo godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bo kljub luni v raku zajela naglica in imeli boste občutek, da ne morete vsega postoriti. Na ljubezenskem področju si žal ne morete privoščiti improvizacije, zato bodite iskreni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zlahka boste odmislili nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice. Prihaja novica, ki vas ne bo presenetila. Zanimivo je to, da ste že po tihem zaslutili, kaj se bo zgodilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija današnjega dne bo zaradi lune v raku za vas bolj čutna kot sicer. Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica vaše spremembe.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Družina bo danes zaplenila vso pozornost in ne bo vam žal. Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki bo nalezljiva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste kljub nežni luni v raku sprostili določene blokade, ki vas omejujejo že dlje časa. To vam bo vzelo precej energije zato boste čez dan utrujeni. Mislite predvsem nase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naj se vam ne mudi s spremembami na družinskem področju. Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte. V čustvih se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se boste neprestano ukvarjali s svojimi mislimi, ki vas bodo vodile daleč nazaj v čase, ki so že minili in se ne morejo več povrniti. Če lahko, kakšno stvar popravite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V vaše naročje prihaja veliko razlogov za dobro voljo. Pozabite na zadržanost in stroga pravila. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno usojeno, zato se odločite brez pomislekov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu, ki ga spremlja luna v raku si boste želeli čim več miru in naj ne ostale le pri željah. V kolikor ste videli prejšnje dni veliko priložnosti, ste zdaj na vrsti za izpolnjevanje želja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste nemirni in nezadovoljni s svojim krogom poznanstev. Ne bo pravih priložnosti, da bi ga razširili. Torej bodite potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kar se bo dogajalo v notranjosti, boste oddajali tudi navzven in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati ali spremeniti, se ne pustite in ostanite dobro misleči, še posebej zvečer.

Vas zanima: KAKO PLANETARNI LETNI VLADARJI VPLIVAJO NA VREME?