Dnevni horoskop za petek 8. januarja 2021

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 8. januarja 2021.

Dnevni horoskop za petek 8. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Duševno počutje ne bo ravno najboljše, zato si privoščite malo razvajanja, še posebej z živalmi, ki bodo vaš dober prijatelj.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V mislih boste znali na umirjen način poiskati pravo rešitev zase in o njej tudi predebatirati.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše.

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko je Luna v škorpijonu, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja.

Danes praznuje Špela Grošelj: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga. Je resna, zanesljiva, vestna, praktična in potrpežljiva oseba. Njen značaj opredeljujeta odgovornost in izjemna stanovitnost. Veliko ji pomenijo status, ugled in čast. Ima zelo dobre organizatorske spretnosti. Načeloma je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib, v 12. Hiši in ji podarja karizmatično moč.

Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se je pri njej razvila že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča večjih težav. To je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi. 

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 8. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Elvis Aron Presley, ameriški pevec
  • David Bowie, britanski glasbenik
  • Romana Jordan Cizelj, slovenska jedrska fizičarka, političarka
  • Stipe Pletikosa, hrvaški nogometaš
  • Kim Džong-un, severnokorejski voditelj

Na današnji dan Charles de Gaulle postane predsednik francoske pete republike. Rodil se je Ciril Cvetko, slovenski skladatelj, dirigent, glasbeni pedagog in Carl Gustav Hempel, nemški filozof in logik. Umrl je François Mitterrand, francoski predsednik in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Prav tako Galileo Galilei, italijanski fizik, matematik, astronom, filozof.

Preberite tudi: OVEN: LETNI HOROSKOP 2021 ali BIK: LETNI HOROSKOP 2021

Dnevni horoskop: petek 8. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko pozornosti bo zaradi vpliva lune v škorpijonu na ljubezenskih odnosih. Prihaja tudi nekaj stresa in tokrat se bo treba usmeriti k spremembam, ki vam prinašajo več osredotočenosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najprej vas bo nekoliko motilo, ker se morate osredotočiti le na eno zadevo, nato boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam z luno v škorpijonu obetajo dobri rezultati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprejmite okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. Tokrat boste zaradi lune v škorpijonu delovali malenkostno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vztrajnost se vam lahko danes obrestuje, posebno v ljubezenskih odnosih. Simpatičnost in iskrenost vam bosta pomagali določiti pravila za prihodnje obdobje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, posebno v pogovorih, ki vam v prvi fazi zaradi lune v škorpijonu ne bodo pisani na kožo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 8. januarja 2021

Več časa posvetite rekreaciji in sami sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, saj vas spodbuja strast lune v škorpijonu. Pomaga vam lahko nekdo, ki vam bo na nekoliko nenavaden način namignil, kaj lahko storite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste s pomočjo lune v vašem znamenju razmišljali na zelo koristen način. Treba se bo zjasniti o skupnih ciljih, ki vas bremenijo v ozadju, vendar rešitve še ni na spregled.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z določenimi dejstvi se danes, ko boste malce konfliktni preprosto ne morete strinjati, saj vam zgodba, ki se odvija, ni najbolj všeč. Poskusite se poglobiti, le tako boste našli pravo rešitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Energija današnjega dna bo vznemirljiva, saj se boste z vplivom lune v škorpijonu zelo težko umirili in stkali pravo odločitev in uredili finančno stanje, ki ni v najboljšem stanju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ugotavljate, da se ukvarjate z istimi ali vsaj s podobnimi stvarmi kot v preteklosti. Potrudite se, da bo zadeva napredovala. Pokažite vsaj kanček več poguma, kar z luno v škorpijonu ne bo težko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ljubezensko področje vas kliče, da se izrazite in izpostavite svoje mnenje. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene več kot odlične priložnosti in energije lune v škorpijonu.

Vas zanima: DVOJČKA LETNI HOROSKOP 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021