Dnevni horoskop za nedeljo 27. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 27. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. junija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 27. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan slovenske policije. Pričakujte zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom nepričakovane preobrate in težke spremembe. Nikar ne vstopajte v spore na čustvenem področju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Preveč razmišljate o tem, ali bi sploh storili prvi korak, morali bi prisluhnili svojemu srcu. 

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju vodnarja

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje.

V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov.

Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas bodo vodile v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok. Ugoden čas za timsko delo in nove projekte. V družbi prijateljev, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno.

Jasen, občutljiv razum ali skrajna neumnost karkoli, da izzove veselje in napravi človeka srečnejšega, tudi to je darilo iz neba.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Johann Puch, slovensko-avstrijski inženir
  • Gaston Bachelard, francoski filozof
  • Krzysztof Kieślowski, poljski filmski režiser
  • Isabelle Adjani, francoska filmska igralka
  • Raúl González Blanco, španski nogometaš

Na današnji dan je bil začetek slovenske desetdnevne vojne. V Enfieldu, London začne delovati prvi bankomat. V Obninsku pri Moskvi začne obratovati prva jedrska elektrarna. Zgodi se zlom newyorške borze. Rodil se je Thomas Say, ameriški naravoslovec in George Biddell Airy, angleški astronom. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Gojmir Gregor Krek in ameriška sopranistka italijanskega rodu Anna Moffo. Umrl je Bud Spencer, italijanski igralec in Jack Lemmon, ameriški filmski igralec.

Katera znamenja zodiaka bo danes spremljal občutek, da je njihovo izražanje malce blokirano?

V današnjem dnevu boste device, škorpijoni in strelci imeli občutek, da je vaše izražanje blokirano.

Kakšni občutki se lahko nanizajo v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje da se vam bo vsaka težava danes zdela večja, kot v resnici je.

Vas zanima: KAR V ŽIVLJENJU DAJEMO, TO TUDI DOBIMO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločno se boste podali naprej po svoji poti, pričakovati je izzive. Samozavestna drža bo tista, ki prinaša novosti na čustvenem področju in pogum, ki ga potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začetek današnjega dne vam bo z luno v vodnarju pisan na kožo, imeli boste veliko energije, s katero boste premostili slabo voljo. Glavo vam bo kot običajno razganjalo od novih idej.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Otepali se boste previdnosti in zaradi tega se sproščajte. Dan je ugoden za spoznavanje tistega, kar je novo in kar lahko nekoliko odstopa. Večerne ure bodo zelo strastne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prebudili ste se v nekoliko nenavadno jutro in danes boste iskali tisto, kar vas veseli. Občutila se bo močna energija in zastavljenim projektom boste kos. Seveda bo prijetno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustvom boste dajali zaradi lune v vodnarja prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste želeli nekaterim stvarem končno priti do dna, tudi če to pomeni, da se bo vse spremenilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni boste imeli veliko dela z izkazovanjem svojih čustev, ki vas bodo proti koncu dneva romantično zanesla. Vaše ljubezenske mreže se bodo zaradi lune v vodnarji zabavno zapletale.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dnevi, ki so vam pisani na kožo so pred vami. Sedaj lahko poveste vse kar vam je že nekaj časa ležalo na duši. Imeli boste priliko, da še bolj utrdite svojo partnersko vezo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Po zelo analitičnem jutru se obeta prav takšen dan. Opazili boste malenkosti, v ospredju bo stopila kritika in potreba po analiziranju dogodkov, kar vam ne bo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Posebno naporna bo sredina dneva, ko vas bo od notranjih bojev kar razganjalo, potem pa se bodo stvari počasi začele umirjati. Ugotovili boste, da življenje le ni tako naporno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bo do izraza prišla modrost. Kljub povečani meri obveznosti ne smete pozabiti, da si morate nekaj časa vzeti zase in za vse tiste dejavnosti, ki vas resnično veselijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se bo treba nekoliko varovati pretirane lenobnosti. Tam kjer je volja, tam je tudi prava pot. Popoldanske in večerne ure so primerne za druženje ter za iskrene pogovore.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše počutje se bo izboljšalo do konca dneva. Ostanite z luno v znamenju vodnarja razumevajoči in se posvetite ostalim zadevam. Zvečer si boste zaželeli več pogovorov.

Vas zanima: KATERA VRSTA INTIMNOSTI JE VAŠEMU ZNAMENJU NAJBOLJ BLIZU?