Dnevni horoskop za nedeljo 9. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 9. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu bo povečana sposobnost odkrivanja sebe, kot osrednje točke širjenja kreativnega toka.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Nimate dovolj časa, da bi se spet lotili nečesa, kar ste v resnici že nekako končali. Obenem vas navdaja občutek, da se vedno lahko tudi kaj izboljša, sicer pa vseeno obrnite nov list.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja.

Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro.

Danes praznuje Melanie Griffith: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 4. Hiši Leva, kar jo usmerja k stabilnemu življenju in samozavesti. Je dostojanstvena in plemenite narave, to pa pričakuje tudi od ljudi v svoji okolici. Težko se prilagaja in je občasno zelo konfliktna. Luna, ki se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Strelca ji podarja prodornost in entuziazem, s katerim zna navdušiti tudi speče srce.

Zaradi Ascendenta v znamenju Bika je oseba mirne in uglajene narave, navadno bolj tiha in zadržana. Je zelo varčna, vendar ne skopa, in se zelo rada prepušča posvetnim užitkom. Je precej trdega razmišljanja in le počasi sprejema novosti. Prav zaradi tega ni sposobna sprejemati naglih odločitev in se počuti zelo utesnjeno, kadar je postavljena pred dejstvo, saj raje živi svobodno brez omejitev in pravil.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Bojan Adamič, slovenski skladatelj, dirigent in aranžer
Stane Koritnik, slovenski operni pevec, baritonist
Whitney Houston, ameriška pop pevka
Gillian Anderson, ameriška filmska igralka
Filippo Inzaghi, italijanski nogometaš

Na današnji dan pade atomska bomba na Nagasaki. Rodil se je Ivan Dečko, slovenski odvetnik, politik in slovenski dramatik Lovrenc Marušič. Umrl je Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač. Prav tako je umrl igralec in komik Bernie Mac. Tina Trstenjak osvoji zlato olimpijsko medaljo v judu.

Dnevni horoskop: nedelja 9. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebujete en krajši premor, da bi se odločili glede najpomembnejšega, posebno če je na določen način povezano tudi z drago osebo. Zaman čakate na povabilo, naslednji korak je vendarle vaš.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se vam bo danes posrečilo, tudi zato, ker ste končno obrnili novi list in se odločili za taktiko, ki je veliko bolj ustrezna. V popoldanskih urah bo luna v ovnu poudarila borbenost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate občutek, da se s prijatelji oddaljujete, a nehote ste sami zrušili navidezni most, ki vas je povezoval. Mogoče boste odkrili svoje napake in jih začeli počasi popravljati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsakodnevne skrbi vas danes obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Ne delajte ničesar na silo. To ni v vaši naravi in prej ali slej bi se izkazalo, da ste storili napako, zato previdno izbirajte prioritete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z nekom se boste zaradi lune v ovnu sprli čisto po nepotrebnem. Ko boste razmišljali, kaj se je pravzaprav zgodilo, boste spoznali, da ste pravzaprav ves čas govorili isto.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 9. avgusta 2020

V današnjem dnevu boste osredotočeni na nekaj, kar vam je v tem trenutku najpomembneje. Ljubezen je prav tako blizu, zato ji dovolite, da sopi v vaš svet čim prej.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ocenite svoje možnosti, preden se nečesa lotite. Škoda bi bilo izgubljati čas za misijo nemogoče, saj ga lahko porabite na več pametnejših načinov. Luna v ovnu prebuja strast.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu vam dobro kaže. Pri športnih aktivnostih dajete vse od sebe in tako naredite nekaj koristnega za svoje telo. Nadaljujte tako tudi v prihodnje, saj prihajajo rezultati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lažje kot običajno se boste s pomočjo lune v ovnu prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo to prineslo. Slabih možnosti ta hip pravzaprav ni na vidiku, kar vas pomirja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znašli se boste sredi intenzivnega dogajanja, kjer vam marsikaj ne bo jasno. Ne izgubljajte časa z analizami, hitro naredite z ugodno luno v znamenju ovna zaključek in pojdite dalje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v ovnu vam danes obeta več energije. Spomnili se boste nečesa, kar bi vas lahko potolažilo in pomirilo. Ne razmišljajte predolgo, tudi srčna priložnost je tako rekoč na dlani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V preteklih dneh ste ustvarili sijajen vtis o sebi in svojih notranjih željah. Zato se zdaj ne razburjajte preveč glede malenkosti in popazite na svoje besede. Ne dovolite, da bi vas premagala boleča čustva.

Pberite tudi JE VAŠE DUŠEVNO ZDRAVJE V DOBREM STANJU?