Dnevni horoskop za petek 10. julija 2020

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 10. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav danes ne boste najbolj odločni in prodorni, se lahko zanesete na svojo modrost, ki vas vodi v pravosmer.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Vibracija današnjega dne umika vašo analitičnost in konservativnost, ter povečuje prožnost, s katero lahko dosežete odlične rezultate.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave.

Vsak izmed nas mora imeti ideal, ki ga žene in zadovoljuje, toda ta ideal ne sme biti materialen. To je lahko vera, umetnost, znanost, karkoli, kar deluje kot nematerialna moč.

Nikola Tesla

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, fizik, izumitelj
Stjepan Radić, hrvaški politik
Ronnie James Dio, ameriški glasbenik
Helen Sjöholm, švedska pevka in igralka
Jessica Simpson, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan se je rodil avtor slavne kantate Carmina Burana in italijanski slikar Giorgio de Chirico. Boris Jelcin je postal predsednik Ruske federacije. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj. V Zemljin tir so izstrelili prvi telekomunikacijski satelit Telstar.

Preberite LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2020

Dnevni horoskop: petek 10. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaupajte vase in ne glede na vse ohranite samozavest. Res je, da si želite dominantnosti in imate svoje sisteme, od katerih ne odstopate, toda čas je, da se soočite z realnostjo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pošteno se boste morali z luno v ribah potruditi, da boste dosegli svoje cilje, in čeprav vas bo včasih prijelo, da bi znoreli in vsem povedali, kar jim gre, poskusite ostati mirni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezani dvojčki, zvabite partnerja ven in sledite svojim občutkom, ki vam bodo povedali, kaj vaju bo spravilo v razigrano voljo. Samski pa boste pričakovali klic simpatičnega znanca ali znanke.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Popolnoma prepričani ste, da je sorodna duša za naslednjim vogalom, samo odločiti se morate, kam boste zavili, da jo najdete. Kljub labilni luni v ribah boste prepričani v svoj prav.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težko boste danes, ko se luna nahaja v vodnem znamenju popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Ta je lahko v najrazličnejših oblikah, le tvegati bo treba.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 10. julija 2020

V današnjem dnevu je povsem zastonj svetovati vam, da pokažete več diplomacije. Prvih pet minut se držite tega nasveta, potem nadaljujete po starem, s svojim tempom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vsem žarom boste obujali preteklost, ki sicer lahko za hip zasveti, a iskra ne bo trajala. Strast ne prinaša enakega zadovoljstva kot prava ljubezen, pa če se še tako trudite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z luno v ribah prinaša sveže prebliske in spoznanja, ki jih boste povezovali z že znanimi zgodbami. Vsekakor se je kdaj lepo vrniti v preteklost, a tam vam ne bo najbolj všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi vaš entuziazem zaradi tega trpel. Poskrbite za dobro voljo v domačem okolju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne bodite črnogledi, stvari niso enostranske. Morda si boste zaslužili še eno priložnost, a ne danes in ne tako hitro. Doma se morate nujno dogovoriti, trenutni položaj vas obremenjuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovno boste v velikem zanosu, željni sprememb, h katerim vas bo navduševal vaš pionirski duh. Staro bo postalo dolgočasno, novo pa kljub luni v ribah zelo zanimivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo v medsebojnih odnosih. Pri tem pazite, če imate opravka s starejšo osebo.

Ste nezadovoljni, vas mučijo dvomi? Svetovanje in pogovor 090 66 56