Dnevni horoskop za ponedeljek 11. oktobra 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 11. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 11. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Žal vas bodo v nekaj kar je za vas pomembno poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne hitite brezglavo, raje se premikajte z manjšimi, vendar sigurnimi koraki.

horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 19:15 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb.

Pozno popoldan, ko Luna preide v znamenju Kozoroga bo čas ugoden za razmišljanja o poslovnih rešitvah. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Humor je najdemokratičnejša človeška navada.

Karel Čapek

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Jože Toporišič, slovenski jezikoslovec
  • Maria Bueno, brazilska teniška igralka
  • Daryl Hall, ameriška rock glasbenica, pevka
  • Luke Perry, ameriški filmski igralec
  • Michelle Trachtenberg, ameriška filmska igralka

Na današnji dan na krovu raketoplana Challenger astronavtka Kathryn D. Sullivan postane prva ameriška ženska, ki se prosto sprehaja po odprtem vesoljskem prostoru. Margaret Thatcher preživi bombni napad začasne IRAe. Z ratifikacijo v obeh parlamentih začnejo veljati Osimski sporazumi. Program Apollo: NASA izstreli Apollo 7, prvo odpravo Apollo s človeško posadko z astronavti Wallyjem Schirrom, Donom Fultonom Eislom in Walterjem Caunninghamom na krovu. Thomas Alva Edison predstavi svoj prvi izum: stroj za preštevanje glasov v Kongresu. Rodil se je tudi Jakov Gotovac, hrvaški skladatelj in Luka Čeč, slovenski jamar. Umrl je Jörg Haider, avstrijski politik in Édith Piaf, francoska pevka.

Hrana je gorivo. Jej, da boš živel, ne živi zato, da bi jedel.

Moliere
Ali je dan primeren za resne in zahtevne poslovne podvige?

Dnevni horoskop napoveduje, da dan ni najbolj primeren za resno delo in pomembne finančne podvige.

Katera znamenja zodiaka se boste danes počutila najbolj sproščeno?

V današnjem dnevu boste najbolj sproščeni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali PREHRANA: SIJOČA TER ZDRAVA KOŽA V HLADNIH DNEH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmišljate o zanimivem predlogu, ki vam bo vedno bolj všeč. Delovnih razmer ne morete spremeniti, lahko pa se prilagodite trenutnim situacijam. Popoldne potrebujete več sprostitve, kar vam bo koristilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zastavili si boste nekaj, kar je morda težek in zahteven zalogaj. Vsekakor pa boste prav zaradi tega proti večeru z luno v kozorogu izredno odločni in vztrajni, saj težave le prebujajo vašo motivacijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju kariere boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno zaključeni. Kako točno vam bo to uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo, le končati bo potrebno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dopoldne, ko bo luna v strelcu vas bo zmotila energija tistih, ki le veliko govorijo, brez da bi kar koli storili. Tokrat lahko menjate taktiko, čeprav se boste šele popoldne v resnici sprostili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še vedno imate dovolj energije, da se soočite s nekom, ki ga ne razumete najbolj. Prihaja tudi nekaj novic glede osebe, ki vam je že nekaj časa zelo zanimiva in hkrati močno privlačna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če ste se še pred kratkim požvižgali na vse okoli sebe, bo situacija sedaj drugačna. Ne boste se več obnašali, kot da ste sami na tem svetu. Izkušnje so vas naučile, da vas egoizem vedno znova razočara.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Posvetite se samo svojemu cilju, drugim z razlaganjem nikar ne dovolite, da bi vam vzeli upanje v boljšo prihodnost. Samo vi veste, kaj si želite, ter kaj je v resnici dobro za vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Iskali boste možnost, da določeno zadevo opravite drugače. Bolj kot običajno bodite previdni pri delu in nikar ne delajte ničesar kar je rizično. Odločilen bo pogovor z nekom, ki vam lahko priskoči na pomoč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Opazili boste, da vas poslušajo precej bolj pozorno, kot vi mislite in čutite. Ob zanimivem srečanju boste presenečeni, ker vam bo nekdo zelo simpatičen, čeprav je bil do sedaj samo prijatelj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znova premislite o možnosti za to, da bi počeli nekaj manj zahtevnega, kar pa vam bo po drugi strani ponudilo več notranjega zadovoljstva. V ljubezni bo v večernih urah vse veliko lepše.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pokažite dopoldne, ko bo luna v strelcu samozavest in vedite, da vam ni potrebno biti slabe volje samo zato, da se bodo drugi počutili bolje. Če se boste podali v spletne nakupe, se boste zraven zabavali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi površnosti, ko jo skozi dan prinaša luna v strelcu, boste morda naredili neko manjšo napako, vendar to še ne bo razlog za paniko in nezadovoljstvo. Koristilo bi vam, če bi malce okrepili zaupanje vase.

Vas zanima: TEDENSKA LUNINA NAPOVED ali KAJ POTREBUJEJO LJUDJE, KI VAM VSAKODNEVNO PIJEJO ENERGIJO IN KRI?