Dnevni horoskop za petek 23. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 23. aprila 2021, svetovni dan knjige in avtorskih pravic

Dnevni horoskop za danes, petek 23. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 23. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan knjige in avtorskih pravic. Danes se boste počutili globoko in obenem odmaknjeno, kar bo za odnose poseben izziv. Prijalo vam bo laskanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne boste želeli slišati opozoril, da bodite previdni, ker za kaj takšnega preprosto ne boste imeli ne časa ne motivacije.

horoskop
Svetovni dan knjige in avtorskih pravic

Luna je v znamenju device

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu.

Ljubi vse, zaupaj redkim, ne škodi nikomur.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Sergejevič Prokofjev, ruski skladatelj, pianist
  • Ivo Lola Ribar, hrvaški publicist, politik
  • Ive Šubic, slovenski slikar
  • Roy Kelton Orbison, ameriški pevec, glasbenik
  • Michael Moore, ameriški filmski režiser, pisatelj

Na današnji dan je bil odkrit podatomski delec kvarka vrh. Belgija, Danska, Islandija, Italija, Kanada, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Portugalska, Španija, Velika Britanija, Francija in ZDA so ustanovile Severnoatlantsko zvezo – Nato. Rodil se je James Buchanan, ameriški predsednik in Peter Dajnko, slovenski pisatelj, slovničar. Umrl je Ciril Škerjanec, slovenski violončelist in Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser, igralec.

Katera astro znamenja boste danes tako zagnana za čiščenje in pospravljanje, da boste že malce moteča za ostale?

V današnjem dnevu boste najbolj zagnani za pospravljanje in čiščenje dvojčki, device in ribe.

Na katerem področju lahko danes lažje kot običajno naredite spremembo?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes, ko se luna nahaja v devici odličen čas za spremembe na področju zdrave prehrane.

Preberite tudi: ŽENSKE, KI ZNAJO PREKINITI ODNOSE, KO ZAČUTIJO DA JE DOVOLJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko je luna v devici, boste hitreje dosegli tisto, kar se v preteklosti ni premaknilo z mrtve točke. Spoznali boste, da ne morete samo čakati, ampak morate v akcijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tako v službi kot doma ne ogrožajte dobrih odnosov, ne odločajte se prehitro in le na podlagi občutka. Luna v znamenju device vam lahko povzroči nekaj preglavic z zdravjem in odpornostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan, ki ga bo objela energija lune v devici boste začeli s temačnimi mislimi, ki pa se bodo sproti razblinjale, če jim boste to dopustili. Ne vztrajajte pri pesimizmu in postrezite z veseljem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembni načrti se ne bodo mogli uresničiti, zato boste zelo razočarani. A prav zaradi tega boste imeli še večjo željo po uspehu. Bodite v večernih urah bolj ustvarjalni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekoliko manj samozavestni boste, zaradi lune v devici pričakujete, da drugi popustijo tudi glede stvari, kjer bi morali pokazati več zrelosti. Ostanite predvsem zbrani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Znali si boste narediti dober načrt, napočil je trenutek, da ga tudi predstavite in da se borite brez zadržkov.

Pogovorili se boste z osebo, ki vam lahko odpre nova obzorja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes kljub hladni energiji lune v devici ne boste niti pomislili, da je z vašim odnosom kaj narobe. Medtem, ko se vam ljubljena oseba izmika in išče izgovore, se vi lahko znajdete sami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delo bo tisto, ki vam bo danes, ko je luna v devici vlivalo samozavest. Situacije so vas naučile, da se boste morali postaviti zase in narediti stvari tako kot boste občutili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu bo določena oseba razburkala čustva in to dogajanje vam bo še lep čas ostalo v spominu. Pozabili ste že, kako lepo je biti sproščen in svoboden.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno zadevo boste povedali brez predolgega razmišljanja in kmalu ugotovili, da ste na dobri poti. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari, tudi na področju financ.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi energije lune v devici boste prejeli nove vire na področju kariere. Zato boste z lahkoto izpolnili vse obveznosti, ob tem pa boste polni novega ustvarjalnega navdiha.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko bo luna v devici boste naleteli na ovire, ki jih niste predvideli. To vas bo neprijetno presenetilo in ohromilo. Ne poskušajte razčiščevati zadev iz preteklosti.

Vas zanima: KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO?