Dnevni horoskop za ponedeljek 24. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 24. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nikar se danes ne ustrašite notranjih obremenitev, svojo energijo raje usmerite v ljubezen.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Energija današnjega dne vas bo povabila k urejenosti, skladnosti, ampak tudi k pretirani kritičnosti na vsakem koraku, kar poskusite izkoristiti sebi v prid, še posebej na področju posla in financ.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Ko je luna v znamenju škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo danes potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto.

Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Bodite oseba, za katero niste nikdar imeli poguma, da bi bili.

Paula Coelha

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik
Dominik Smole, slovenski dramatik
Jaser Arafat, palestinski voditelj
Rajko Koritnik, slovenski operni pevec, tenorist
Paulo Coelho, brazilski pisatelj znan po svojem delu Alkimist

Na današnji dan je bila ustanovljena Ljubljanska kreditna banka. Izbruhnil je vulkan Vezuv in zasul Pompeje. Umrl je Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist in Miran Jarc, slovenski pesnik, pisatelj. Rodila se je Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka in prav tako najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 24. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša nervoza je lahko zaradi lune v znamenju škorpijona na delovnem mestu zelo škodljiva. Ostali, ki so veliko bolj umirjeni od vas, vas bodo morda postrani gledali in celo opozorili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste vse opravljali sproti in ne zato, ker vam je všeč, temveč predvsem zaradi obljubljenega zaslužka ali napredovanja. Malce na silo in brez prave motivacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Polni energije in dobre volje se boste lotili večje zadeve, ki vam jo je nekdo predlagal. Potrebujete le še malo samozavesti in poguma, ki vam ga lahko vlije nekdo, ki vam je zelo blizu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustva bodo danes zaradi lune v škorpijonu na prvem mestu. Ves dan se boste spraševali, če ste naredili prav ali ne, ko ste nekomu, ki je povezan z vami na ljubezenskem področju zaprli vrata.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu se boste naučili veliko stvari. Med drugim tudi strpnosti, ki vam jo v zadnjem času nekoliko primanjkuje. Nikar tako ne hitite brezglavo, saj lahko spregledate kaj prijetnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 24. avgusta 2020

Kmalu boste začeli razumeti, zakaj se nekdo do vas tako čudno obnaša in vam ne pove direktno kar si misli. Malce boste razočarani ad situacijo, ki se lahko zavihti proti vam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skrivnosti, ki ste jih nekomu zaupali lahko z luno, ki se bo sprehajala po znamenju škorpijona pridejo na dan. Drugič bodite bolj previdni, ko razlagate o svoji osebni plati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj ljubosumja se je nabralo v vas, saj se niste dobro pozanimali glede določene zadeve. Za vsak slučaj raje še enkrat vse preverite, saj boste močno pod vplivom lune v vašem znamenju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste spadali med posameznike, ki bodo z divjo škorpijonovo energijo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti na poslovnem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša trdnost in hladnost ne poznata meja. Ravno zato se vam nekdo počasi umika, ker ne ve ali ga marate ali ne. Izkoristite strast, ki jo nosi s sabo luna v škorpijonu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede nečesa, kar je za vas zelo pomembno, se boste odločili lažje, kot upate. Ob vas bo oseba, ki je dala skozi nekaj pomembnega ali preprosto verjame v vas. To vam lahko podari boljši zagon.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembno zadevo boste izvedeli pravočasno in pravilno slutite, da ste na pragu pozitivnih sprememb. Novosti, ki se uvajajo, se bodo dotikale tudi vas, in to tako, da boste na koncu zadovoljni.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?