Dnevni horoskop za ponedeljek 8. marca 2021

dan žena
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. marca 2021, dan žena!

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan žena, mednarodni praznik žensk. Dan žena je mednarodni praznik žensk, ki ga po svetu že od leta 1917 praznujejo vsako leto 8. marca. Vse najlepše ob dnevu žena! Kljub hladni energiji in zadržanosti, se boste znali usmeriti v prijetne energije in podariti nasmeh ali drobno pozornost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Povezanost z ženstvenostjo bo danes ključnega pomena za negovanje duše. Vzemite si čas, da dojamete nova spoznanja in se dotaknete svoje notranjosti.

dan žena horoskop
8. marec dan žena

Luna je v znamenju kozoroga

Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost.

Moč ženske izvira iz dejstva, ki ga ne zna razložiti niti psihologija. Moške se lahko analizira, ženske … Samo obožuje!

Oscar Wild

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Carl Philipp Emanuel Bach, nemški skladatelj
  • William Hamilton, škotski filozof
  • Alvan Clark, ameriški astronom, optik
  • Kenneth Grahame, angleški pisatelj
  • Otto Hahn, nemški fizik, nobelovec

Na današnji dan Klara Zetkin predlaga 8. marec za praznik žena. V Trstu je bilo ustanovljeno Slovensko dramsko društvo. Rodil se je italijanski skladatelj Ruggiero Leoncavallo in slovenski akademski slikar Ferdo Mayer. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine The Eagles, Randy Meisner in ameriški igralec Aidan Quinn. Umrl je Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov in ameriški režiser in producent George Stevens.

Katera znamenja boste danes za 8. marec, kljub hladni energiji kozoroga topla in prijetno razpoložena?

Danes na dan žena, boste najboljše razpoloženi rojeni v znamenju ovna, device, streleca in rib.

Preberite tudi: ŽENSKA, VRTNICA IN NJEN POMEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan z luno v znamenju kozoroga znamenju bo dobro motiviran.

Na vsakem koraku vas bodo čakale zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano storilnostjo znali celo popestriti in uživati v njih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manjka vam idej, zato bi lahko bilo koristno, da se nekoliko uprete energiji lune v znamenju kozoroga. Rutina in pravila zavirajo vašo kreativnost, vendar so prav tako pomemben člen vašega delovanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Znašli se boste v naglici, morda boste celo pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne. Ustavite konje, saj vas spremlja luna v kozorogu, ki poudarja precizen pristop in neverjetno vztrajnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo danes še bolj razposajena. Situacija vas bo pripeljala do tega, da naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vas v mislih neprestano vznemirja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je današnji dan pravi čas da se usmerite v konkretne rešitve, vsekakor pa se bo v smeri uspeha potrebno tudi malce odrekati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi delovne vneme. Morda se boste z energijo lune v kozorogu lažje potisnili naprej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Denarne skrbi se vas bodo zaradi lune v kozorogu nekoliko bolj dotaknile kot običajno. Čeprav vam gre trenutno večinoma dobro, boste iskali več finančne varnosti za bližnjo prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne storite danes nekaj nepremišljenega samo iz navala zagrenjenosti. Psihično zdravje vam trenutno ne služi dobro. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov z domačimi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v kozorogu bo s svojimi aspekti danes intenzivno vplivala na vaše počutje v delovnem krogu ter na področju financ. Zaželeli si boste še boljših rezultatov in tokrat vas nič ne bo zaustavilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat ne boste mogli zadržati, da ne bi v domačem okolju, zaradi samozavesti, ki jo prinaša luna v vašem znamenju na glas povedali svojega mnenja. Skrajni čas je, da to storite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zanašajte se preveč na svoje trdne argumente. Nekdo v službenem okolju jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da navsezadnje še sami ne boste več prepričani vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnja kombinacija planetov vam bo prinesla veliko dobrega, pozitivnega, posebno na področju dela in financ. Končno bo tudi za vas posijalo ljubezensko sonce, močnejši boste.

Ne zamudite: Nov tedenski horoskop!