[Astrološko svetovanje]: Želite s pomočjo astrologije osebno napredovati?

Astrologija pogojuje delovanje nebesnih teles in vpliva na delovanje vseh nas. Razkriva delovanje človeške psihe, zato boste z njo deležni poglobljenih uvidov v smeri izboljšanja in dojemanja življenja. Ko se usmerite k spremembam, bo to z astrologijo mnogo lažje. Astrološko svetovanje omogoča prihodnost videti in razumeti v novi luči, kar je ključnega pomena za stabilno delovanje.

Z interpretacijo in ključem astrološkega vpogleda vam pomagamo premostiti stare ovire in vas usmeriti v boljši jutri. Napolni vas s pozitivno energijo, ter odkrije nezavedne vzorce in nedoločene slutnje, ki jih prikazuje vaša identiteta.

Z resnim pristopom in ustreznimi tehnikami, ki omogočajo vpogled v vašo situacijo, vam bomo pomagali poiskati rešitve. Pomagamo vam odpreti oči, vas vodimo k spreminjanju pogleda na življenje. Omogočimo vam dojeti razmerje, ki ga vaš razum v danem trenutku ni sposoben prepoznati.

Zakaj uporabiti astrologijo?

S pomočjo astrologije boste zagotovo deležni občutka, da niste izgubljeni in pozabljeni v množici in hitrem delovanju. Z njeno terapevtsko funkcijo boste bližje urejenim mislim, prepričanjem ter usklajevanju svojih lastnih vzgibov.

Odgovori, ki jih boste pridobili, vam pomagajo živeti polno življenje in vas na lahkoten način usposobijo za spremembe, izboljšanje in bogatenje. Pokaže vam luč, pomaga vam pridobiti odgovore in pokaže pravilno pot, zakaj se določene stvari v življenju dogajajo. Prav tako vas osvobodi trdih vzorcev.

Skratka, astrologija je prava duhovna pustolovščina, s katero lahko dosežete višjo kakovost življenja ter osebno rast. Tudi v smeri učenja in spoznavanje samega sebe. Če želimo realno sliko svojega življenja, ki ima globlji smisel, je potrebno sestaviti v celoto tako preteklost, kot tudi sedanjost in prihodnost.

Zvezdni nebesni svod je v resnici odprta knjiga kozmične projekcije, v kateri se odražajo Arhetipi. V tej viziji se astrologija in alkimija, dva klasična funkcionarja psihologije kolektivnega nezavednega, združujeta. Carl Jung

Pričakujte zanimivo osebno izkušnjo, ki bo presenetila tudi skeptika.

Z njeno pomočjo boste deležni tudi kritik ter korakov, ki vas bodo prebudili in vam pomagali k vaši stabilizaciji in duhovni rasti.

Iz dneva v dan si poskušamo izmišljati vse mogoče razloge, da bi si pojasnili, zakaj nimamo tega, kar si želimo. Zakaj nismo to, kar bi radi bili, in zakaj ne delamo tega, kar želimo delati. Zakaj se bojimo narediti nov korak in zakaj se bojimo stopiti izven svojih okvirjev. Prevladujeta dva ključna razloga. Ni nam še čisto jasno, kaj in kam hočemo. Nismo se še naučili in privzeli pravih metod, da bi do tja prišli. S pomočjo astrološkega vpogleda boste izvedeli, kam ste namenjeni. Kako se soočiti, kako biti bolj pogumen in samozavesten. Postali boste bolj ozaveščeni, konstruktivni in razbremenjeni.

Astrološko svetovanje. Smernice astrološkega vpogleda

Astrološki vpogled vam razkriva smernice kako gledati na svet in kako se odločati v danih trenutkih in situacijah. Prinaša vam odgovore in posledice, zakaj se določene stvari dogajajo. Ne glede na starost ali raven izobrazbe, boste z veseljem posegli po odgovorih. Razkrivajo vam številne skrivnosti o ljubezenskem življenju, zdravju, poslovnih odločitvah, študiju in ambicijah.

Astrološko svetovanje

Vsak posameznik se rodi z določenimi potenciali, od vas pa je odvisno, kateri potencial, ki je zapisan v vaši astrološki karti boste izkoristili. V življenju prihaja dobro in slabo. Če se v naprej pripravimo, lahko dobro izkoristimo pozitivne vplive in kanaliziramo slabe. Vse to in še več vam nudi astrološki vpogled, zato ujemite priložnost.

Uporabni podatki, povezani z vsemi področji in odgovori za prihodnost!

  • Želite spremembe, pa jih sami ne zmorete udejanjiti?
  • Vas odnos s partnerjem utesnjuje, vendar si tega ne upate priznati?
  • Ste izgubili stik s sabo in svojim jazom?
  • Se vaš notranji nemir širi tudi na ostala področja vašega življenja?
  • Imate občutek, da vas čas dvomite vase?
  • Boste kmalu našli delo?
  • Kakšne odločitve je potrebno sprejeti?
  • Kakšna je vaša naslednja priložnost?
  • Imate težave v zakonu ali razmerju?
  • Ste neodločni pri poslovnih odločitvah?

Astrologija predstavlja priložnost za vzpostavitev pravega srečanja samim s sabo in svojimi potrebami. Omogoča kreiranje stabilnejših relacij do sebe, v odnosih in v življenju.

Vaše življenje je neprestano učenje, zato vam pogovor s svetovalcem podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Za vas smo tukaj tudi če potrebujete le potrditev, kratek nasvet ali nekaj dodatnega poguma, da spremenite življenje v za vas pravi smeri. Skupaj bomo pustili za sabo tisto, kar ne služi več v vaše najvišje dobro. Če vam bomo z našimi večletnimi izkušnjami pomagali na vaši poti, bomo zelo zadovoljni.

Če želite izvedeti več o sebi in o svoji prihodnosti, izkoristite priložnost in si podarite razlago astrološke natalne karte.