Dnevni horoskop za nedeljo 4. julija 2021

dnevni horoskop horoskop.si
Dnevni horoskop za nedeljo 4. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 4. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 4. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nagnjeni boste k temu, da s konjunkcijo med Luno in Uranom določene zadeve zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam, ter se prilagodite današnjemu dogajanju.

horoskop
Luna je v znamenju bika

Luna je v znamenju bika

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Regina Kogoj: Astro profil

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju device. Njen spomin je neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti.

Z Merkurjem v levu je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Njena diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji.

Vsi ljudje so bili nekoč otroci, toda le nekateri se tega spominjajo.

Antoine de Saint Exupery

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ciril Ličar, slovenski pianist
  • Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist
  • Thomas Nagel, ameriški filozof
  • Sonja, norveška kraljica
  • Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in prevajalec

Na današnji dan na Marsu pristane sonda Pathfinder. S posredovanjem Evropske unije se vzpostavi premirje v vojni za Slovenijo. Lyndon Johnson podpiše zakon o svobodi informacij. Začne izhajati prvi slovenski politični časopis Slovenija. Rodil se je Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik in Nathaniel Hawthorne, ameriški pisatelj. Umrla je Marie Skłodowska-Curie, poljsko-francoska fizičarka, kemičarka, nobelovka in Richard Cosway, angleški slikar.

Kako bo danes vplivala konjunkcija med Luno in Uranom na ljubezensko področje?

Dnevni horoskop napoveduje, da prinaša konjunkcija manjšo ohladitev na področju čustev.

Katera znamenja zodiaka se boste danes znala poglobiti v svoje notranje zaznave?

Danes se boste znali poglobiti v svoje zaznave rojeni v znamenju dvojčka, škorpijona in strelca.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2021 ali KAJ VAS NA SPLETU GLEDE NA ZNAMENJE NAJBOLJ ZANIMA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrdilo se koliko podpore prihaja k vam iz strani tistih, ki vas obkrožajo. Imeli boste odprt pogled na življenje, vizionarski pogled v prihodnost, kar vas bo popeljalo na sam vrh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj pomembnega boste sprejeli s težkim srcem. Verjetno pa je to edina možnost v krajšem obdobju. Nikakor ne marate, da se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko posvetujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zamislite se, koliko vam daje določena oseba in koliko prejema. Ker jo ne želite izgubiti, se potrudite in malce spremenite vaš odnos. Z luno v biku se boste radi zadrževali doma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doživeli boste presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo to lahko naporno. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo podarila nekaj skrivnih namigov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite svoje srce. Tako zasebno, kot tudi na področju ljubezni. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot negativno smer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas po tihem bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju novosti in sprememb v domačem okolju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo kljub temu, da boste večino časa preživeli doma pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutili boste preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili kaj takega, kar bi pomenilo tudi manjše tveganje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekaj truda, lahko spodbudne novice postanejo smernica za prihodnost. Vse kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost nosi to, kar v resnici potrebujete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če vam bo nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa, ki ste ga doživeli v preteklih dneh. Veliko bolj boste izpostavljeni psihičnim obremenitvam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste želeli imeti glavno besedo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali kar se da iskreno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vezani ste presrečni, saj ste končno imeli priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. Samski se boste najboljše počutili proti koncu dneva, ko boste sproščeni.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2021