Dnevni horoskop za nedeljo 24. januarja 2021

Horoskop za danes
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. januarja 2021.

Dnevni horoskop za nedeljo 24. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Soncem in Saturnom prinaša težino, blokirano energijo in pesimistično doživljanje.

Nasvet za današnji dan: Čustveno področje bo nežno in romantično obarvano. Pri tem ne boste veliko razmišljali, ampak boste svoja občutja prepuščali trenutnim vzgibom.

horoskop danes
Horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu.

Danes praznuje Nastassja Kinski: Astro profil

S Soncem v 9. Hiši Vodnarja je svobodna in prikupna oseba, ki izžareva radost in mladost. Kjerkoli se pojavi, je občudovana zaradi svojega neustavljivega šarma. Luna v Biku v 12. hiši ji podarja umirjenost in željo po urejenih družinskih odnosih, ki so zanjo ključnega pomena. V življenju se ničesar ne boji in zanjo so ovire vedno tukaj zato, da jih premaga na svojstven način. Merkur v znamenju Vodnarja ji podarja iznajdljivost, s katero lahko daleč prodre tudi v poslovnem svetu.

Venera v znamenju Rib nakazuje na nežnost in romantiko, ter željo po harmoniji v medsebojnih odnosih. Je umirjene narave in vedno pripravljena na nove začetke in podvige, ki dvigujejo njen ego na višjo stopnjo. V njeni karti primanjkuje ognja, kar pomeni, da ji večkrat zmanjka poguma v zadnjem trenutku.

Kaj pravi horoskop za nedeljo 24. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Harold Delos Babcock, ameriški astronom
  • Abraham Samojlovič Bezikovič, ruski matematik
  • Anton Gojmir Kos, slovenski slikar
  • Adolphe-Jean-Marie Mouron – Cassandre, francoski slikar
  • Neil Leslie Diamond, ameriški pevec

Na današnji dan Indira Gandhi postane indijska predsednica vlade. Režiser Alfred Hitchcock je izdal svoj prvi film The Pleasure Garden. Rodil se je Hermann Ebbinghaus, nemški psiholog in Gustav III., kralj Švedske. Prav tako se je rodila ameriška filmska igralka Sharon Marie Tate in igralka Nastassja Kinski. Umrl je L. Ron Hubbard, ameriški pisatelj, tvorec scientologije in Francesco Robba, italijanski kipar. Umrl je tudi Winston Churchill.

Preberite tudi: SLABA VOLJA IN RAZDRAŽLJIVOST. KAKO SE JU ZNEBITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Videli ali slišali boste nekaj, kar vas bo zaradi lune v dvojčkih vznemirilo, sicer pa se lahko počasi spet spravite pokonci.

Imate opravka z izredno trmasto osebo, čeprav je kazalo drugače.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če ste v resnem razmerju ter v krizi, boste rešili težave, a le če se bosta zavestno trudila. Prebiti bo potrebno rutino. Prepustiti se bosta morala srcu in iskrenim občutkom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bo vse odvisno od trenutnega občutka, čeprav se potem vedno znova zavedate, da bi se morali odzvati drugače. V ljubezni ste lahko bolj sproščeni, obrestovalo se bo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro razmislite, komu in čemu boste namenili največ energije. Na čustvenem področju boste s pomočjo lune v dvojčka pridobili mnoga nova poznanstva in izkušnje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste pozabili na vse tisto, kar ste mislili, da o ljubezni veste. Vsa običajna pravila in meje bodo pozabljene, ker vas bosta prevzeli strast in zaljubljenost. Ob vsem tem pa se boste počutili krasno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse boste skrbno načrtovali, toda nekje se vseeno utegne zalomiti. Pomembno bo, da zaradi lune v dvojčkih obvladujete jezo. Posebno pazite v prometu, v naglici se kažejo posledice vaše napetosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obeta se vam kar nekaj očarljivih situacij, ki si bodo sledila v enakomernem časovnem intervalu. Dan z luno v dvojčkih vam bo prinesel več zanimivih stvari, na katere čakate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste v domačem okolju spoznali, kako določena oseba razmišlja. Zvečer pa pazite, da se ne boste zapletli v spor z nekom, ki vam je nekoč že pomagal iz zagate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred seboj imate zanimiv dan z luno v dvojčkih, a bo naporen, saj boste s partnerjem naredili velik korak. Že zjutraj boste precej napeti in nervozni, vendar pa poskrbite, da to ne bo trajalo ves dan.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan z luno v dvojčkih boste začeli zelo občutljivo, saj vas bo negativna informacija zelo prizadela. Zadeva se bo rešila hitreje in ugodneje, kot si predstavljate. V večer boste zakorakali bolj pozitivno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zelo vztrajni boste. Številni bi vam morda pometali polena pod noge, sicer pa se boste vseh morebitnih nevarnosti in pasti pravočasno zavedli. V odnosih v dvoje bo več prijetnih utrinkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi dejanj in besed nekoga v domačem okolju boste popolnoma zmedeni. Nekdo vam bo pokazal, da obstaja tudi lepši in srečnejši pogled na svet. Na čustvenem področju izkoristite večer.

Preberite tudi: NEGATIVNI UČINKI HITRE PREHRANE