Dnevni horoskop za nedeljo 8. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 8. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 8. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 8. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ljubezen bo polna prijetnih misli, razgibana, vendar resnih odločitev ne pričakujte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vznemirjenje, napetost, instinktivne reakcije, vse to vas bo vznemirjalo v podzavesti.

horoskop.si
Dnevna napoved

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Na diplomatski način boste lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Vaša energija bo na višku, izpolnite kakšen stavni listek.

Danes ob 15:50 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Potrpežljivost je grenka, a njeno sadje je sladko.

Aristotel

Danes praznuje Karin Škufca: Astro profil

Sonce ima v znamenju leva, kar jo usmerja k resnim odločitvam in samozavestnemu pristopu. Na vseh področjih zajema življenje s polno žlico in v njenem zagonu jo je težko ustaviti. Sposobna je usmerjati tudi druge, in jim dajati moč ter prodornost. Z veseljem se podaja v zmagovalne kombinacije in pričakuje pohvalo ter slavo. Navadno je odkrita, odprta, spoštljiva in toplo naravnana. Rada ima razkošje in blišč.

Mars ima v znamenju kozoroga, zato je izjemno samozavestna in podjetna. Zelo rada tekmuje, pri čemer si ne želi samo sodelovati, ampak tudi prepričljivo zmagati. Njen cilj je biti najboljša v poslovnem svetu.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Marij Pregelj, slovenski slikar
  • Dustin Hoffman, ameriški filmski igralec
  • David Howell Evans – The Edge, irski rock kitarist
  • Roger Federer, švicarski tenisač
  • Shawn Mendes, kanadski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno združenje jugovzhodno azijskih narodov ASEAN. Richard Nixon zaradi afere Watergate napove odstop. ZDA kot prva država ratificirajo listino združenih narodov. ZDA, ZSSR, Francija in Združeno kraljestvo sklenejo ustanoviti mednarodno sodišče. Nemški cepelin Graf Zeppelin začne polet okoli sveta. V Ormožu poteka 8. slovenski tabor. Franc Jožef izda ukaz o rabi ljudskih jezikov na gimnazijah. Rodil se je Alija Izetbegović, bosanski predsednik in Emiliano Zapata, mehiški revolucionar. Umrl je Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj in Shirley Jackson, ameriška pisateljica.

Kako bo na vas danes vplival Mlaj?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo danes prebudila čustva, prav tako boste zaznali željo po spremembah.

Katera astro znamenja se bosta danes usmerila v spiritualne zadeve?

V današnjem dnevu se boste usmerili v spiritualne zadeve rojeni v znamenju raka in rib.

Preberite več: ODPRAVITE NEGATIVNO ENERGIJO IZ SVOJEGA DOMA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo Mlaja si vzemite dovolj časa zase. Čeprav boste morali biti večino časa budni na področju družine, boste imeli dovolj časa, da se posvetite tudi svojemu telesu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nastali konflikt boste zgladili samo, če boste dopustili tudi drugim, da razmišljajo s svojo glavo. V domačem okolju boste spet dokazali, kako zanesljivi ter iznajdljivi ste.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker vas drugi ne bodo razumeli na pravi način. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto, potreben bo čas, da stvar dozori.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Lahko napredujete, lahko se vam utrne fantastična zamisel v zvezi s poslom ali pa boste prejeli odlične novice, ki vam bodo polepšale čas, ki je pred vami. Skratka luna v levu vas bo razveselila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nič vam ne boš šlo od rok, kakor boste načrtovali. Vseeno ne odnehajte, saj vam bo kmalu vsako delo steklo in zopet boste v starih tirnicah, ki vas sproščajo in pozitivno vznemirjajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne iščite težav in zapletov tam kjer jih ni, saj bi se ponovno opekli. Luna v levu bo dovajala pogumno in ustvarjalno energijo, ki bo prebudila tudi najbolj zaspane.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila. Pred vami je izredno ugoden dan z energijo Mlaja v levu, zato ga izkoristite v svoj prid. Srečo delite tudi z drugimi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok, saj se kopičijo dvomi, prepleteni z nezadovoljstvom. Nepričakovani dogodki vam lahko vsaj za trenutek prikličejo nasmeh na obraz.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še počakate. Kmalu bo jasno, kaj vas je motilo in kaj je tisto, kar si v srcu želite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi Mlaja boste imeli obilo energije, ki bo predvsem izžarevala na osebnem področju. Da se stanje ne bo spremenilo, skušajte ohraniti prisrčen nasmeh in dobro voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaustavite se ter začnite razmišljati o pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. Veliko bo odvisno od vas, ter kako boste odreagirali, saj vas spremlja nekaj neodločnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč se v mislih ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Bližnji vas potrebujejo, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.

Vas zanima: SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI SE PREVEČ NAVEŽEJO?