Dnevni horoskop za ponedeljek 14. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. septembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes bo konjunkcija med Luno in Venero omogočila neobremenjeno predajanje življenjskim užitkom, čutnost in privlačnost. Čezmerno boste uživali v hrani.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Vprašajte se, takrat ko enostavno ne zmorete, zakaj si torej postavljati tako visoke cilje, saj s tem le škodite svojemu osebnemu razvoju.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno znamenje. Njegova zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza.

Ne bojte se usode, saj vam je nihče ne more vzeti.

Dante Alighieri

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 14. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec
Nikolaj Iljič Kamov, ruski letalski konstruktor
Rolf Liebermann, švicarski skladatelj
Dimitrij Medvedjev, ruski politik, poslovnež
Amy Winehouse, angleška pevka in tekstopiska

Na današnji dan ustanovljena Organizacija izvoznic nafte OPEC. Umrl je Dante Alighieri, florentinski italijanski pesnik in Grace Kelly, ameriška filmska igralka, monaška princesa. Leta 1852 se je rodil srbski pisatelj Simo Matavulj. Odprta je bila avtocesta med Ljubljano in Postojno.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 14. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste z veseljem z energijo lune v levu sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. Pripravljeni boste storiti tudi kaj takšnega, kar sicer ne bi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Optimistični dogodki so vedno mogoči in tokrat se boste z luno v levu prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko je bilo videti povsem drugače. Današnji dan vam prinaša veliko energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, boste z luno v levu zacveteli in se odzivali še bolj pogumno ter osredotočeno na glavno bistvo, ki ste ga v preteklosti spregledali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprostite se in si danes privoščite nekaj, kar ni povezano z obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo razveselilo. Prednosti bosta danes tudi vztrajnost in neuničljivost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z ljubljeno osebo se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki se tičejo obeh in so ključnega pomena. Šele potem naj bodo na vrsti manj pomembna vprašanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. septembra 2020

Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo. Hitro lahko danes, ko bo luna v levu vpijete nove informacije. Presežek energije in zbranosti bo zaznamoval današnji dan, ki bo prijeten.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes kljub ugodni luni ne morete računati le na srečne okoliščine, čeprav so vam pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Posebno, če gre za nekoga, s katerim ste že sodelovali in se morda opekli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Težko za vas bo danes upreti se želji, da bi nekoga, ki je v vaši bližini spremenili po svoji meri in okusu. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan luno v levu vam bo pokazal bolj ugodno smer. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas mika že dlje časa. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste načrtovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spremlja vas občutek, da boste v določeni zadevi končno imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo nemogoče. Samski, lahko si obetate prijetno srečanje, ki bo malce neobičajno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju se boste danes kljub energiji lune v levu prilagodili. Z nekom bosta končno našla skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot zanimivo nadaljevanje, pri takih katerem boste uspešni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas želi s pomočjo nerealnih govoric obrniti proti vašim prijateljem. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte sami. Nikar več ne zavlačujte.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ali PRIHAJA RETROGRADNI MARS V OVNU: BORBENOST