Dnevni horoskop za soboto 11. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 11. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 11. septembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 11. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Intenzivno boste razmišljali o čustvih, še posebej v primeru, če neke zgodbe še niste do konca preboleli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Določenih stvari ne boste videli v pravi luči, vendar z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

Sebastian Kneipp

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Franc Mihael Strauss, slovenski slikar
  • German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt
  • Brian De Palma, ameriški filmski režiser
  • Franz Beckenbauer, nemški nogometaš
  • Bašar al Asad, sirski predsednik

Na današnji dan je bila premiera filma Kratki stiki. Teroristični napadi 11. septembra na več tarč v ZDA. Ringo Starr se pridruži skupini The Beatles. Augusto Pinochet izvede državni udar v Čilu. V Hamburgu izide prvi zvezek Marxovega Kapitala. Rodil se je tudi Carl Zeiß, nemški optik in sir James Hopwood Jeans, angleški matematik, fizik, astronom. Umrl je Niko Županič, slovenski politik, etnolog in Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik.

Katera astro znamenja boste danes delovala in prodirala popolnoma brez ovir?

V današnjem dnevu boste delovali brez ovir biki, dvojčki in vodnarji.

Kateremu znamenju se bo danes dozdevalo, da se vse skupaj dogaja preveč razburkano?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo škorpijonom vse kar se bo dogajalo dozdevalo preveč razburkano.

Preberite tudi: POMEN ZAUPANJA V PRIJATELJSKIH ODNOSIH ali VENERA V ŠKORPIJONU PREBUJA GLOBOKE ZAZNAVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogodki na osebnem področju so izostrili vašo intuicijo in težko se boste neobremenjeno prepustili. Občutili boste negativizem in iskali napako na vsakem koraku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite preostri do svojih prijateljev, ki vas samo opozarjajo in vam želijo dobro. Pomembno bo, da se zavedate omejitev in ne poizkušate zaradi lune v škorpijonu z glavo skozi zid.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Samski dvojčki se boste znašli v klepetu z osebo, ki vam je že dalj časa simpatična. To je čudovita priložnost, da spoznate, kaj si resnično želite. Vezani pa boste imeli nekaj težav z ljubosumnostjo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Koraki, ki jih boste naredili bodo bolj odločni in pogumni, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Nekdo vam bo pomagal razsoditi, kaj bo za vas dobro in kaj ne. Močno boste presenečeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezenska sreča bo namenjena samozavestnim, zato se nikar ne držite v ozadju. Svoje občutke lahko izrazite skozi umetnost, kar vas bo sprostilo. Večerne ure prinašajo zbranost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zelo obetavne bodo številne aktivnosti, saj vas spremlja prijeten vpliv lune v škorpijonu. Izpeljali boste dobre dogovore in uspešno zaključili neko situacijo. Izkoristite prosti čas za pogovor.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pričakujte čudežev, raje sami storite kakšen korak v smeri novih poznanstev, saj se že nekaj časa počutite osamljeno. To je vaša priložnost, zato se podajte v spletno klepetalnico.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes je zaradi vpliva lune v škorpijonu čas za izpolnjevanje nalog, in sicer na osebnem področju. Precej pusto in dolgočasno bo počutje. Ne boste preveč razmišljali, saj imate občutek, da bo čas naredil svoje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Precej napeti boste zaradi tega, ker vam domači ne bodo pomagali tako kot bi vi želeli. Odnosi bodo dosegli točko vrelišča, zato pazite, pogovor se lahko sprevrže v konflikt.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja obetavna priložnost za večje podvige na področju, ki vam je pisano na kožo. Srce se bo žal zopet ogrelo za osebo, ki vas je že večkrat pustila na cedilu. Nadaljujte v nasprotni smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ugotovili boste, da imate določene težave, zato naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem kar je potrebno spremeniti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tistim, ki ste v razmerju, se obeta romantičen dan, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, zato nadoknadite zamujeno.

Vas zanima: JAKA SE JE ZALJUBIL V POROČENO SODELAVKO