Dnevni horoskop za petek 23. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 23. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 23. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 23. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Plutonom boste obremenjeni zaradi pritiskov nekoga, ki vas ne pusti na miru. Najbolj priporočljivo je, da se umaknete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Niste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato boste zahtevnejšo delovno nalogo morali prestaviti za kakšen dan.

horoskop
Luna je v znamenju kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. Je strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Danes praznuje Monica Lewinsky: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Leva, kar ji dodaja kraljevi priokus, eleganco in močan temperament. V življenju si sama postavlja meje in ne mara, da je v podrejenem položaju. Kljub vsaki težavi zna poskrbeti zase in za tiste, ki ji veliko pomenijo. Zaradi lune v znamenju Rib je zelo nežna in romantična, vendar le takrat, ko se popolnoma prepusti in je resnično zaljubljena.

Njena Venera in Mars se nahajata v znamenju zračnih Dvojčkov, zato je zelo komunikativna, razigrana in v določenih situacijah premalo odločna. V odnosih ni ravno globoka, ampak se zadovolji že s površinskimi odnosi, ter ostaja nasmejana.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Vera Cooper Rubin, ameriška astronomka
  • Lojze Slak, slovenski harmonikar
  • Saul Hudson Slash, angleško-ameriški kitarist
  • Maurice Greene, ameriški atlet
  • Daniel Radcliffe, angleški igralec

Na današnji dan je bil ponovno zgrajen Stari most v Mostarju. V Londonu se poročita princ Andrew in Sarah Ferguson. Izstreljen satelit Landsat 1. Telstar začne prenašati televizijski signal prek Atlantika. Fox Film odkupi patent za zvočni film. Jugoslovanska vlada z zakonom potrdi ustanovitev Univerze v Ljubljani. William Burt patentira pisalni stroj. Rodil se je Vladimir Prelog, švicarski kemik hrvaškega rodu in Franz Adolf Berwald, švedski skladatelj. Umrla je Amy Winehouse, britanska pevka in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser.

Kakšno počutje vam prinaša konjunkcija med Luno in Plutonom?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo danes odvijal pravi boj na čustvenem področju, poudarjena bo občutljivost.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč obremenjena z delom in financami?

V današnjem dnevu boste preveč obremenjeni z delom in financami rojeni v znamenju bika, dvojčka in device.

Preberite tudi: KAKO SONCE V LEVU VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vrednote bodo za vas ključnega pomena, zunanjost ne bo na vrhu spiska vaših zanimanj. Zrastli boste na mentalni ravni, kar bo naredilo vaš odnos še bolj izpopolnjen.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znali se boste postaviti v ospredje in slediti svoji sanjam, ki bodo tokrat v okviru realnih zmožnosti. Vaš občutek optimizma bo podprt z vašo pripravljenostjo, da bodo sanje usmerjene v resničnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izzivi za vas danes, ko bo luna v kozorogu ne bodo težava. Deležni boste občudovanja in spoštovanja od tistih, ki so se v preteklosti, vpletali v vaše življenje in ga želeli spreminjati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če si boste na področju čustev postavili cilje, jih boste sposobni tudi doseči, in sicer brez večjega napora in odrekanja. Le odločiti se morate, prav tako boste potrebovali še dodatno mnenje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V odnosih, ki vas že nekaj časa utrujajo, boste kljub vsemu skušali poiskati nekaj pozitivnega, vendar je mogoče čas, da naredite korak naprej in se enostavno umaknete.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar morate storiti, je, da ste praktični, organizirani, prilagodljivi, vendar vse to za vas ne bo tako zelo lahko. Ne smete dovoliti, da se nakopiči preveč skrbi in da izgubite vero vase.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna v kozorogu vas bo zmedla na čustvenem področju. Imeli boste občutek, da se boste zadušili s težkimi čustvenimi pričakovanji, s katerimi vas obremenjuje oseba nasprotnega spola.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Rešitve boste tokrat iskali v alternativnih vejah, ki vas bodo sicer usmerile k višjem nivoju, vendar bo potrebno temeljito izbrati kaj je tisto, kar je resnično primerno za vas in vašo nadgradnjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan bo namenjen soočanju s situacijo, ki je nastala na družinskem področju. Radi vzbujate dvoumen vtis, ki govori, da ste rahlo zmedeni in izgubljeni, čeprav sami ne mislite tako. Točno boste vedeli, kaj si želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar preveč ne iščite svoje duše dvojčice, saj boste na takšen način še dolgo nezadovoljni. Presenečeni boste tudi nad manjšim, nepričakovanim nakazilom, ki bo zvabilo nasmeh na vaše ustnice.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne obupajte, če vse skupaj ne poteka gladko. Zanesete se lahko na dobre prijatelje, ki vam bodo pomagali s svojimi nasveti. Tokrat ne bo časa za lenarjenje, saj se vam bo delo nakopičilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na duhovni ravni prihaja v vaše naročje nekaj novih priložnosti, ki vam bodo omogočale hitrejšo osebno rast. Pred vami je čas, ko boste bolj dostopni za okolico in ljudi v njej. Prijetne energije bodo ugodno vplivale na počutje.

Vas zanima: VENERA PREIDE V ZNAMENJE DEVICE: RAZUM