Dnevni horoskop za ponedeljek 3. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 3. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu nadzirajte svoj entuziazem, kljub temu pa ostanite nad gladino slabih energij.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Preložite pomembnejše opravke na drug dan, še zlasti, če so tesno povezani s komunikacijo. Ne boste najbolj spretni pri izražanju, niti pri prepoznavanju bistva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo danes nekoliko šibkejše.

V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Danes nastopi ob 17.59 uri Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Danes praznuje Sabina Mali: Astro profil

Sabina Mali s štirimi planeti v vodnih znamenjih je čustvena, občutljiva in celo ranljiva. Čeprav se ji nizajo možnosti za uspeh, potrebuje veliko časa, da jih zagrabi. Njeno Sonce, ki se nahaja v drugi dekadi Leva v X. hiši, ji podarja smisel za družino in urejene odnose. Neiskrenost, ki jo zelo težko sprejme in jo ne odobrava, saj je sama tista, ki se ni sposobna zlagati. Njena nežnost in simpatičnost sta odlična kombinacija za všečnost s strani nasprotnega spola.

Z Marsom v znamenju Kozoroga v III. hiši je zelo ambiciozna, prodorna in za voljo dobrih rezultatov pripravljena tudi na odrekanje. Ima odličen občutek za estetiko, ki ji pomaga tudi pri temu, da je vedno urejena. Na poslovnem področju je hladna, ambiciozna in uspešna, le v pravih krogih se mora gibati. Če se znajde v krizni situaciji, se je pripravljena za svoj prav boriti do konca.

Delo jo dopolnjuje, če v njem uživa

Jupiter v znamenju Rib v VI. hiši je prodoren in vztrajen, vendar samo tam, kjer ga zadeve zanimajo. Odprta in velikodušna, uživa v širokem krogu prijateljev in znancev ter cveti v druženju in sodelovanju z drugimi. Je pustolovskega duha, igriva, svobodoljubna in vedno pripravljena na dobro zabavo. Le redko dovoli preprekam in težavam, da bi jo potrle. Ne glede na to, kako pusta je preteklost ali sedanjost, vedno pričakuje boljšo, svetlejšo prihodnost. Z Venero v Devici, ki se nahaja v njeni 11. Hiši je zelo dejavna, spretna in duhovita.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec
Princesa Kristina Švedska
Jean-Pierre Raffarin, francoski predsednik vlade
Osvaldo César Ardiles, argentinski nogometaš, trener
Špela Bračun, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena košarkarska liga NBA, Krištof Kolumb iz Palosa odrine na svojo prvo pot. Umrl je Vilko Ovsenik, slovenski glasbenik in Slavko Grum, slovenski dramatik. Rodil se je ameriški filmski igralec Martin Sheen. Na OI v Londonu Rajmond Debevec osvojil bron v streljanju.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST

Dnevni horoskop: ponedeljek 3. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določena situacija sicer kliče po spremembi, vendar ta še zdaleč ni tako nujna, da bi se v dnevu, ko se vas bo dotaknila Polna luna zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svojo razigrano energijo lahko z vplivom lune v vodnarju tudi poslovno izkoristite. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu, raje se uskladite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se boste kljub vplivu Polne lune najprej lotili tistega, kar vas je v preteklih dneh najbolj motilo. Kasneje si boste morda želeli, da bi ravnali drugače. Nikar se ne izgubite v malenkostih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni bo potrebno zaradi vpliva Polne lune pogledati na zadeve iz svetle plati. Tistih reči, katerih ne boste morali povedati glasno, si zapišite. Pričakujte literarne in umetniške izzive.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V službi boste danes deležni pohval, saj ste brezhibno izpeljali vse poslovne načrte, ki vam jih je zadala nadrejena oseba. Zasebno življenje vam bo v današnjem dnevu nekoliko manj naklonjeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 3. avgusta 2020

Določena malenkost vas bo zamotila, saj se bodo v zvezi z njo pojavljali vedno novi in novi izzivi. Dela tako ne boste dokončali, boste pa naleteli na uporabne informacije, ki bodo odskočna deska za prihodnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V zraku je poleg Polne lune posebna dinamika lune v vodnarju, ki vas spodbuja in navdihuje. Veliko vam je do tega, da bi se dokazali. Nedvomno tudi zato, ker začenjate novo poglavje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub Polni luni boste zaradi vodnarjevih vibracij čutili, kako se vam vračata optimizem in volja do dela. Na čustvenem področju boste večinoma govorili v prazno, a s simpatičnim šarmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu se bodo v današnjem dnevu bliskovito obveznosti stopnjevale. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli. Proti večeru se vam nakazuje več romantike.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobre novice vam bo sporočila oseba, ki običajno ni najbolj zanesljiv vir informacij. Zato boste nekoliko skeptični in morda boste le tako izgubili kanček svoje prednosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere boste počasi prestopili v zrelejše obdobje in danes verjamete, da imate v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom. Glejte nase, ne na druge!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša energija bo danes, ko nastopa vpliv Polne lune osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Velik izziv bo dokazati svojo delavno vnemo.

Preverite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2020