Dnevni horoskop za ponedeljek 11. januarja 2021

Dnevni horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 11. januarja 2021.

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Venero vam bo pomagala pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini.

Dnevni horoskop ponedeljek
Dnevni horoskop

Danes ob 14.30 uri preide luna v znamenje kozoroga

Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec. Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 11. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alexander Hamilton, ameriški državnik
  • John Alexander Macdonald, kanadski predsednik vlade
  • William James, ameriški psiholog in filozof
  • Mary J. Blige, ameriška pevka
  • Rod Taylor, avstralski filmski igralec

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska demokratična zveza. Izbruhnil je vulkan Etna. Rodil se je Gregor Čušin, slovenski igralec in Anton Makovic, slovenski zdravnik. Umrl je Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog in Ivan Vavpotič, slovenski slikar.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 11. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Uspelo vam bo v pogovoru z nekom od domačih, ki vas že nekaj časa vznemirja, saj bosta oba končno pripravljena poiskati kompromis. Ujeli boste trenutek, ko bosta na enaki valovni dolžini.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovne obveznosti bodo zopet zelo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo že dopoldne, ko bo luna še v strelcu prinesel svežino.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poslovno področje bo zjutraj, ko bo luna še v strelcu vsebovalo nekaj stresa. Nepričakovane spremembe vas lahko vznemirijo. Mirno zaplujte skozi njih, povežite se in dan bo lepši.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes popoldne, ko bo luna v kozorogu bo vse odvisno od prvega vtisa, tudi v zvezi s financami. Imate opravka z nekom, ki vam je naklonjen, zato bo dovolj le en majhen namig.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pokazali boste veliko pripravljenosti, nato se boste prilagodili določeni situaciji, ki je za vas ključnega pomena. Doma vas bodo prepričevali, da v nečem popustite, saj bodo določena stališča neuresničljiva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. januarja 2021

Novice, ki z luno v strelcu prihajajo že dopoldne prebujajo vaš optimizem in željo, da se za nekaj borite po svojih najboljših močeh. Za nove podvige boste potrebovali več energije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Težko boste popoldne, ko bo luna v kozorogu delovali v skladu s svojim ritmom, odgovarjalo vam bo bolj globoko dogajanje. Povežite se v spletno klepetalnico, mogoče se boste tam počutili boljše.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nečim se ne morete sprijazniti, zato boste zmedeni z luno v strelcu dopoldne ubrali napačen pristop in zadeve še bolj zapletli. Ljubezen bo bolj v ozadju, kar vas ne bo motilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zjutraj, ko bo luna v vašem znamenju prihajajo zanimive ideje, vendar jih zaradi prevelike vznemirjenosti ne boste morali uresničiti. Trudite se delovati nekoliko bolj umirjeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse kar se je pred kratkim zapletlo se lahko popoldne, ko luna preide v vaše znamenje reši, vendar brez odvečne negativnosti, s pravimi besedami in v pravem trenutku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Domačim boste izjemno veliko pomenili in poskušali vas bodo prepričati, da k določeni situaciji pristopite drugače. V kolikor bo šlo za resne večje odločitve, jih poskusite upoštevati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razveselilo vas bo nekaj, kar bo drugačno od povprečja. Potrudite se po najboljših močeh, imate priložnost končati nekaj, kar se je zavleklo in vas še vedno v podzavesti obremenjuje.

Preberite tudi: Vas zanima: RETROGRADNI PLANETI V LETU 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021