Dnevni horoskop za petek 22. januarja 2021

Dnevni horoskop
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 22. januarja 2021.

Dnevni horoskop za petek 22. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Časa za lenobo ne bo. Veliko boste razmišljali o praktičnih stvareh in skušali sistematično iskati rešitve.

Nasvet za današnji dan: Poskrbite v današnjem dnevu za prijetno počutje doma in na delovnem mestu, negujte kvaliteto bližnjih odnosov.

horoskop danes
Horoskop

Luna je v znamenju bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta danes napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je povezano s financami, bo dobilo dodaten pomen.

Danes praznuje Jerica Zupan: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja v VIII. Hiši. Takšnega človeka ni lahko prepoznati, saj je sposoben prikrivati svoja resnična čustva in misli pod površjem. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiva, kot to kaže. V vsakdanjem življenju se neprestano uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib v X. hiši. Ljudje s to postavitvijo delajo bolje v ekipi kot sami in so pogosto slavljeni in občudovani od drugih. Samo-uresničitev je dosežena preko partnerske zveze. Ta položaj kaže na javno pozicijo, čast in priznanje. Življenjska pot je pri tem položaju planetov običajno nenavadna. Njena luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v IX. Hiši. Ko je pozitivno razpoložena zelo rada argumentira. Je impulzivna, neustaljena in ima vedno željo po znanju, novitetah in nadgradnjah.

Kaj pravi horoskop za petek 22. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Franjo Baš, slovenski etnolog, zgodovinar
  • Bruno Kreisky, avstrijski kancler
  • Mjung-Vun Čung, južnokorejski dirigent in pianist
  • Hajdi Korošec, slovenska pevka in podjetnica
  • Jure Henigman, slovenski dramski igralec

Na današnji dan se Danska, Združeno kraljestvo in Irska se pridružijo Evropski skupnosti. Rodil se je Antonio Gramsci, italijanski filozof in David Wark Griffith, ameriški filmski režiser. Rodil se je tudi Michael Hutchence, pevec avstralske skupine INXS. Umrl je Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec in Rudi Šeligo, slovenski pisatelj, politik.

Katera astro znamenja bodo imela najbolj spretno roko v kuhinji?

V današnjem dnevu bodo v kuhinji najbolj spretni biki, levi in vodnarji.

Kateremu znamenju današnji petek prinaša največ sreče?

Največ sreče prinaša petek rojenim v znamenju ovna, device in strelca.

Preberite tudi: NAPOVED: SKRIVNOST SVETLOBE DJOTIŠA V 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu ko bo luna v biku razširite svoja obzorja.

V domačem okolju boste naredili močan vtis in lahko nastane bolj stabilno stanje, po katerem hrepenite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se na nekatere ljudi vedno lahko zanesete, bo za vaš duševni mir najbolje, da se zanesete sami nase. Izognili se boste, če vas bodo neprestano obremenjevali z malenkostmi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Napredujete počasi, toda zaradi lune v biku z zanesljivimi koraki. Prihaja priložnost, da začnete znova in je povezano s kariero. Ljubezenske zvezde napovedujejo, da vas nekdo zopet vznemirja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

To kar vam prinaša današnji dan z energijo lune v biku vas bo usmerilo k boljšim ciljem in napredku. Sestavljali se boste sicer počasi, vendar vas vse skupaj vodi v boljše počutje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Finančno stanje vas bo danes zadovoljevalo, vendar ne dolgo. Če se boste predajali spletnemu zapravljanju, se vam prav kmalu slabo piše. Dobili boste ponudbo, ki jo boste morda zavrnili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nihče vam ne bo mogel očitati, da niste predani delu, vendar boste z mislimi drugje. Komaj boste čakali, da se stisnete v partnerjev objem, se crkljali in delili najboljše, kar imate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi kariere bo zaškripalo doma in obratno. Saj ni prvič, da ste pomešali zasebnost z delom, a tokrat boste preobremenjeni, da bi skrbi pustili v službi. Želeli si boste partnerjeve podpore.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najboljše se boste danes, ko je luna v biku odločali takrat, ko vas pustijo pri miru. Tako se lažje in hitreje zberete, ne pa takrat, ko ste pod pritiskom. Lahko uresničite pomembnejše načrte.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pojdite v naravo in se predajte prijetnemu razigranemu dogajanju. To bo tudi zelo primeren čas za začetek nečesa pomembnega, kar že dolgo načrtujete. Bodite pogumni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morda boste popoldne ugotovili, da bi se bilo dobro začasno distancirati od določene osebe. A naj to ne bo izgovor, da bi nekoga zopet zaradi tega pustili na cedilu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v biku boste razkrili preveč o svojih čustvih. Potem vam bo malce žal, ker premišljujete, ali bodo vaše zaupanje morda celo izdali. Danes ostanite na preži, bodite previdni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Glede pomembne naloge ste prehodili že več kot pol poti, zato se nikar ne ustavljajte tik pred ciljem. Raje omejite stroške. V ljubezni vam trenutno ugaja več prijaznih besed.

Preberite tudi: OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU VODNARJA