Dnevni horoskop za petek 19. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop petek 19 februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 19. februarja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 19. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Potrebno se bo soočiti in narediti korak naprej, saj vas spremlja konjunkcija med Luno in Marsom. Zadeve se bodo odvijale bolj umirjeno, odnosi se bodo stabilizirali, ljubezenske napetosti so za vami.

Nasvet za današnji dan: Nehali boste sanjariti in olepševati situacije, vendar boste presenečeni, saj boste lažje funkcionirali popolnoma na realnih tleh.

horoskop
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Danes ob 17.03 uri luna preide v znamenje dvojčkov

Dopoldan ko je še vpliv lune v znamenju bika bo čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni.

Popoldan pa čas prinaša prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes ob 19.47 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost. Luna konjunkcija Mars ob 1.48 uri.

Kaj pravi horoskop za petek 19. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Danilo Türk, slovenski državnik
  • Falco, avstrijski pevec
  • Cristina Fernández de Kirchner, argentinska državnica
  • Tomaž Pandur, slovenski gledališki režiser
  • Beth Ditto, ameriška pevka

Na današnji dan se z Daytonskim sporazumom konča obleganje Sarajeva. V orbito je bila utirjena vesoljska postaja Mir. Deskar Žan Košir je na olimpijskih igrah v Sočiju v paralelnem veleslalomu osvojil bronasto medaljo. Rodil se je Veno Taufer, slovenski pesnik, dramatik in Nikolaj Kopernik, poljski astronom. Rodil se je tudi angleški pevec Seal. Umrl je Umberto Eco, italijanski filozof, pisatelj in Ivan Tavčar, slovenski pisatelj, politik.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj samovoljna in nepopustljiva?

V današnjem dnevu bodo najbolj samovoljni in nepopustljivi biki, dvojčki in škorpijoni.

Preberite tudi: OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU RIB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popoldne, ko luna preide v dvojčka boste lahko izkoristili tako na zasebnem kot tudi na službenem področju.

Upoštevajte pa tudi intuicijo. Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšim odnosom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri poslovnih zadevah boste danes dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju samozavestni, v ljubezni pa vas bodo lahko hitro stisnili v kot, saj ste nekoliko nesigurni vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prepir se lahko popoldne, ko luna preide v vaše znamenje razvije brez predhodnega opozorila, morda boste ostali brez besed. Vsekakor pa boste imeli dovolj časa, da se odločite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmišljate danes o večji spremembi navad. Z denarjem bodite danes bolj previdni. Radi bi se posvetili novim poslom, vsekakor ostanite na trdnih tleh. Priložnost bo ponovno potrkala na vaša vrata.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu ne boste dobili podpore, ki vam po vašem mnenju pripada. Vaši najbližji vas bodo razočarali s svojo nedojemljivostjo za vaše namige. Ne pričakujte popolnega strinjanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo se želi pogovoriti z vami, vi pa nimate dovolj moči, da bi se končno usmerili v reševanje. Ne zahtevajte vsega naenkrat, ni pravi še čas za velike predloge, saj luna prehaja v dvojčka.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsaj dopoldne, ko bo luna še v biku bodite čim bolj pogumni, sprašujte glede vsega, kar vam še ni jasno, saj se vam delo samo kopiči in ste v veliki nevarnosti, da podležete stresu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Utrujeni in siti vsega boste komaj pričakali konec dneva. Pred spanjem si privoščite prijetno in poglobljeno branje, da se boste sprostili. Znebite se vseh skrbi, ki vas delajo razdražljive.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobili boste več kot pričakujete, posebno če ste v fazi napredka, saj bodo vaše misli zbrane in pripravljene na zalogo podatkov. Tudi samskim bo današnji dan izredno naklonjen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji dan boste občutili kot nekoliko kritičen čas, ki bo onemogočal sproščenost v čustveno obarvanih odnosih. Na partnerskem področju lahko pride do zapletov, ki jih sam pogovor ne bo rešil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite nepotrpežljivi, vse se rešuje počasi. Prav kmalu se bo pokazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava. Če bi prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije, preutrujeni in zamorjeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj stvari boste popoldne, ko bo luna v dvojčkih, pustili nedokončanih, vendar si ne boste mogli pomagati, da ne bi začeli nekaj novega. Naleteli boste na zanimive namige, s katerimi boste osebno napredovali.

Vas zanima: ALI JE ZALJUBLJENOST PRAVA LJUBEZEN?