Dnevni horoskop za petek 28. avgusta 2020

Dnevni horoskop petek
Dnevni horoskop petek

Dnevni horoskop za danes, petek 28. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu se povečujeta učinkovitost in želja po materialni stabilizaciji.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Nasvetov drugih tokrat ne boste poslušali, ampak boste ravnali po smeri svojih odločitev. V odnosih lahko pričakujete nekaj zapletov saj boste malce zavistni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Jason Priestley: Astro profil

S Soncem, ki se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Device je zadržan in resen, vendar samo takrat, ko ni v svoji dobri družbi, kjer se popolnoma razživi in odpre. Njegov karakter bi lahko primerjali s karakterjem Brandona, ki ga je igral v 90210, saj je tudi v zasebnem življenju zelo pošten, prilagodljiv in pripravljen priskočiti na pomoč.

Z luno, ki se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Rib je v ljubezenskih odnosih globok, nežen in popolnoma predan ljubljeni osebi, ki ji zna tudi zaupati in dvoriti. Mars v Strelcu me daje posebno prisrčnost in privlačnost. Vedno se s svojim humorjem znajde v vsaki situaciji in je zelo rad svoboden.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Ivan Tavčar, slovenski pisatelj, politik
Shania Twain, kanadska country in pop pevka
Senad Tiganj, slovenski nogometaš
Anders Bardal, norveški smučarski skakalec
Bojan Krkić, srbsko-španski nogometaš

Na današnji dan uradno začne veljati razveza zakona med princem Charlesom in Diano Spencer. Umrl je Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist in tudi nekdanja državna tožilka in ministrica za pravosodje Zdenka Cerar. Rodil se je Števan Kühar, slovenski politik in Angelo Cerkvenik, slovenski dramatik, pisatelj.

Preberite tudi TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z DEVICAMI

Dnevni horoskop: petek 28. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želeli si boste, da vas ljudje opazijo, kar se vam bo tudi izpolnilo. Vzrokov za dobro voljo vam kljub hladni energiji lune v kozorogu ne bo manjkalo. Vse se vam bo odvijalo kot po maslu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Partner se očitno še vedno ni znebil določenih fiksnih idej in tokratna tarča boste prav vi. Glede na to, da ni na položaju nič takšnega, kar bi vas posebno zanimalo, je verjeti, da se boste izognili konfliktu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan z luno v kozorogu boste začeli brez pravih idej, vendar pričakujte presenečenje od nekoga, ki vas ni pozabil. Počasi se daleč pride, kmalu vam bo boljše kot do zdaj, posebno v ljubezenskih odnosih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaša vitalnost vam bo danes v pomoč, da se ne boste psihično zlomili. Pogum pa vas bo popeljal k ciljem. Bodite čim bolj optimistični in uspelo vam bo. Bodite previdni pri uživanju težke hrane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, da vas nezbranost in raztresenost ne spravita v obup. Privoščite si nekaj prostega časa, kajti vse se bo dobro izteklo. Pri financah bodite malo bolj zbrani, kar z luno v kozorogu ne bo težko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 28. avgusta 2020

Nekdo vas bo vneto prepričeval, čeprav brez uspeha. Izogibajte se pogovoru o temi, ki oba preveč obremenjuje. Škoda je, da bi zapravljali čas, raje se usmerite v nekaj prijetnega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več strpnosti boste pokazali, kar bo še kako dobrodošlo. Več časa boste preživeli na krajši poti in se lotili reševanja spornih zadev. Vaša ustvarjalna energija bo pripravljena na vse.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne potrebujete velike družbe. Tokrat se lahko bolj sprostite, posebno z vašimi domačimi, ki so v zadnjih časih prepogosto začutili vašo napetost, kot da ne veste, kaj bi sami s sabo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kot ponavadi boste na voljo, a poglavitno je, da počnete tisto in kar se vam zdi prav. Če to pomeni, da se boste osvobodili nekaterih jeklenih načel, je to za vas še toliko bolje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Rešuje se nekaj, pri čemer ste bili najbolj negotovi, zato boste vedno bolj zagnani. Imeli boste občutek, da ste tik pred zmago, tudi za ceno, da boste povedali pravo resnico.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Drugih ne rabite, da bi vas učili o zdravem načinu življenja. Naredili boste veliko za svoje počutje in dobro voljo, ki bo proti večeru kljub luni v kozorogu prišla na plano.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Oseba, ki vas sicer dobro pozna, tokrat vseeno nima prav. Na koncu vas vseeno utegne premagati v besednem dvoboju. Previdni bodite, če boste tudi današnji dan preživeli v razmišljanjih o delu.

Vas zanima KAJ RAZKRIVA VAŠ DAN V KATEREMKOLI MESECU (2.DEL)?