Dnevni horoskop za petek 7. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 7. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 7. maja 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 7. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Predolgo ste bili napeti, praktično nedostopni, danes pa prehajate v drugi dimenzijo, lepšo in bolj odprto.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pozabite na neskladja, ki vas le nevidno oddaljujejo od zastavljenih ciljev. V tem trenutku potrebujete pogum.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 13.52 uri preide luna v znamenje ovna

Dopoldan z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov.

Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Popoldan, ko je luna v znamenju ovna pa izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Danes praznuje Danijel Hočevar, slovenski filmski producent: Astro profil

Z veselo naravo je Danijel, ki ima Sonce v biku družaben in občudovanja vreden. Pravi Don Juan, ki si jo še dolgo zapomnijo. Težko se upre lepoti in šarmu, umetnosti pripisuje velik pomen. Najraje dela sam v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

Z Venero v znamenju leva je popolnoma prepričan o sebi ter v svoj prav, markanten in izredno sposoben. Ima dober občutek za poštenost, ki je zanj ključnega pomena. Dober je tudi na področju organizacije. Označujejo ga sreča, priljubljenost in velikodušnost. Nikoli ne govori slabo o drugih, saj zanj obstaja le svetla plat življenja, obsijana s soncem. Dobra narava, čar, karizma in mnogo drugih dobrih lastnosti prinašajo družbeni uspeh in javno priljubljenost.

Danes praznuje Jana Zupančič, gledališka, televizijska in filmska igralka: Astro profil

S Soncem v biku je Jana vitalne narave, rada se izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremljata uravnoteženost in nevsiljivost. Njeno življenje se giba izven meja običajnega, z mnogimi spremembami in znanjem, pridobljenim na podlagi življenjskih izkušenj. Šesti čut je močno razvit, rada je obkrožena z originalnimi ljudmi in umetniki.

Spodbujanje primarnih instinktov ima ogromen vpliv na njeno življenje. Janin spomin je zaradi Lune v devici neverjeten, deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Merkur v ovnu ji omogoča, da je povsod prva. 

Mir doživimo takrat, ko se prenehamo ukvarjati s težavami, ki jih ne moremo rešiti.

Greg Anderson

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Josip Broz – Tito, predsednik SFRJ
  • Noni Žunec, slovenski tenorist
  • Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar
  • Gašper Tič, slovenski igralec
  • Marko Milič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Slovensko mladinsko gledališče v Ljubljani. Prva slovenska televizija RTV Ljubljana prvič oddaja teletekst. V ljubljanski operi premierno uprizorijo Kogojevo opero Črne maske. Rodil se je Ivan Albreht, slovenski književnik, publicist in Janez Cigler, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi Peter Iljič Čajkovski, ruski skladatelj in Eva Maria Peron, argentinska političarka. Umrl je filmski režiser Vojko Duletič in Antonio Salieri, italijanski skladatelj, dirigent.

Katera znamenja zodiaka boste danes dopoldne zamujala in se obotavljala?

V današnjem dopoldnevu boste zamujali in se obotavljali rojeni v znamenju leva, device in kozoroga.

Na kaj morate biti danes popoldne še posebej pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje, da morate popoldne umiriti svoje misli pri delu in biti še posebej previdni med vožnjo.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2021 ali Ljubezensko ujemanje znamenj

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Občutljivost bo zaradi lune v vašem znamenju nekoliko manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma boste skrbno oboroženi z odločnostjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. Na delovnem mestu boste dokazali, kako sposobni ste.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V službi vam lahko danes, ko boste z luno v ovnu prodorni pomaga pri pridobivanju dodatnih izkušenj na poklicni poti. Trenutna čustvena situacija vas žal malce utruja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se lotite, ali pa se boste znašli v težavah, če je vaš odnos do dela bolj površen. Skušajte se torej potruditi in si olajšati zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa delovno aktivni, boste imeli v popoldanskem času dovolj časa, da se posvetite svojemu telesu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Proti večeru se vam izpolnjuje želja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa prejmete odlične novice, ki vam bodo polepšale dan z energijo lune v znamenju ovna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo danes nujno potrebuje vašo bližino in nasvete. Ukrepajte hitro. Bodite previdni tudi glede finančnega področja, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste, razgledani in svoje delo odlično obvladate, torej se čim prej dvignite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu enostavno ne morete izogniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dokazali boste, da ste prav tako spretni pri financah kot pri svojem delu. Kombinacija teh dveh sposobnosti in energija lune v ovnu je že dober temelj za dolgoročen uspeh.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nič vam danes, ko boste zaradi lune v ovnu bolj agresivni ne boš šlo, kakor boste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in zopet boste v pravem tempu.

Vas zanima: NE POZABITE, DA MANIPULATIVNI SVET OMOGOČA OSEBNO IZBIRO