Dnevni horoskop za ponedeljek 21. decembra 2020

vpliv planetov 21 december
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 21. decembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Planetarni vrtinec današnjega dne vam ponuja točno tisto, kar v tem trenutku resnično potrebujete.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Včasih so stvari postavljene z določenim namenom. Sprejmite za hip to dejstvo in se mu prepustite.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 23.32 uri preide luna v znamenje ovna

Luna je v znamenju ovna. Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje preko spleta, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

VELIKA KONJUNKCIJA SATURNA IN JUPITRA

Danes, na zimski Solsticij prihaja Velika konjunkcija, poravnava Jupitra in Saturna na 0 stopinjah znamenja vodnar, ki nas vodi v povsem novo obdobje. Saturn in Jupiter bosta po 800 letih zopet poravnana kot velika zvezda. V zgodovini je bila to Zvezda Betlehema, Božična zvezda, zabeležena leta 1226. Planeti bodo tako blizu, da se bodo popolnoma prekrivali in ustvarili redek pojav dvojnega planeta.

Kaj je zimski solsticij?

Zimski solsticij ali zimski Sončev obrat, je astronomski pojav, dan v letu, ko je dnevna svetloba najkrajša, noč pa najdaljša.

Kaj prinaša konjunkcija med Saturnom in Jupitrom?

S tem pomembnim vplivom se boste lažje dotaknili vseh kotičkov svojega življenja, še posebej ustvarjalnosti. Prihajajo novi začetki in višje vibracije.

Sonce prehaja v znamenje kozoroga

Danes ob 10.02 uri Sonce preide v znamenje resnega kozoroga. Kljub temu, da boste imeli močan občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s tistimi, ki jim zaupate.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 21. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Jane Fonda, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Frank Zappa, ameriški skladatelj, kitarist
  • Chris Evert, ameriška tenisačica
  • Charles Michel, belgijski politik in predsednik Evropskega sveta
  • Karmen Stavec, slovenska pevka zabavne glasbe

Na današnji dan Slovenija skupaj s še osmimi državami začne izvajati Schengenski sporazum, s čimer je odpravljen obmejni nadzor na kopenskih mejah z Italijo, Avstrijo in Madžarsko. Rodil se je Josip Ipavec, slovenski zdravnik, skladatelj in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj in pedagog. Prav tako ameriški igralec Samuel L. Jackson. Umrl je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj, humanist in Francis Scott Key Fitzgerald, ameriški pisatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 21. decembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izkupiček današnjega dne bo boljši kot ste pričakovali. Če delate v miru in tišini bodo zaradi vpliva lune v ribah rezultati vašega dela več kot odlični, vi pa zelo zadovoljni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne dajajte pobude za zadeve, ki vas ne veselijo, saj nimate potrebne energije, da bi jih sploh udejanjili. V zraku visi tudi odločitev, ki z vplivom lune v ribah še ne bo čisto dozorela.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prisotnost Venere v znamenju strelca vam bo danes dovajala lepoto in gracioznost. Videz vam bo danes neizmerno pomemben. Samozavest skušajte prenesti tudi na druga področja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Romantika bo danes na prvem mestu vaših zanimanj, saj se luna nahaja v znamenju rib. Vezani, se boste odlično počutili v objemu svoje ljubljene osebe, saj bo nežna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekoliko se boste danes s pomočjo lune v ribah sprostili in odmislili črne zadeve, ki so se nakopičile v zadnjem obdobju in vas onemogočale pri osebnem napredku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. decembra 2020

Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil, čeprav boste globoko v sebi nezadovoljni. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne dajte tako zlahka, saj vam bo kasneje žal.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste znali s pomočjo lune v ribah uskladiti svoje želje in potrebe. Želeli si boste, da vas ljudje v vaši bližini razbremenijo vseh obljub, a to se žal ne bo zgodilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste malce nestrpni, saj vam je nekdo doma nekaj pomembnega obljubil, pa se žal malce izmika. Ne skrbite, vse se bo do večera odvilo, kot je treba.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prišel bo čas, ko vas bodo dejstva in dogodki postavili v kruto realnost. Če se ne boste sprijaznili z nastalo situacijo, vas bo to stalo veliko energije, denarja ali drugih sredstev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v znamenju rib vas bo skozi dan spravila v prijeten položaj in vam razsvetlila pot, ki ste si jo zadali v bližnji prihodnosti. Pomislili boste tudi na svoje bližnje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sedaj je čas, da se spustite v tisto, kar načrtujete že nekaj časa. Rezultati bodo očitni, vi boste pa zadovoljni in nasmejani, pa še zaslužek se lahko počasi malce poveča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izražanje jeze danes, ko se bo luna sprehajala po vašem znamenju ne bo najboljša rešitev problemov. Počakajte na boljše čase in začnite znova, saj se stvari ne da več popraviti.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG