Dnevni horoskop za ponedeljek 16. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 16. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 16. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 16. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poslovne priložnosti boste spontano zagrabili z obema rokama, prinašajo pa lahko tudi nekaj tveganja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Direktnost tokrat ne bo poznala meja, zato bodite bolj previdni s tistimi, ki so preveč občutljivi ali kritike enostavno ne prenesejo.

horoskop.si
Luna je v znamenju strelca

Danes ob 5:12 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo.

Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni. Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu.

Podoba je ena stvar, človek je druga. Zelo težko je doseči podobo, ki jo imajo o tebi.

Elvis Aron Presley

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Elvira Kralj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • James Cameron, kanadski filmski ustvarjalec in raziskovalec
  • Madonna Louise Veronica Ciccone – Madonna, ameriška pevka
  • Leonid Toptunov, sovjetski inženir
  • Mateja Svet, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena Ljubljanska borza. Konec ameriške okupacije Haitija. Zaključek 11. olimpijskih iger moderne dobe v Berlinu. Britanska vlada prizna neodvisnost Cipra. Z najdbo zlata v Klondiku se prične zlata mrzlica. Habsburžani in Celjski grofje podpišejo pogodbo o dedovanju za primer, če katera rodbina izumre. Rodil se je Vladimir Kralj, slovenski pisatelj, gledališki kritik in Gerald Maurice Clemence, ameriški astronom. Umrl je Elvis Aron Presley, ameriški pevec in Aretha Franklin, ameriška pevka, pianistka.

Kakšno bo današnje počutje tistih, ki so se vam zadnje čase zadeve komplicirale?

V današnjem dnevu pričakujte tudi tisti, ki ste bili v težavah optimizem, smeh in dobro voljo.

Katera astro znamenja boste danes zelo šaljiva in malce zbadljiva?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes šaljivi in malce zbadljivi rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v znamenju strelca se boste ukvarjali z okolico. Če je nekdo do sedaj dvomil v vas, ali pa vas obtoževal za določene zadeve, je sedaj pravi čas, da pokažete, kje so meje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svoboda in trdna volja bosta odlična popotnica za prijetno počutje. Na delovnem mestu vas bo ujela priložnost svobodnega izražanja in na drugi priložnost manjšega finančnega napredka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse bolj prijetno se vam bo zdelo nekaj, kar vas še pred kratkim ni prepričalo. Ponovno se bo v vašo notranjost naselilo zaupanje. Znali se boste tudi povezati s sabo in se pomakniti naprej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Delo bo zaradi lune v strelcu razpršeno. Lahko boste pokazali kaj zmorete in če boste, se vam vsekakor obeta prijeten napredek. Izplača se vam torej potruditi in izkoristiti priložnost, ki se ponuja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stanje, ki je nastalo v partnerstvu, se lahko z vplivom lune v strelcu še poslabša, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte neprestano svojih odločitev. Bodite močni ter pogumni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nežen, romantičen in umirjen dan je pred vami. Spremljala vas bo paleta ugodnih možnosti. Tokrat ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da ostane še nekaj časa za ostale.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bodite starokopitni, predvsem pa se ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo. Življenje vam ponuja novosti, luna v znamenju strelca bo tista, ki bo prebudila željo po pustolovščini.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na ljubezenskem področju vam bo marsikaj bolj jasno kot v preteklem času. Z ljubljeno osebo boste našli zanimivo temo, ki se bo prepletala skozi dan in vse skupaj neverjetno navduševala.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo si resnično ne zasluži vsega tega, kar namenjate, zato je čas, da sprejmete odgovornost. Zamere ste tako ali tako že povzročili, zato je le še vprašanje, kako se bo vse skupaj nadaljevalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Povečana odgovornost bo tista, ki vas bo preganjala v ozadju. Morali se boste bolj sprostiti in si zaupati. Na karierne obveznosti bo potrebno pogledati kot izziv, ne pa kot breme.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju čustev boste zaradi lune v strelcu morda celo preveč razposajeni. Več sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost zanimivega dodatnega dela.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Največji izziv bo določena zadeva, ki vam bo sprva neznanka. Ko boste plavali v mrzli vodi usode, skušajte poiskati način, da se odločite in naučite mnogo pomembnih trenutkov, ki vodijo k sreči.

Vas zanima: PREPOZNAJTE TEŽAVE, KI IZVIRAJO IZ OTROŠTVA ali VENERA PREHAJA V ZNAMENJE TEHTNICE: ISKRENOST