Astro profil znanih: Saša Pavlin Stošić simpatična in nasmejana igralka v seriji Najini mostovi

Predviden čas branja: 5 minutes

S štirimi planeti v ognjenem znamenju je igralka priljubljene slovenske nanizanke Najini mostovi odločna, samozavestna in energična. V seriji, kjer igra vlogo konfliktne, vzvišene in neprilagodljive Suzane, se, čeprav je ta značaj njeno čisto nasprotje, odlično znajde.

Njeno Sonce je ob njenem rojstvu bilo v 9. hiši Tehtnice, kar pomeni, da je elegantna, pravična in poštena ter se v življenju zelo dobro znajde.

V vsakdanjem življenju se nenehno uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije. Čeprav poskuša mirno prenašati vse izzive iz okolja, se njen ognjeviti temperament pogosto pokaže v burnih izbruhih jeze. Ima močno voljo, ki jo pogosto neusmiljeno vodi k cilju. Sposobna je videti stvari naenkrat, v celoti, vedno je v iskanju bistva in nikakor ne naseda površnim miselnim ukanam. Prav zaradi tega globoko v sebi prezira nekatere ljudi, saj skoraj nihče ne dosega njenih visoko postavljenih moralnih in tudi duhovnih načel.

Težko jo je prevarati, kajti zanjo je življenje boj, zato mora biti vedno v pripravljenosti. Hoče popolnost in zaradi tega nenehno odkriva napake pri sebi in pri drugih. Takšen je tudi njen odnos do dela. Ničesar ne naredi polovično, vsaki stvari, ki jo počne, posveti popolno pozornost, in čeprav zaupa svoji intuiciji, ničesar ne prepušča naključju. V vsakodnevnih odnosih je rezervirana, pogosto deluje hladno, izžareva notranji ogenj, ki v ljudeh zbuja spoštovanje in so ga pripravljeni poslušati. Nekateri pa se v njeni navzočnosti počutijo nelagodno.

Spoštljiva in umetniško usmerjena

Z Marsom v Ovnu v 3. hiši je odprta in spoštljiva. Rada ima glasbo in umetnost in za ti področji je tudi nadarjena. Prav tako je dobra kuharica ali vrtnarica. Rada ima udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Je zanesljiva, praktična in vztrajna, tudi ambiciozna. Ima dober smisel za humor, včasih je pravi zabavljač s praviloma močnim in globokim glasom. Razvijati mora prilagodljivost in gibljivost, paziti pa se mora trme in pretiranega ponosa. Je zanesljiva, marljiva in vztrajna, redko odstopa od začrtane poti.

Čeprav je mirne narave, včasih tudi eksplodira in takrat se težko nadzira. V zasebnem in poslovnem življenju si prizadeva za uspešno in enakovredno partnerstvo. Prisega na sodelovanje po načelu ‘zmagaš-zmagam’. Takšna postavitev lahko kaže tudi na partnerja, ki je zahteven in poskuša uveljaviti svojo voljo. Ima naraven dar za pogajanja, diplomacijo in pomiritev sprtih strani.

Astro profil znanih: Saša Pavlin Stošić simpatična in nasmejana igralka v seriji Najini mostovi

Odločna in uspešna

Njena Luna, ki je v 5. hiši ozvezdja Bika, je umirjena in vztrajna. Težko določi, česa si v življenju v resnici sploh želi. Običajno jo v duši privlačijo čisto druge stvari, kot jih mora početi v zunanjem svetu. Želi se izkazati kot poseben in priznan posameznik, hkrati pa ima težave z notranjim doživljanjem in čustvenimi vezmi. Nakazane so ji težave v partnerskem odnosu, predvsem ker so njene predstave o partnerju včasih daleč od realnosti. Brez družbe, v kateri je vodja, težko funkcionira. Vse mora imeti pod kontrolo, v nasprotnem primeru se ji začnejo zadeve podirati.

Je velik optimist, vedno pripravljena na lov za neko oddaljeno, vendar svetlo zvezdo. Odločena je, da bo v življenju uspešna. Pogosto pri svojih načrtih pretirava in preceni svoje sposobnosti. Kadar doživi poraz, se hitro pobere in takoj načrtuje nov, še večji podvig. Cilje, ki si jih postavi, skoraj vedno doseže, saj ima notranjo moč, s pomočjo katere se lahko po vsaki težavi sestavi in nadaljuje. Ko je razpoložena, zelo rada argumentira. Je impulzivna, neustaljena in ima vedno željo po znanju, novostih in nadgradnjah. Nagnjena je k obsedenosti z delom in je takrat, ko ima počitek, nekoliko nervozna ter z mislimi že pri naslednjem projektu. Sposobna je hitre komunikacije. Zanima jo vse, iz dneva v dan se njene želje spreminjajo. Včasih nekaj reče, pa potem ne izpelje do konca.

Zgovorna in simpatična

Jupiter v Dvojčkih v 6. hiši ji podarja odlično komunikacijo. Ta postavitev kaže na to, da jo ljudje večkrat vidijo kot osebo, ki informacije prenaša naprej, tudi če tega v resnici ne počne. Pazljiva naj bo pri komunikaciji, saj lahko ena napačna beseda ob nepravem času podre določene prijateljske ali kolegialne odnose. Starejša bo, raje se bo pogovarjala in klepetala, poleg tega ji bodo družinske vezi vse bolj pomembne. Pogovori z otroki so zanjo ključnega pomena. Ves čas se trudi, da bi ji zaupali svoje skrivnosti. Ima zelo dobre miselne sposobnosti in zelo hitro opravi tudi bolj zahtevne miselne naloge.

Potrebuje veliko svobode, ki ji omogoča, da počne stvari, ki jih ima rada, in to v trenutku, ko to začuti.

Pri starih in obrabljenih stvareh se začne hitro dolgočasiti. Vedno išče nove izzive, ki jih tudi izpelje do konca. Občasno je nekoliko sebična in varčna. Njena zunanjost je čedna. Njene lastnosti, povezane s čustvi, pa so: vztrajna, egoistična, neobčutljiva, praktična, resna in zadržana. V življenju ima na čustvenem področju veliko ovir in težav.

Že od otroštva je bolj zrela kot njeni vrstniki. Ne izogiba se odgovornosti niti težkim preizkušnjam v življenju. Do drugih deluje hladna. Svojim ciljem sledi, dokler jih ne uresniči. Je zvesta in predana. V večji družbi se težko sprosti, saj ima ves čas občutek, da jo nekdo ocenjuje.

Pripravljeno za Govori.se