Dnevni horoskop za ponedeljek 9. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 9. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 9. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 9. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan domorodnih ljudstev. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se usmerite v kvaliteto, ne kvantiteto. Veliko razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem in z lastnino.

Horoskop nasvet za današnji dan: Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas, blokade se počasi umikajo vstran.

horoskop.si
Luna v znamenju

Danes ob 16:55 uri preide Luna v znamenje Device

Dopoldan boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost. Mikale vas bodo tudi avanture.

Potrebovali boste kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu.

Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Bojan Adamič, slovenski skladatelj, dirigent
  • Stane Koritnik, slovenski operni pevec
  • Whitney Houston, ameriška pop pevka
  • Gillian Anderson, ameriška filmska igralka
  • Filippo Inzaghi, italijanski nogometaš

Na današnji dan leta 2016 Tina Trstenjak osvoji zlato olimpijsko medaljo v judu. Gerald Ford postane 38. predsednik ZDA. Albert II. postane belgijski kralj. Boris Jelcin odstavi premiera Sergeja Vadimoviča Stepašina in celotno vlado. Jugoslavija, Grčija in Turčija na Bledu podpišejo balkanski sporazum o političnem sodelovanju in medsebojni pomoči. Začetek srečanja Franklin Roosevelt-Winston Churchill v zalivu Placentia, kar privede do podpisa atlantske listine. V Ljutomeru poteka prvi slovenski tabor. Rodil se je Jean Piaget, švicarski psiholog in Rod Laver, avstralski tenisač. Umrl je Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač in Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka.

Kakšen vpliv bo imela danes konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da današnja konjunkcija omogoča napreden um, jasne misli ter možnost, da učinkovito opravljate več stvari hkrati.

Katera znamenja zodiaka bodo danes občutila močan nemir ter občutek, da ne vzdržijo dolgo na enem mestu?

V današnjem dnevu se boste težko dlje časa zadrževali na enem mestu rojeni v znamenju ovna, bika in device.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali ZNATE ISKRENO IZRAŽATI SVOJA ČUSTVA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezensko življenje bo kmalu podobno viharju, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se z iskrenim pristopom pogovorite in skupaj rešita problem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem boste polni nemirne energije in silovitih reakcij. Zato boste težko sodelovali s svojimi bližnjimi ali s sodelavci. Napetost se bo krepila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želeli si boste dobre družbe, da vas nekoliko sprosti. Izogibajte se dejavnostim, ki bi vas lahko psihično izmučile, ker sedaj res ne sposobni prenašati večjih ter zoprnih obremenitev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vso spretnostjo prepričevanja ter energijo lune, ki se popoldne pomakne v devico lahko ustvarite red tam kjer si želite. To vam bo prineslo mnoge prednosti in tudi več spoštovanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane se lahko dopoldne, ko bo luna še v levu razvijejo kar samo od sebe. Kakšen telefon bo kljub temu potrebno zavrteti, kar vam ne bo težko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bodite popoldne, ko bo luna v vašem znamenju preveč naporni in kritični, saj se lahko vse skupaj doma razvije v kaos. Prijaznost je tista, ki vas lahko reši pred obremenitvami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri delu poskusite biti bolj zbrani, saj je od tega, koliko napak naredite, odvisno to, kakšne načrte imajo z vami. Na področju čustev se vse skupaj razvija prepočasi za vaš okus.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bi bilo slabo, če bi se vendarle ozrli okoli sebe. Obstaja namreč nekaj posameznikov, ki vam želijo prekrižati ambiciozne načrte. Spet se boste zaprli vase, kar bo nekoga spravilo v slabo voljo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi napete energije se ne odzivate spontano, kot je sicer značilno za vas, temveč povsem drugače. Zato ne bodite presenečeni, če boste do odgovorov prišli po številnih ovinkih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z modrimi predlogi vam bo uspelo prepričati tudi tiste, ki do sedaj niso bili navdušeni nad vašimi prizadevanji. Lahko pridobite mnoge prednosti in se na koncu zadovoljno nasmehnete.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ukvarjate se z vprašanji, ki ne vplivajo preveč na svetlo prihodnost. Niste pripravljeni na težke teme in zapletene situacije. Vsaj v ljubezni bodite bolj razigrani in predvsem prilagodljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav vam je poskus, da bi nekaj dosegli, spodletel, še ne pomeni, da bi vam tudi naslednjič padel v vodo. Morda je morala želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne obupajte.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali KAJ LAHKO S STRANI PLANERATNIH ENERGIJ PRIČAKUJEMO V JESENI?