PREVERITE PODZNAK ZA ZNAMENJE STRELEC!

Vsako znamenje ima svojih dvanajst kombinacij Ascendenta, opisane so značilnosti za podznak strelec, glavno znamenje je strelec, v kombinacijah pa je opisan vaš podznak, če ste rojeni v znamenju strelec.

STRELEC  PODZNAK OVEN

Strelec z Ascendentom v znamenju ovna je izrazit idealist športnega sloga življenja in večne akcije ter optimizma, ki je nalezljiv za okolico. Skoraj gotovo je, da bo preživel veliko prijetnih trenutkov na potovanjih. On ne pozna niti ne priznava ničesar, kar je nizkotno ali pokvarjeno. Strelec s podznamenjem v ovnu se včasih lahko obnaša naivno in ima otroško čisto dušo, ki se vedno pobere.

STRELEC  PODZNAK BIK

Strelec z Ascendentom v biku je zelo vesela oseba, ki zajema življenje s polno žlico in nenehno uživa v dobrotah in lepoti. Imate zelo dobro razviti čut za zelo prefinjeno estetiko ter modo. Strelec v podznamenju bika je strasten in njegova edina napaka je, da ne zna prenehati ali dostikrat od navdušenja vso življenje pretirava z užitki.

STRELEC  PODZNAK DVOJČKA

Strelec z Ascendentom v dvojčkih je prav posebna vrsta intelektualca, ki zna na zelo subtilen način zlesti pod kožo drugim. Je hiter in drzen, briljanten, a ne dovolj zanesljiv pri delu in resnih nalogah. Strelec v podznamenju dvojčka je zelo inteligenten tudi kot sodelavec in partner. Vaš moto kateri pride na plano je čim hitrejše in enostavnejše delovanje.

STRELEC  PODZNAK RAK

Strelec z Ascendentom v raku je zelo dober za svoje bližnje prijatelje, družinsko okolje, vse kar je povezano z domom. Lep po naravi, dobro sodeluje z drugimi, včasih pa preveč podložen v svoji okolici tudi na področju čustev. Lahko pa tudi enostavno in hitro zaide na več poti hkrati. Strelec s podznakom raka ima pogostokrat umetniški dar, v poslu pa vedno strmi k popolnosti, perfekcionizmu.

STRELEC  PODZNAK LEV

Strelec z Ascendentom v levu je neustavljiv in samovšečen, ko gre za osvajanja. V življenju želite funkcionirati z veliko lahkoto brez kompliciranja, prav tako dominirate ne da bi bili obremenjujoči in dolgočasni. Strelec s podznakom leva je zelo dobro sprejet in venomer zabaven. Radi imate otroke, športne in zabavne dejavnosti, ki se najpogosteje povezujejo s številnimi potovanji.

STRELEC  PODZNAK DEVICA

Strelec z Ascendentom v devici je zelo zapleten karakter, ki ves čas uravnoveša, analizira in razčlenjuje vse kar se mu pojavi na poti. Imate močan intelekt, vendar ne dovolj praktičen, zato lahko sebe omejite na neustrezen način. Strelec v podznamenju device potrebuje več časa razvijati večjo strpnost in ne pretiravati, oziroma ne iskati šivanke v senu.

STRELEC  PODZNAK TEHTNICA

Strelec z Ascendentom v znamenju tehtnice je zelo prijetna, pozitivna oseba, zato tudi drugi zelo uživajo v njegovi družbi. Prav tako ste zgovorni na privlačen način, jasni in sposobni se obnašati tako zelo natančno kot se morate, da ste povsod videti uglajeni in lepo sprejeti. Strelec s podznakom tehtnice je običajno zelo uspešen v družabnih dejavnostih in stikih.

STRELEC  PODZNAK ŠKORPIJON

Strelec z Ascendentom v škorpijonu ima vgrajen sistem visokih idealov in načel, ki se najpogosteje zavedajo svojih lastnih vrednot. Dosledno, zavedajoč se lastnih karakteristik in prednosti se zna v življenju boriti zase. Strelec v podznaku škorpijona je zanesljiv sodelavec in je dober svetovalec pri denarnih vprašanjih, prav tako tudi pri bančništvu.

STRELEC  PODZNAK STRELEC

Dvojnega strelca preprosto ne morete ujeti niti za glavo niti za rep. Svoboda in potovanja so ključ v njegovem življenju. Odličen je kot filozof, znanstvenik, če pa ga poskušate omejiti, bo preprosto izbral svojo pot. Tisti, ki vas razume in vas sprejema, lahko z vami razvije dinamičen in globok zaupajoč odnos in sledi vašemu sicer optimističnemu, vendar zelo sarkastičnemu karakterju.

STRELEC  PODZNAK KOZOROG

Strelec z Ascendentom v kozorogu se lahko razvije v uglednega državljana z nekaj zadržanosti, vendar še vedno tolerantnega in prilagodljivega. Njegova nadarjenost se pokaže z daljnosežnim in globokim razmišljanjem, zato vse dejavnosti katere se loti, izpelje do konca z odliko. Strelec v podznaku kozoroga ima jasne in daljnosežne vizije.

STRELEC  PODZNAK VODNAR

Strelec z Ascendentom vodnarja je izrazito svoboden človek, ki je vedno pripravljen za družbo. Predstavlja nekonvencionalno in ne prenaša kakršne koli polemike. Mnogokrat zaradi svobodnega vedenja povzroča odpor ali kritiko okolja. Strelec s podznakom vodnarja predstavlja osebo, katera postavlja prijatelje na prvo mesto, ter jih ima po celem svetu.

STRELEC  PODZNAK RIBI

Strelec z Ascendentom v znamenju rib je zelo prilagodljiv po njegovi naravi in ima običajno določen položaj v družbi. Še vedno pa niste vsem dostopni, saj se večinoma časa nahajate v svojem svetu. Imate sposobnost gledati stvari iz najrazličnejših kotov in vlog, v najslabšem primeru, pa lahko vse pomešate in povzročite kaos na odru, prav tako tudi v ljubezenskih odnosih.

Za podrobnejšo razlago Ascendenta in ostalih planetarnih vplivov, naročite Natalno karto