Dnevni horoskop za petek 30. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 30. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za petek 30. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne prehitevajte dogodkov in raznih misli, ki bodo povezane s prihodnostjo. Usedite se in odreagirajte počasi.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Poskrbite, da boste imeli dovolj časa zase, le tako boste manj jezni in zamerljivi v tistih situacijah, ko stvari ne gredo po zastavljeni poti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. Ob 22.19 uri, luna preide v znamenje bika.

Pogum je najpomembnejša človeška lastnost, saj je podlaga za vse druge vrline.

Winston Churchil

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 30. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Theodor Wolfgang Hänsch, nemški fizik, nobelovec
  • Timothy B. Schmit, ameriški glasbenik, Eagles
  • Diego Armando Maradona, argentinski nogometaš
  • Ivanka Trump, ameriška manekenka
  • Thomas Morgenstern, avstrijski smučarski skakalec

Na današnji dan je bil začetek bližnjevzhodne mirovne konfrence v Madridu. Rodil se je Fjodor Mihajlovič Dostojevski, ruski pisatelj in Alfred Sisley, angleški slikar. Umrl je Claude Lévi-Strauss, francoski etnolog, antropolog, sociolog in filozof in Vladimir Miselj, slovenski diplomat. Prav tako slovenski književni zgodovinar Fran Celestin.

Preberite tudi KRALJICI NOVEMBRA, PODOBNI IN HKRATI RAZLIČNI

Dnevni horoskop: petek 30. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sposobni boste početi stvari, o katerih ste se pred kratkim sanjali. Pomembno vam bo, da boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v vašem znamenju v središču pozornosti. Za napake, ki se bodo dogajale, ne krivite drugih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premislite, preden boste začeli pričakovati nekaj, česar morda še ne potrebujete. Pazite glede poslovnega vprašanja, ki ga očitno še ne razumete dovolj dobro, da bi ga lahko sprejeli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezenskih odnosih danes ne pričakujte čudežev, saj nekdo preprosto ne razume vašega jezika, kar vas bo razžalostilo in razjezilo hkrati. Boljše bo zvečer, ko luna preide v bika.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V družinskem okolju si boste nabrali veliko moči za podvige na osebnem področju. Obetaven pogovor vam bo v večernih urah, ko luna preide v bika dodal še nekaj zagona in dobre motivacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprejeti morate kompromis, čeprav vam to danes ne bo všeč. Občutek imate, da ste zopet nekako osamljeni in zdolgočaseni, kar se bo kmalu spremenilo v za vas boljšo smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 30. oktobra 2020

Ne spreminjajte odločitev, ki so pomembne, temveč se osredotočite na tisto, ki vam prinaša največ zadovoljstva. Odnos, ki vas bremeni že nekaj časa, se bo končno premaknil.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrudili se boste, da bi nastopili odločno, a potrebne samozavesti ne bo od nikoder. Umaknite se v večernih urah, ko luna preide v bika tja, kjer ni potrebno tvegati in se posvetite sebi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkoristite skozi dan vpliv lune v ovnu in postavite se zase na takšen način, kot vam najbolj ustreza. Ljubezen vas bo presenetila s svojo novo in bolj iskreno podobo.

Podarite sebi lepo darilo! – Natalna karta.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Marsikaj ne gre po načrtih, toda nikar ne izgubljajte živcev, saj bi tako zapravili še zadnje priložnosti. Vzemite si več časa, da prisluhnete nekomu, ki vam želi le dobro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko lepega bo danes na sporedu, vendar samo v primeru, če se boste sami tako odločili. Pozorni bodite na manjše opazke nekoga, ki bi se vam na vsak način kljub vsemu rad približal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne razmetavajte preveč s svojo energijo, saj jo boste v večernih urah, ko je pred vami soočenje, potrebovali. Naredite končno nekaj zase, pomagala vam bo ugodna luna.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Svoj čas namenite načrtovanju dela in zaslužka, saj niste v najboljši situaciji. Partnerjeve prijazne in romantične besede vas bodo omehčale tudi v najslabših trenutkih.

Vas zanima ŠKORPIJONKA, NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ŽENSKA ZODIAKA