Dnevni horoskop za soboto 10. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 10. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 10. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 10. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu se boste znašli v fazi končevanja, izpopolnjevanja, tudi odpuščanja in opuščanja starih vzorcev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pri svojih nazorih boste zelo vztrajni in prepričani, da stvari izpeljete tako, kot morajo biti izpeljane.

horoskop
Luna je v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Mlaj Danes ob 03:17 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte.

Vsakdo bi moral gledati na svoje telo kot na neprecenljivo darilo od tistega, ki ga ljubi pred vsem ostalim; kot čudovito umetniško delo nepopisne lepote, in skrivnostno onkraj človeškega pojmovanja, ter tako občutljivo, da ga lahko že beseda, dih, pogled, misel poškoduje.

Nikola Tesla

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, fizik, izumitelj
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Arthur Ashe, ameriški tenisač
  • Helen Sjöholm, švedska pevka in igralka
  • Jessica Simpson, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan francoski agenti v Aucklandu potopijo Greenpeacovo ladjo Rainbow Warrior. Bahami postanejo neodvisna država. V Zemljin tir so izstrelili prvi telekomunikacijski satelit Telstar. Ustanovljena sovjetska tiskovna agencija TASS. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in Carl Orff, nemški sladatelj. Rodil se je tudi francoski arhitekt Paul Andreu. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Barbara Celjska, slovenska plemkinja.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce neprilagodljiva na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes na področju čustev neprilagodljivi rojeni v znamenju bika, dvojčka in rib.

Kakšne energije lahko pričakujete v današnjem dnevu zaradi vpliva Mlaja?

Zaradi Mlaja lahko danes pričakujete čustveno obdobje ter poudarjene duhovne, spiritualne in ljubezenske vibracije.

Preberite tudi: ZDRAVI KOMPROMISI SO V ŽIVLJENJU NUJNO POTREBNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mlaj bo tisti, ki bo polepšal vaše jutro in vas popeljal v zelo učinkovit dan., Lotili se boste pospravljanja, čiščenja in se skušali čim bolj približati svojim notranjim vzgibom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prizemljite se in se odločite, kaj so sanje, kje je meja in kaj je tisto, kar od vas zahteva realnost. Danes boste veliko časa namenili sebi in vprašanjem, na katera lahko poiščete prave odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne obračajte za tistimi, ki so se znašli v težavah, raje jim priskočite na pomoč in jih skušajte razumeti. Dobrota in radodarnost bosta danes, ko je luna v raku malce na preizkušnji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Podpira vas Mlaj v vašem znamenju zato si boste z lahkoto pričarali čudovit dan, poln drobnih in sladkih malenkosti. Ljubezen bo tista, ki vas bo ves čas spravljala, v dobro voljo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremlja vas dovolj volje in optimizma, da končno počistite s preteklo navlako in si začrtate lepšo prihodnost, brez dvomov, strahov in odvečnega balasta, ki vas le vleče k tlom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaupajte danes tistim, ki so se že v preteklosti izkazali za prave prijatelje. Ljudje, ki neprestano drezajo v vas vam bodo šli danes na živce, zato se jim elegantno in iznajdljivo izognite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spočijte si danes od napornega tedna in se ustavite za hip na področju čustev, kjer imate velike želje, vendar premalo samozavesti in poguma, da bi jih popeljali v pravo realnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaključevanje določenega poglavja v vašem življenju vam lahko ukrade nekaj energije. Sestavljali boste dejstva za in proti ter se do večera odločili, kaj je tisto, kar bi že zdavnaj morali izpustiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Iskrena pot bo danes odpirala obzorja in vam dovoljevala biti to kar ste. Nekdo vas bo zaradi svojega nezadovoljstva želel razjeziti, vendar boste preveč optimistično naravnani, da bi mu uspelo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ustrašili se boste besed ljubljene osebe, saj boste imeli občutek da vas po tihem glede nečesa zbada. Samski se skušajte za kakšen dan odklopiti iz klepetalnic in delovati bolj pristno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ujemite danes dobro energijo in jo razširite nekje v naravi, kjer se boste veliko lažje poglobili v svoje misli in razčistili s tistimi zadevami, ki vas v notranjosti že dlje časa utesnjujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Domišljija bo danes neverjetna, težava bo le v tem, da bodo vsi okoli vas pričakovali konkretne odločitve. Izogibali se bodo filozofiranju, ki vam bo danes šlo odlično od rok.

Vas zanima: KATERA HRANA VSEBUJE NAJVEČ ANTIOKSIDANTOV?