Dnevni horoskop za nedeljo 21. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 21.3.2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 21. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 21. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan poezije in svetovni dan lutkarjev. Živite tukaj in sedaj. Dan je nadvse primeren za medsebojno izkazovanje ljubezni in razvajanje vaših čutov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zazrite se danes v notranje vzgibe, ki vam podajajo simpatične smernice za lepši jutri.

horoskop
Luna v znamenju raka

Danes ob 13.17 uri preide luna v znamenje raka

Dopoldne prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli.

Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Popoldan, ko je luna v znamenju raka se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Lunin prvi krajec nastopi ob 15.40 uri

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve preko interneta, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Če želite biti uspešni, morate spoštovati samo eno pravilo, da nikdar ne lažete sebi.

Paula Coelha

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Slavoj Žižek, slovenski filozof
  • Sergej Lavrov, ruski politik in diplomat
  • Jair Bolsonaro, brazilski politik in predsednik države
  • Ayrton Senna da Silva, brazilski avtomobilski dirkač Formule 1
  • Ronaldinho, brazilski nogometaš

Na današnji dan je bilo stanovljeno je socialno omrežje Twitter. Indira Gandhi odstopi s položaja indijske predsednice vlade. Perzija se uradno preimenuje v Iran. Rodil se je Janko Glazer, slovenski pesnik, publicist in Johann Sebastian Bach, nemški skladatelj. Rodil se je tudi hrvaški violinist Zlatko Balokovic in ameriški igralec Matthew Broderick. Umrl je Aleksander Konstantinovič Glazunov, ruski skladatelj in Nicolas Louis de Lacaille, francoski astronom.

Katera znamenja boste danes zaradi Prvega krajca posvetila več pozornosti svojemu telesu?

Energija Prvega krajca bo danes najbolj ugodna za rojene v znamenju bika, raka in rib.

Katera skupina astro znamenj bo v današnjem dnevu najbolj zasanjana?

Najbolj zasanjani boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: Vaše zvezde danes

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste popoldne, ko luna preide v raka premagali same sebe in naredili korak naprej.

Zaupanje je bistven ključ do umirjenosti. Ne toliko v druge ljudi, bolj pomembno bo zaupati vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikacija vam bo predstavljala pot do osebne preobrazbe. Sprejeli boste pomoč planetov, ki vam dajejo posebno energijo pri pridobivanju informacij, ki so vam uganka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Večinoma umirjena energija bo delovala na vas v prijetni smeri, še posebej popoldne, ko luna preide v raka. Stvari se res ne odvijajo tako hitro kot bi želeli, vendar boste vse počeli z več miru in bolj poglobljeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naklonjena vam bo luna v vašem znamenju, ki lahko popoldne prinese dobre iztočnice v pogledu ljubezni in na splošno srečo. Nekoliko težje bo v primeru, da ne bo vse tako kot si želite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična naravnanost pa vam ne bo prinašala nobene koristi, zato čim prej prenehajte s takšnim obnašanjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kocka sreče se vam bo danes zavrtela v dinamično smer. Povečala se bo želja po preobrazbi. Vaša naloga bo, da se boste sprostili in da uvidite lepoto življenja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tehtnice boste ujete v vsakodnevne obremenitve, kljub prostemu dnevu, si ne boste znali vzeti časa zase. Utrujeni si boste želele počitka, toda življenje bo prinašalo nove obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zgodili se bodo premiki, kar pomeni, da boste popoldne, ko luna preide v raka nekoliko bolj občutljivi. Raziskovali boste vse tiste dejavnosti, ki so vezane na umetnost in znanja iz sveta duhovnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vsako iskanje povezanosti z duhovnim bo prinašalo zadovoljstvo. Morda vam odziv nekoga, ki ga dobro poznate, na začetku ne bo povsem jasen, sicer pa se bosta kar hitro uskladila.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnji popoldan z luno v raku lahko spodbuja čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi ustvarjalnost. Romantike in strasti bo nekaj manj.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spremljala vas bo simpatična energija, ki vam bo prišla zelo prav v medsebojnih odnosih. Dan bo v znamenju odkrivanja novih možnosti in nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Negotovi ste, kar se zrcali tudi na ljubezenskem področju, saj prave priložnosti preprosto ne prepoznate. Pot bo sprva težka in dolga, toda na koncu boste ugotovili, da imate več priložnosti.

Vas zanima: KAJ JE TISTO, KAR VAS VLEČE NAVZDOL, GLEDE NA ZNAMENJE?