Dnevni horoskop za petek 26. marca 2021

Horoskop danes
Dnevni horoskop za petek 26. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 26. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 26. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S pomočjo konjunkcije med Soncem in Venero boste vedeli, kdaj je pravi čas za tveganje in napredek, zato pogumno odreagirajte. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Brez negativnih misli se boste podali v nove cilje, ki vam prinašajo dobro voljo ter zagnanost na poslovnem področju.

dnevni horoskop vpliv
Luna v znamenju device

Danes ob 4.25 uri preide luna v znamenje device

Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Čeprav boste zelo delovni, se izognite perfekcionističnim težnjam saj lahko pod prevelikimi pritiski izgorite in postanete izčrpani.

Več kot odličen dan za pričetek diete.

To je čas, ko boste najbolj motivirani k zdravemu načinu prehranjevanja. Obroki v rednih časovnih presledkih in pravilna rutina spanja bodo najboljša izbira na poti k izboljšanju vašega zdravja. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Danes praznuje Gregor Gruden: Astro profil

Z Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje.

Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo.

Njegov Mars se nahaja v znamenju Leva, kar nakazuje na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje.

Bodite svobodni in lažje si boste ustvarili lepše življenje.

Tennessee Williams

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Mencinger, slovenski pisatelj
  • Leonard Nimoy, ameriški igralec
  • Guccio Gucci, italijanski modni oblikovalec
  • Aleksandra Pivec, slovenska političarka
  • Keira Knightley, angleška igralka

Na današnji dan je na predsedniških volitvah v Rusiji zmagal Vladimir Vladimirovič Putin. Začel je veljati schengenski sporazum. Prične se operacija Zavezniška sila, napad zveze NATO na ZRJ. Rodil se je Adolf Hurwitz, nemški matematik in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Steven Tyler in ameriška pevka in nekoč članica zasedbe Supremes Diana Ross. Umrl je eden največjih glasbenikov, nemški skladatelj Ludwig van Beethoven in Jovan Vesel Koseski, slovenski pesnik.

Kaj na današnji dan prinaša konjunkcija med Soncem in Venero?

Konjunkcija med Soncem in Venero prinaša neverjeten pogum potreben za tveganje.

Katera znamenja bodo danes najbolj motivirana k zdravemu načinu prehranjevanja?

Dnevni horoskop napoveduje največ motivacije k zdravemu načinu prehranjevanja rojenim v znamenju raka, leva in tehtnice.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: SAŠA PAVLIN STOŠIĆ (Najini mostovi)

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trdo morate delati in se boriti, da dosežete korist.

Sodelovanje s sodelavci in težave z ohranjanjem harmoničnega odnosa z nadrejenimi, bo danes zaradi lune v devici zelo stresno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preverite, ali ste shranili vse, kar potrebujete pri nekem pomembnem projektu. Ne zavrnite predlogov, izkoristite vse, kar se vam ponuja saj vam lahko vse skupaj le olajša.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan z luno v devici se bo začel z mešanimi občutki, vleklo vas bo v obveznosti, morda bolj zaradi potrebe po akciji kot zaradi skrbi, vendar ne boste tako učinkoviti kot bi želeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končajte z delom, preden se odločite za lenarjenje. Osredotočite se z energijo lune v devici na svoje cilje, končajte delo in nato pojdite z družino na daljši sprehod v naravo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse bo danes potekalo po načrtih. Morda se boste začeli nekoliko dolgočasiti, saj morate čakati na nekoga, ki je v svojem svetu. Tudi sami si lahko privoščite sprostitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo nekaj govoril.

Določena sporočila bodo skrita med vrsticami in bodo najverjetneje potrdila nekatere vaše domneve, tiste bolj zoprne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne dovolite več, da so drugi ljudje vedno pomembnejši od vas. Kmalu se boste počutili bolje, saj boste veseli tega, da ste se končno postavili zase. Luna v devici vam bo priskočila na pomoč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Avto se ne bo premaknil, če hkrati pritiskate na plin in na zavoro. Enako velja za vaše ljubezensko življenje. Odločite se, kaj bi pravzaprav radi in ne čakajte, da se zadeve premaknejo same.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pokažite malce več volje do življenja, vzpodbuja vas tudi luna v devici. Tako se boste teh blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove cilje in načrte, kar močno potrebujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zadržano boste komunicirali z domačimi in dolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Veste, da vas jutri čaka naporen dan zato se vnaprej vznemirjate, čeprav ne morete spremeniti ničesar.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem krogu. Pravzaprav ste mirni in obzirni, toda vse se lahko spremeni, če ugotovite, da nekdo neprestano preizkuša vašo potrpežljivost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ugotovili boste, da bi vam dodatna znanja lahko koristila. Res, da bi s tem prevzeli nove obveznosti in naloge, vendar pa bi bilo tudi zadovoljstvo toliko večje, zato ne odklonite priložnosti.

Vas zanima: ZASVOJENOSTI IN ASTROLOŠKA SIMBOLIKA NEPTUNA