Dnevni horoskop za nedeljo 23. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 23. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 23. maja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 23. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Če boste manifestirali svoja najgloblja pričakovanja in jih poskušali udejanjiti bo dan še lepši.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju odnosov se nakazuje, če boste odprti na psihični in duševni ravni aktiven dan, v katerem boste izpostavili svoj pravi jaz.

horoskop
Luna je v znamenju tehtnice

Luna je v znamenju tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek.

Bogastvo, ki ga dosežem, prihaja iz narave, izvira mojega navdiha.

Claude Monet

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Franc Talanji, slovenski pisatelj, pesnik
  • Anatolij Karpov, ruski šahist
  • Rubens Barrichello, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Janez Benko, slovenski klarinetist
  • Lena Meyer-Landrut, nemška pevka

Na današnji dan je jugoslovanska košarkarska reprezentanca pod taktirko Iva Daneua v Ljubljani postala svetovni prvak. Winston Churchill odstopi z mesta predsednika vlade Združenega kraljestva. Ustanovljena je bila Zvezna republika Nemčija. Napoleon Bonaparte okronan za italijanskega kralja. Rodil se je Hugh Maxwell Casson, angleški arhitekt in Andrea Luchesi, italijanski skladatelj. Rodila se je angleška igralka Joan Collins in španska pevka Monica Naranjo. Umrl je Slavko Osterc, slovenski skladatelj in Roger Moore, britanski igralec.

Katera znamenja zodiaka boste danes neprestano nihala in dobrega razpoloženja v slabo in obratno?

V današnjem dnevu boste nihali z razpoloženjem rojeni v znamenju ovna, raka in škorpijona.

Čemu bi se morali v današnjem dnevu izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je danes smotrno zogibati vsem situacijam, kjer morate braniti svoje interese.

Preberite več: VEDEŽEVANJE, SINHRONOST IN NEZAVEDNI UM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Napolnite svoje baterije s športom. Boste videli, da vas bo slaba volja hitro minila. Najbolj pa vas bo sprostil sprehod v naravi, kjer se boste z luno v tehtnici poglobili vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne delajte danes, ko se luna nahaja v tehtnici ničesar pod pritiskom, v ljubezni so sicer vsa sredstva dovoljena, toda nikar ne pretiravajte. V večernih urah si privoščite branje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes, ko je luna v tehtnici se boste zavzemali za svojo pravico. Ognjevitost bo tokrat jemala zaloge vaše energije, ki bi se morala ohraniti za kasnejše čase. Uporabite umirjenost, da se sestavite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu boste z luno v tehtnici prijetno presenečeni, toda vsekakor pazite, kako se boste odzvali, ker vas nekaj očitno še ne prepriča. Počakajte, čas bo pokazal svoje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priznajte si, da ste preveč utrujeni ali zamorjeni, da bi urejali nekaj, kar vas še vedno jezi. Potrebujete nekaj več, saj vas zadnje čase spremlja občutek da ste prazni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni boste dajali in prejemali, oba s partnerjem pa bosta tokrat potrebovala obilo pozornosti ter lepih besed. Današnji dan z luno v tehtnici vam prinaša sproščenost in iskrenost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izzive, ki jih pripravlja življenje boste zaradi prijetne energije lune v vašem znamenju sprejeli z odprtimi rokami. Spoznali boste, da v ljubezni lahko veliko naredite sami in se potrudili in stopili korake naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morda je še prezgodaj za ugibanje. Prav tako pazite, da ne boste prehitro razkrili, kam vas v resnici po tihem vleče. Preveč se ozirate na prvi vtis, ki je lahko tokrat napačen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav boste optimistični in odločni, vseeno zdaj ne sprejemajte pomembnih odločitev. K sreči so ljudje v vaši okolici tisti, ki vam stojijo ob strani in vam pomagajo ter vas bodrijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite, da se ne bi z vplivom lune v tehtnici ujeli v kakšen nesporazum zaradi svoje neodločnosti. Sestavite celotno sliko, šele nato boste sposobni o njej tudi odkrito spregovoriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v tehtnici bodo medsebojni odnosi topli in izredno dobro se boste počutili med prijatelji. Lepo bi bilo, če bi nekaj prostega časa namenili tudi družinskim članom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se izognite uram, ki jih preživljate sami, pred televizijskim ali računalniškim zaslonom, in se čim prej podajte v naravo, ki bo vaš vir dobre energije in povezovanja s sabo.

Vas zanima: NAJMOČNEJŠA BESEDNA FRAZA JE »JAZ SEM»