Dnevni horoskop za ponedeljek 19. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 19. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 19. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Soncem in Merkurjem stopajo danes v ospredje delo, učenje in raziskovanje, saj bo vaš um zelo jesen.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vzemite si čas za sprostitev, da se naravnate na prijetne zemeljske energije in na nove realne začetke.

dnevni horoskop
Luna v znamenju raka

Luna je v znamenju raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko.

Danes ob 20.33 uri Sonce preide v znamenje Bika

Sonce se v ponedeljek, ob 20.33 uri pomakne v znamenje bika. Zemeljska energija, ki prihaja bo tista, ki vas bo popeljala v delo in realne rešitve. Sonce v Biku prinaša prizemljenost, stabilnost in dobro motivacijo.

Merkur preide v bika znamenje bika

Opazili boste, da se z njegovo pomočjo počutite bolj stabilno in prizemljeno. Upoštevajte, da življenje ni dirka in lahko boste dosegli marsikaj. Zelo boste pronicljivi in odprti za poskušanje novih stvari.

Stori, kar moreš, s tem, kar imaš, tam, kjer si.

Theodore Roosevelt

Rojeni v znamenju ovna in bika, dogodki na današnji dan:

  • Janez Valentin Metzinger, slovenski slikar
  • Japec Jakopin, slovenski ladijski oblikovalec
  • Kate Hudson, ameriška filmska igralka
  • Catalina Sandino Moreno, kolumbijska igralka
  • Marija Šarapova, ruska tenisačica

Na današnji dan je bil začetek vstaje v varšavskem getu. Na Poljanskem klancu se pripeti najhujša prometna nesreča v zgodovini samostojne Slovenije. Rodil se je Lojze Dolinar, slovenski kipar, grafik in Gustav Theodor Fechner, nemški fizik, psiholog. Umrl je Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik, satirik in Ivan Grohar, slovenski slikar.

Kaj lahko pričakujete od obdobja s Soncem v znamenju bika?

Obdobje Sonca v biku, ki se prične danes prinaša vztrajnost, doslednost, premišljenost in realen pogled na življenje.

Katera znamenja boste danes, ko Merkur preide v znamenje bika poslovno bolj uspešna?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes bolj uspešni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali KIRON: ASTROLOŠKI POMEN IN RAZLAGA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub nežni energiji raka se vam v današnjem dnevu odpirajo izzivi in priložnosti. Sprejeli jih boste z odprtimi rokami ter skušali iz njih potegniti najboljše. Ne bojte se za uspeh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše želje danes zaradi pasivnosti ne bodo takoj uslišane. Ne gre za nepremostljive težave, morda ste le preveč nasičeni in zato ste začeli nekoliko pretiravati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Brezskrbno razmišljanje se bo danes povezovalo s povečano odgovornostjo. Spontanega vedenja bo konec, skrbno se boste posvetili delu in poskušali nadoknaditi zamujeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko bo luna v vašem znamenju boste v odnosu bolj nežni in prilagodljivi. Strast in moč bosta potisnjeni nekam v ozadje. Kljub temu se boste relativno dobro znašli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne krivite drugih za razne zoprne nesporazume, posebno če vse skupaj poteka v poslovnem krogu. Nekaj bo preraslo v več, vendar potrebujete še nekaj časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes se bo dan zaradi lune v raku začel naporno, kar vam bo pobralo vso energijo. Na ljubezen še pomislili ne boste. Druga polovica dneva vam prinaša umirjenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kar ste preložili, morate v današnjem dnevu opraviti, ampak kar vse naenkrat. Tudi glede dela združite prijetno s koristnim. Pomagal vam bo nekdo, ki ima izkušnje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaši občutki se bodo v kratkem nekoliko razširili in povečali. Vaša samozavest bo kljub luni v raku danes na višku, še posebej v večernih urah, ko boste prijazni in topli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo navdušeni boste, tudi nad malenkostmi. Vse poteka tako kot mora, še hitreje, kot ste pričakovali. Vsekakor lahko zahtevate več zase ter to, da vam nekdo razloži, kaj namerava.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odločni boste pri svojih namerah in pustili boste dober vtis, saj boste z luno v raku simpatični. Trenutna finančna kriza vas bo močno motivirala, da sprejmete dodatne naloge.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Povečana napetost v vašem obnašanju zagotovo ne bo dobra. Zadeve, povezane s financami, bodo prav danes, ko je luna v znamenju raka rešene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Manj obremenjeni boste, če boste danes, ko je luna v raku razpolagati s tem, kar imate v rokah. Ne nasedajte pa tistim, ki vas hvalijo na vse pretege in so hinavski.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP