Tedenski Lunin horoskop za obdobje 11.10.-17.10.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. oktobra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. oktobra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 11. do 17. oktobra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek boste skozi dan, ko se bo luna nahajala v znamenju strelca spontani in razigrani. Trdo delo vas ne bo zanimalo, bolj vas bodo navdihovali stiki s prijatelji. Znali se boste iskreno izražati ter se vsakemu spodrsljaju nasmejati. Ob 19. 15 uri pride luna v znamenje kozoroga, zato se bo navdušenje zvečer umaknilo, bolj boste resni in premišljeni. Noč bo naporna, saj vas bo preganjala želja po intenzivnem napredku.

blank

V torek in sredo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v zemeljskem kozorogu lahko na kariernem področju nadoknadite vse zamujeno, saj boste zelo vztrajni in dobro motivirani.

Ne boste se obremenjevali, če boste prejeli kakšno kritiko, saj boste globoko v sebi vedeli, da delujete v pravi smeri. Pozorni boste tudi na področje denarja, ki bo v tem času močno usmerjeno k dobičku. Čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato v teh dneh ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb.

V sredo boste začutili vpliv Prvega krajca, ki vas bo popeljal v dokončevanje pomembnih zadev in to, da sprejmete prijetna pričakovanja.

Družabnost in dobra volja bosta pozno zvečer, ko luna preide v znamenje vodnarja korakali z roko v roki. Vpliv prinaša nenadne in nenavadne spremembe v vaš vsakdan in  lahko vključuje tudi nova poznanstva. Nikakor se v četrtek in petek, ko se bo luna še nahajala v vodnarju ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci, le tako boste veliko lažje sledili svojemu instinktu. Če vas zamika nenavaden stil, si ga privoščite brez slabega občutka.

V soboto in nedeljo boste deležni vpliva lune v znamenju rib. Ženske se v tem času malce bolj posvetite svojemu zdravju, še posebej ginekološkem področju. Prisotne bo nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z odprtim prijateljskim pogovorom. V negativnem smislu boste spremenljivega razpoloženja, zaradi poudarjene čustvenosti na trenutke boste tudi malce otožni. Zaželeli si boste miru in nežnosti, ki bo še dodatno poglobila medsebojne odnose.

Pripravljeno za Sensa.si