Dnevni horoskop za petek 27. novembra 2020

današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 27. novembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 27. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša duhovne prebliske, nenadne situacije in drugačno pot v smeri iskanja rešitev.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Danes ne boste več iskali potrditev in silili v tvegane okoliščine, temveč se boste izkazali kot razumna in potrpežljiva oseba.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 4.43 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes praznuje Edo Murič: Astro profil

Z Merkurjem v znamenju strelca zna Edo zelo dobro razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja pa plemenito širi naprej na druge. S Saturnom v vodnarju je odločna oseba, prepričljiv v dejanju in mišljenju in zvest do prijateljev. Njegovo Sonce se nahaja v znamenju vedrega strelca, kar pomeni da je večen optimist, ki ga je zelo težko spraviti v slabo voljo. Je razgledana in radovedna oseba, ki se zapleta v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njegov duhovni mir. Skozi življenje krmari z iskrivim humorjem in dobro voljo. Ne samo, da ne beži od nevarnosti, večkrat jo celo izziva. Ko se za nekaj odloči ne zna, noče in ne more odnehati. Je tako iznajdljiv, da mu v življenju lahko uspe tudi nemogoče.

Danes praznuje Bruce Lee: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v prvi dekadi Strelca v 12. Hiši, kar ga opisuje kot nemirno, optimistično, družabno, iskreno in velikodušno osebo, ki se navdušuje nad potovanji, novostmi ter raznimi fizičnimi izzivi, zelo pošten in pravičen, zaradi svoje neposrednosti in iskrenosti pa pogosto deluje netaktno in nepremišljeno. Je večni avanturist, vendar zelo premišljen. Luna, ki se nahaja v drugi dekadi Škorpijona mu prinaša nekaj ljubosumja in strastnih odzivov v medsebojnih odnosih. Ascendent v Strelcu prinaša nemirno naravo in težave pri odločitvah. Venera v Škorpijonu je samozavestna in igriva, še posebej ko je resnično zaljubljen in pripaden.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 27. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Janez Evangelist Krek, publicist, politik
  • Aleksander Dubček, slovaški politik
  • Vladimir Andrejevič Uspenski, ruski matematik
  • Aleksander Dubček, slovaški politik
  • Jimi Hendrix, ameriški glasbenik

Na današnji dan je bila ustanovljena koalicija Demos, ki je spomladi 1990 zmagala na prvih demokratičnih volitvah. Rodil se je Anders Celsius, švedski astronom in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik. Umrl je Ivan Perne, slovenski diplomat, pravnik in Arthur Oscar Honegger, francoski skladatelj švicarskega rodu.

Preberite tudi: KAJ SO FOBIJE IN KAKO JIH PREMAGATI?

Dnevni horoskop: petek 27. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj poteka izredno hitro in zato se vam lahko nakopiči nervoza, ki jo bo odnesel vpliv lune v znamenju umirjenega bika. Trud na področju dela se bo kmalu obrestoval.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu bo prevladala usklajena energija, ki vam bo pisana na kožo. Torej lotite se dela, in naredite korak naprej, da vas nekdo, ki vse skupaj že nekaj časa opazuje ne prehiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaš položaj danes ne bo najbolj stabilen, toda nikar ne dvigujte preveč prahu, temveč le počakajte. Morda vas napačno ocenjujejo, toda vsekakor boste imeli še priložnosti, da se izborite za svoje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne pritiskajte preveč nase. Začnite z vplivom lune v biku raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Odlični ste in čas je, da se tako začnete tudi obnašati, saj boste sicer psihično vse bolj in bolj utrujeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Trudili se boste, da najdete soglasje, ki bo v začetni fazi prinašalo cel kup pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve s pomočjo lune v biku stekle v pravo smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 27. novembra 2020

Pripravljeni ste počakati. Vedno ste nezaupljivi, ko gre za stvari, ki se dogajajo na hitro. Radi bi napredovali postopoma in imeli dovolj časa, da premislite, kaj bi morali zavrniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebuja se vaša ustvarjalnost in pred vami je z vplivom lune v biku nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo dogajanje. Pustili boste odličen vtis in še posebej zvečer odlično poskrbeli zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadnje čase precej osebnostno napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija zapletena. Tokrat boste res imeli precej sreče in lepih priložnosti, ki jih boste izkoristili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nadaljujte tisto, kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno obstali na pol poti. Bodite pozorni ob sodelovanju z družinskim članom, ki je zadnje čase izredno zahteven in ne popušča.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite vsak trenutek, ne oklevajte kljub počasni energiji lune v biku. Le tako boste povsem zadovoljni, posebno na čustvenem področju. Napad tokrat ni najboljša obramba.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro premislite o situaciji, ki vam ni najbolj pisana na kožo in pretehtajte svoje odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in za vas zelo obremenilne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste resno in ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali s pomočjo lune v biku zadeve do točke, da vas bodo pohvalili.

Preberite tudi ŽIVLJENJSKI MOTO ASTROLOŠKIH ZNAMENJ