Dnevni horoskop za petek 18. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 18. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 18. junija 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 18. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Potrebno po preveriti vse malenkosti, da ne boste zavedeni. Poskusite biti s pomočjo energije Prvega krajca bolj realni in manj zasanjani.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes lahko ponovno vzpostavite vaše pomembne vrednote in nežno spremenite odnos do njih.

horoskop
Luna v znamenju tehtnice

Danes ob 10:53 uri preide luna v znamenje tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas.

Danes ob 5:54 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo.

Danes praznuje Žana Povše: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, kar nakazuje, da je hitra, spretna in razigrana oseba, odlikujejo jo izredne govorniške, trgovske, pa tudi vozniške spretnosti. Ima zelo razvit čut za estetiko, je zelo privlačnega zunanjega videza, a mnogokrat deluje raje v ozadju kot na odru.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v 2. Hiši Tehtnice, kar nakazuje, da je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto ter eleganco. Ker je zelo spremenljive narave in je kot metulj, način sprostitve najde v glasbi, ki je njen naravni dar in ga vsekakor kaže razvijati. Ima tudi smisel za modo in skrbno izdelan stil. Brez težav sklepa prijateljstva, ampak včasih se mora naučiti reči ne in se postaviti zase. Je zelo šarmantna, prijetna in prijateljska oseba.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nela Eržišnik, hrvaška gledališka in filmska igralka
  • Paul McCartney, angleški glasbenik škotskega rodu
  • Fabio Capello, italijanski nogometaš in trener
  • Dizzy Reed, ameriški glasbenik
  • Janne Happonen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan Amelia Earhart postane prva ženska, ki preleti Atlantski ocean. Sally Kristen Ride kot prva Američanka in tretja ženska s plovilom Challenger poleti v vesolje. V pogorju Eifel odprto dirkališče Nürburgring. V Ženevi je bila ustanovljena Mednarodna košarkarska zveza FIBA. Rodil se je Pavle Dešpalj, hrvaški skladatelj, dirigent in William Lassell, angleški astronom. Umrl je Gašper Tič, slovenski igralec in Franci Zagoričnik, slovenski pesnik. Umrl je tudi Maksim Gorki, ruski pisatelj.

Kako bo danes na vas vplival Prvi krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da je danes ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov in izražanje jasnega namena.

Katera astro znamenja boste danes želela biti še lepša in še bolj privlačna?

V današnjem dnevu boste želeli biti lepši in bolj privlačni rojeni v znamenju ovna, tehtnice in rib.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA ZNAMENJA Z ANGELSKO DUŠO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes bo zaradi lune v tehtnici lažje delovati skozi globoke čustvene energije, in slediti notranjim občutkom o tem kaj je potrebno spremeniti. Odprite srce, prisluhnite in zadovoljni boste.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se bo potrebno zaradi vpliva lune v tehtnici bolj potruditi za ohranjanje uspešnosti na področju kariere. Opazujte se, ko boste začutili, da s strogim in hladnim odnosom odganjate srečo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spoznati bo potrebno svoje prave potenciale, saj zamujate z določenimi zadevami. Pomembno vlogo bodo igrali prijatelji in skupinsko delo, ki pa vas bo danes bolj utrujalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne potrebujete posrednikov, saj sami najbolje veste, kako storiti, kar nameravate. Naj vas ne obremenjuje preveč sodelavčeva odločitev, saj boste na koncu tudi vi uspešni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija današnjega dne bo v kombinaciji z luno v tehtnici prebudila potrebo po širitvi znanja. Pri tem si boste morali postaviti jasne meje, ter ugotoviti, kaj si sploh želite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijeten dan za družabne odnose. Mirna energija lune v tehtnici vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti in vas pomiriti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna vam bo podarila mnogo uporabnih informacij, s katerimi se boste lahko prebili v ospredje. Popazite na moč misli, kajti le te bodo v današnjem dnevu prava pot do sreče.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko sreče vam bo danes, ko je luna v tehtnici naklonjeno na delovnem mestu. Prihaja močna potreba po raziskovanju tistih poti, ki so vam uganka in priložnost za napredek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nič se ne bo dogajalo tako hitro, kot bi si vi želeli. Vse je obtičalo in v vas se rojevajo čustva, pred katerimi bi najraje pobegnili. Če se boste potrudili, boste dobili priložnost za napredek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je dan z luno v tehtnici, ki vas usmerja, da se kljub vsemu odločite. Razdvojeni med delom in zasebnim življenjem se boste ves čas spraševali, če delate prav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne dovolite, da bi vas ustavili prav takrat, ko se boste že odločili kam se boste usmerili. Razložite kaj nameravate in nadaljujte, čeprav vam nekdo izmed sodelavcev še ni naklonjen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju bo zaradi Prvega krajca veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine in partnerja. Pomirite se in se ne obremenjujte po nepotrebnem.

Vas zanima: ZAKAJ JE TAKO TEŽKO NEHATI RAZMIŠLJATI O NEKOM?